Skocz do zawartości

[marka/model] Jaki kupić, nowy!

H3PQ4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam nowego, dobrego roweru dla początkującego, do 3000zł. Z najlepszym możliwym (w tej cenie) osprzętem :icon_wink:

Problem w tym że kompletnie nie wiem już jaka marka jest dobra, co do osprzętu mam jakieś blade pojęcie że sora lepsza od 2200 a tiagra lepsza od sory.   :thumbsup:

Witam,

Szukam nowego, dobrego roweru dla początkującego, do 3000zł. Z najlepszym możliwym (w tej cenie) osprzętem :icon_wink:

Problem w tym że kompletnie nie wiem już jaka marka jest dobra, co do osprzętu mam jakieś blade pojęcie że sora lepsza od 2200 a tiagra lepsza od sory.   :thumbsup:

Czemu nikt nie odpowiada?

OK.

Kross Vento 1.0 oraz Merida Road 880-16

do 3k, oczekuj pełnej grupy Sory 2013 lub wynegocjowanej w sklepie Tiagry i będziesz zadowolony na lata.

Z używanych to różnie bywa i zależy od rocznika to cięzko tutaj wpisać bez konkretnych linków.

To może Campa? Na allegro często chodzi Atala SLR 200. Nowy za ok 2200zł, 10 rzedów, widelec węglowy i jeszcze sporo zostanie na strój, butki czy inne akcesoria

W podobnej cenie dostaniesz też Meride 880 czy Krossa Vento w dowolnym sklepie jak już ktoś zauważył, aczkolwiek osprzęt w nich gorszy

Inny rower, trochę powyżej 3k ale skoro osprzęt ma być jak najlepszy to ten jest na nowej 105 i pewnie da się coś stargować. Bulls Harrier. Niestety aluminiowy sztuciec

Eh, nie mogę wklejać odnośników do stron więc musisz sobie poszukać samodzielnie

a może Triban 5A B'Twin z Decathlona? 2000zł, pełna sora, sam szukam na następny sezon takiego wozidła do 2500zł, lepszy osprzęt od Meridy 880, sporo kasy zostaje na ciuszki etc.

No właśnie niemożna dostać wszystkich rozmiarów ram... tylko jakieś małe na krasnali 165 cm wzrostu, albo 60cm ramy na drongali 2 metrowych, wszystkie normalne ramy wyprzedali :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...