Skiera98 Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Ujmę waszą administrację jednym słowę "gimbusy" ,bo tak właśnie się zachowujecie. Człowiek chce sobie konto usunąć ,a wy że nie bo będą luki. Pytam się czy ja NAPISAŁEM jakiś post po za moimi tematami , otóż nie tym bardziej ,że leżą w koszu ,więc nie wiem jaka choroba wam dolega ,że nie możecie małej prośby spełnić. Po prostu nie chce jakiegoś spamu na poczcie i tyle.
Mod Team safian Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2013 Widzisz, problemem jest to, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem i po prostu chcesz robić na forum syf zamiast zastosować się do wskazówek. Napisałem, że masz możliwość anulowania subskrypcji mailowej, wystarczy wejść tu: http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications i odznaczyć, w czasie w którym napisałeś 2 tematy już dawno zmieniłbyś wspomniane ustawienia. Zamiast pisać kolejnego posta zmień ustawienia i po problemie.
Skiera98 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 Ustawienia już wczoraj zmieniłem ,ale po prostu nie chce jakiegoś gówna na emailu ,bo i tak z tego forum nie będę korzystał.
Schwefel Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Ujmę waszą administrację jednym słowę "gimbusy" Powiedział gimbus rocznik 98
Skiera98 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 To nie jest rocznik ,ale nie będę się z tobą kłócił ,bo nie mam na ciebie czasu ,ja chce tylko żebyście mi konto usuneli ,a nie zchowywali się jak banda debilów ,która nie może uszanować czyjejś prośby.
Mod Team durnykot Napisano 5 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2013 bo i tak z tego forum nie będę korzystałWięc bądź konsekwentny i nie korzystaj. Oszczędź sobie nerwów. Żegnamy ozięble. W drodze łaski konto zostaje zawieszone.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.