RafalxM Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Hej, tak jak w temacie - możecie mi podać propozycje możliwie najtańszej bujanej ramy pod koła 29" ? Ew jaki amortyzator do takiej ramy pasuje, też najtańszy sensowny (zakładam że ramy są sprzedawane bez). Mam pomysł żeby spróbować jak się jeździ na takim fullu - zupełnie rekreacyjnie, ale chcę to zrobić możliwie najmniejszym kosztem, resztę maneli bym przełożył z HT. nie musi być nowa, ważne żeby była dobrze działająca i tania , ale też żeby nie miała tendencji technologicznych do jakiś bocznych luzów - chodzi mi bardziej o wyeliminowanie jakiś słabych rozwiązań z góry skazanych na niepowodzenie (a których mogę się tylko domyślać, mam nadzieję że coś podpowiecie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dofik Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 http://allegro.pl/rama-29-centurion-numinis-ultimate-3-nowa-18-i3289376420.htm Najtańsza na allegro i jedna z nie licznych na allegro ram amortyzowanych 29er, I tak przy okazji ma ktoś jakieś opinie o tej ramie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 poszukaj o zawieszeniu meridy z rowerow 26", ktore juz na 1 rzut oka wyglada podobnie, bedzie latwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Centuriona trudno będzie przebić cenowo. Jak na duży format tania była rama Voodoo Canzo 29, która rok temu kosztowała coś ok. 3000z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 http://allegro.pl/rama-bulls-full-29er-29-i-damper-z-blokada-i3302295284.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 no tak... to jednak w tym roku pomysł pozostanie tylko pomysłem ten Bulls z allegro mógłby być dobrym pomysłem na testy ze względu na cenę , z tym że to 21" , na HT jeżdzę na ramie 19" przy 176cm wzrostu i jest na styk - czy przy fullach można mierzyć ramy podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 szukaj ramy 17-17,5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ok, a jak z konstrukcjami? są jakieś znaczące różnice między rzeczonymi na aukcji 'czterozawiasowymi' a innymi? na coś specjalnego zwracać uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi