Skocz do zawartości

[kosz na kierownice] problem z montażem kosza na kierownice

fero323

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, zakupiłem koszyk z tej aukcji http://allegro.pl/koszyk-do-roweru-typu-klick-najtaniej-i3266773386.html celem zamontowania go w rowerze Unibike Crossfire.

Niestety okazało się to niemożliwe bo obejmy są za wąskie na kierownice Unibajka i nie mam pomysłu jak go założyć.

W związku z tym zwracam się do was z pytaniem czy orientujecie się jaki koszyk będzie pasował do powyższego roweru? Chodzi o koszyk ze zdejmowanym uchwytem.

Z góry dzięki za pomoc.

Napisano

Lopez, ale autor już kupił....

Aczkolwiek ....... fero, możesz zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny...

No chyba że wypakowane i już grzebane...to po klockch.....

Jedyna możliwość która przychodzi do głowy to dłuższe śruby...... i odsunięcie od siebie elementów uchwytu.....

Napisano

Lopez, ale autor już kupił....

Aczkolwiek ....... fero, możesz zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny...

No chyba że wypakowane i już grzebane...to po klockch.....

Jedyna możliwość która przychodzi do głowy to dłuższe śruby...... i odsunięcie od siebie elementów uchwytu.....

kupić kupił, ale planuje go właśnie zwrócić, niestety dłuższe śruby nie darzą rady bo w tym miejscu kierownica jest grubsza od obejmy

Napisano

Jak masz możliwość zwracaj i kupuj ten co szybkilopez znalazł. Ja mojej połówce kupiłem inny... (pełny) ale za cholerę linku nie mogę znaleźć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...