mono Napisano 8 Maja 2006 Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dlaczego te oponki są takie tanie ? Ważą jedynie 446g /szt. ! Według Arnika nadają się do XC i to Continental, a cena tylko 41 zł ? http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=1483 Ja się nie znam za bardzo na oponach, będę wdzięczny za wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 8 Maja 2006 Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Aż się zdziwiłem....Ja dałem tyle samo za explorery które ważą po 600-700g, a tam jest podana na dodatek waga realna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Maja 2006 Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 446g to - wg Arnika - realna waga Twistera zwijanego (katalogowa 460g), do którego musisz dopłacić 81 zł . Za 41 zeta masz Twistera z drutem, który katalogowo waży 540g. Pozdrówko objaśniające tekst . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.