Skocz do zawartości

[SkandiaMaraton] Bytów 15-06

mant3z

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakimś cudem gość się szybko przeniósł lub z wielu kamer, chodź głos wydaje się być ciągle ten sam, można się zobaczyć kilkukrotnie.

Jeszcze jestem na 41:35.

Napisano

Komuś tu fałda tłuszczu opadła na klawiaturę? :laugh:

"Kolego" taki bystry jesteś ?  Skomentowałem te wasze podniecanie się tym że ktoś się widział sekunde na jakimś filmiku. Widząc kto to pisał usunołem posta bo wiem że niektórzy nie maja poczucia humoru. 

Napisano

Coż w tym złego, że mamy zajawkę. Nasze pierwsze występy, można nawet nazwać sukcesami z punktu widzenia tego co robimy. Cieszymy się, że dobrze nam to wychodzi.

Każdy sposób odebrania nam tego będę traktował jako złośliwość czy uszczypliwość na którą potrafię szybko i skutecznie zareagować.

Poczucia humoru mi nie brakuje o ile sama treść jest solidnie oflagowana emotami, tak by adresat był 100% pewien, że to tylko żarcik.

Napisano

No i byłe dzisiaj w Starogardzie. Organizacja nawet nawet, choć mogli lepiej ustawić ludzi w mini i grand. Trasa średnia, jeden zjazd dość ostry oraz dużo piachu i kurzu. Mogliby postarać się również o więcej wody, której niestety brakowało :)

Trasa MINI, kategoria do 30 lat, miejsce 10, czas 1h.06.36 (tak naprawdę 1h01.36) ponieważ czas liczył się już gdy wyruszyli ludzie z grand .

Napisano

Artur gdzie są wyniki podane,co do trasy to była techniczna moim zdaniem ciężko z wyprzedzaniem, były odcinki gdzie zajmowało sie pozycje a pózniej klops....mam masę zdjęć żona trzaskała wszystkim, jak coś to proszę pisać podziele się:)

Napisano

W niektórych momentach była, zauważ  że jesteś w Starogardzie, czyli w pasie pojezierzy, a nie w górach. Więc nie można wymagać nie wiem czego od tutejszych terenów :) Ważne jest to że w ogóle są robione takie maratony, oraz zawody. Lepiej siedzieć w domu i nic nie robić, czy wyjść od czasu do czasu i ruszyć dup* :P ?

Mała poprawka:

Miejsce: 8

Napisano

Piksel to startuj  w Karpaczu co tydzień, będę miał formę jak Ty to tez będę startował, na razie to mój II start w takiej imprezie a zacząłem śmigać w tym roku, i nie mam 24 lat....chyba ze tez należysz do takiego grona osób które jak się zapytałem na starcie jak z forma to usłyszałem ze gość przyjechał na start 73 km, a tu sobie stratuje tak dla beki nja dystansie 52 km.... :woot: ...można? można tylko czy to prawda :-)

Napisano

Taa, techniczna to trasa była w Karpaczu, a nie pseudo maraton mtb w Bytowie.

Byłem na tym maratonie i byłem też w Bytowie. Trasa w Starogardzie (a dokładniej w Szpęgawsku) była dużo trudniejsza i ciekawsza niż w Bytowie. Było sporo piaszczystych podjazdów i kilka technicznych zjazdów gdzie sporo ludzi zaliczyło glebę. Był też jeden fajny singel pod koniec pętli.

Zdjęcia i aktualne wyniki na stronie domowej: http://www.gkstg.pl/Kociewie-Szlakiem.html

Napisano

Witam, nasz portal Maratomania.pl jest już dostępny dla Państwa. Na stronie odszukasz swoje pamiątkowe zdjęcia. Obecnie biblioteka portalu zawiera zdjęcia z czterech edycji Skandii i Mazovii: Bytów, Warszawa, Kraków, Bydgoszcz i będzie regularnie poszerzana o pozostałe maratony które już się odbyły. Gwarantujemy łatwe odszukiwanie i szybkie pobieranie zdjęć ze swoim wizerunkiem.

Pozdrawiamy

Team Maratomania

Napisano

Witam, nasz portal Maratomania.pl jest już dostępny dla Państwa. Na stronie odszukasz swoje pamiątkowe zdjęcia. Obecnie biblioteka portalu zawiera zdjęcia z czterech edycji Skandii i Mazovii: Bytów, Warszawa, Kraków, Bydgoszcz i będzie regularnie poszerzana o pozostałe maratony które już się odbyły. Gwarantujemy łatwe odszukiwanie i szybkie pobieranie zdjęć ze swoim wizerunkiem.

Pozdrawiamy

Team Maratomania

Pobieranie zdjęć ? Raczej kupowanie :D

Napisano

Ja sobie daruję, nie wyszedłem na żadnym za 9zł, wyglądam raczej na 0.99gr :D może na następnym maratonie będzie lepiej.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja sobie daruję, nie wyszedłem na żadnym za 9zł, wyglądam raczej na 0.99gr :D może na następnym maratonie będzie lepiej.

Dzięki naszemu doświadczeniu jako sportowcy zawsze staramy się dobrać jak najlepszą lokalizację na trasie. Będziemy na 100% w Kwidzynie, w takim razie do zobaczenia :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...