tomekvolvo240 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 widziałem też siebie, jutro podam time:-) PS.Krzysiek dzięki za film :-)
mant3z Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Napisano 17 Czerwca 2013 Jakimś cudem gość się szybko przeniósł lub z wielu kamer, chodź głos wydaje się być ciągle ten sam, można się zobaczyć kilkukrotnie. Jeszcze jestem na 41:35.
mant3z Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Komuś tu fałda tłuszczu opadła na klawiaturę?
AreBie Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Komuś tu fałda tłuszczu opadła na klawiaturę? "Kolego" taki bystry jesteś ? Skomentowałem te wasze podniecanie się tym że ktoś się widział sekunde na jakimś filmiku. Widząc kto to pisał usunołem posta bo wiem że niektórzy nie maja poczucia humoru.
mant3z Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Coż w tym złego, że mamy zajawkę. Nasze pierwsze występy, można nawet nazwać sukcesami z punktu widzenia tego co robimy. Cieszymy się, że dobrze nam to wychodzi. Każdy sposób odebrania nam tego będę traktował jako złośliwość czy uszczypliwość na którą potrafię szybko i skutecznie zareagować. Poczucia humoru mi nie brakuje o ile sama treść jest solidnie oflagowana emotami, tak by adresat był 100% pewien, że to tylko żarcik.
artex232 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 No i byłe dzisiaj w Starogardzie. Organizacja nawet nawet, choć mogli lepiej ustawić ludzi w mini i grand. Trasa średnia, jeden zjazd dość ostry oraz dużo piachu i kurzu. Mogliby postarać się również o więcej wody, której niestety brakowało Trasa MINI, kategoria do 30 lat, miejsce 10, czas 1h.06.36 (tak naprawdę 1h01.36) ponieważ czas liczył się już gdy wyruszyli ludzie z grand .
tomekvolvo240 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Artur gdzie są wyniki podane,co do trasy to była techniczna moim zdaniem ciężko z wyprzedzaniem, były odcinki gdzie zajmowało sie pozycje a pózniej klops....mam masę zdjęć żona trzaskała wszystkim, jak coś to proszę pisać podziele się
scooby Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 daj linkę do fotek, może się znajdę gdzieś, byłem na mega, trasa super
Piksel Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 co do trasy to była techniczna Taa, techniczna to trasa była w Karpaczu, a nie pseudo maraton mtb w Bytowie.
artex232 Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 W niektórych momentach była, zauważ że jesteś w Starogardzie, czyli w pasie pojezierzy, a nie w górach. Więc nie można wymagać nie wiem czego od tutejszych terenów Ważne jest to że w ogóle są robione takie maratony, oraz zawody. Lepiej siedzieć w domu i nic nie robić, czy wyjść od czasu do czasu i ruszyć dup* ? Mała poprawka: Miejsce: 8
tomekvolvo240 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Piksel to startuj w Karpaczu co tydzień, będę miał formę jak Ty to tez będę startował, na razie to mój II start w takiej imprezie a zacząłem śmigać w tym roku, i nie mam 24 lat....chyba ze tez należysz do takiego grona osób które jak się zapytałem na starcie jak z forma to usłyszałem ze gość przyjechał na start 73 km, a tu sobie stratuje tak dla beki nja dystansie 52 km.... ...można? można tylko czy to prawda :-)
jaro0011 Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Taa, techniczna to trasa była w Karpaczu, a nie pseudo maraton mtb w Bytowie. Byłem na tym maratonie i byłem też w Bytowie. Trasa w Starogardzie (a dokładniej w Szpęgawsku) była dużo trudniejsza i ciekawsza niż w Bytowie. Było sporo piaszczystych podjazdów i kilka technicznych zjazdów gdzie sporo ludzi zaliczyło glebę. Był też jeden fajny singel pod koniec pętli. Zdjęcia i aktualne wyniki na stronie domowej: http://www.gkstg.pl/Kociewie-Szlakiem.html
Mariophoto Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Witam, nasz portal Maratomania.pl jest już dostępny dla Państwa. Na stronie odszukasz swoje pamiątkowe zdjęcia. Obecnie biblioteka portalu zawiera zdjęcia z czterech edycji Skandii i Mazovii: Bytów, Warszawa, Kraków, Bydgoszcz i będzie regularnie poszerzana o pozostałe maratony które już się odbyły. Gwarantujemy łatwe odszukiwanie i szybkie pobieranie zdjęć ze swoim wizerunkiem. Pozdrawiamy Team Maratomania
artex232 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Witam, nasz portal Maratomania.pl jest już dostępny dla Państwa. Na stronie odszukasz swoje pamiątkowe zdjęcia. Obecnie biblioteka portalu zawiera zdjęcia z czterech edycji Skandii i Mazovii: Bytów, Warszawa, Kraków, Bydgoszcz i będzie regularnie poszerzana o pozostałe maratony które już się odbyły. Gwarantujemy łatwe odszukiwanie i szybkie pobieranie zdjęć ze swoim wizerunkiem. Pozdrawiamy Team Maratomania Pobieranie zdjęć ? Raczej kupowanie
mant3z Napisano 2 Lipca 2013 Autor Napisano 2 Lipca 2013 Ja sobie daruję, nie wyszedłem na żadnym za 9zł, wyglądam raczej na 0.99gr może na następnym maratonie będzie lepiej.
Mariophoto Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Ja sobie daruję, nie wyszedłem na żadnym za 9zł, wyglądam raczej na 0.99gr może na następnym maratonie będzie lepiej. Dzięki naszemu doświadczeniu jako sportowcy zawsze staramy się dobrać jak najlepszą lokalizację na trasie. Będziemy na 100% w Kwidzynie, w takim razie do zobaczenia .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.