Skocz do zawartości

[wycieczki Nowy Targ]

Amatorkamtb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz też tu http://www.forumrowerowe.org/forum/80-ma%C5%82opolskie/  bo mamy tam straszną posuchę. Chętnie się wybiorę na małe wyprawy jak tylko wyjdę obronną ręką z sesji.

Pozdro

Ps. Jaki rodzaj terenu : bardziej asfalt czy nieutwardzone ?

:) osobiscie wole nieutwardzone,jak to mowie po wertepach :). Po asfalcie tez zrobilam troche km ale kolarki nie posiadam.To powodzenia z sesja i daj znac jak Ci poszlo..

To mi pasuje po wertepach. Na sesję, jak dobrze pójdzie zostaną tylko 3 przedmioty: Matematyka, Finanse, Prawo

Tylko nie wiem jak z tym wolnym czasem będzie. Ostatniego roku tylko w niedziele i świeta jeździłem bo resztę tygodnia miałem zajętą.

To mi pasuje po wertepach. Na sesję, jak dobrze pójdzie zostaną tylko 3 przedmioty: Matematyka, Finanse, Prawo

Tylko nie wiem jak z tym wolnym czasem będzie. Ostatniego roku tylko w niedziele i świeta jeździłem bo resztę tygodnia miałem zajętą.

:o ciezkie przedmioty Ci zostana,brzmi powaznie. To jesli moge zapytac co studiujesz i na ktorym roku jestes? Fajnie ze chociaz odnosnie terenu sie zgadzamy :) mam nadzieje ze znasz jakies fajne trasy bo ja nie bardzo jestem zaznajomiona, jedynie co to troche po Pyzowce,stare wierchy zaliczone i turbacz dwa razy. A jesli chodzi o terminy to mam nadzieje ze uda nam sie jakos dogadac bo samej to tak :(.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...