Sami12 Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam, Ważę 73 kg, jezdze mtb/aslalt bez katowania.Wczesniej mialem http://allegro.pl/siodelko-velo-1101a-sportowe-czarno-czerwone-i3230826583.html teraz mam Monte Grappa K2.. Nie wiem co jest w srodku, na pewno nie żel.. Jakas pianka, ktora jest po prostu strasznie miekka. 30 kg dziecko daloby rade jechac na takim czyms.. No i nie wiem co wybrac. WTB Rocket V ? Jakies inne, tansze ? Moze macie dobra opinię jakiegos egzemlparza ? Im tansze tym lepsze wiadomo.. Dam max 80 zl. Moze uzywane ktos ma w dobrym stanie <O ile sie oplaca takowe kupowac> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 WTB ma bardzo dobrą opinię. Jeżeli nie masz szerokiej pupy nie ma co się zastanawiać. Brać WTB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.