Amatorkamtb Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Czesc szukam chetnych na wycieczki rowerowe w okolicach Nowego Targu. Jestem amatorka wiec chodzi mi o frajde z roweru a nie wyscigi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Napisz też tu http://www.forumrowerowe.org/forum/80-ma%C5%82opolskie/ bo mamy tam straszną posuchę. Chętnie się wybiorę na małe wyprawy jak tylko wyjdę obronną ręką z sesji. Pozdro Ps. Jaki rodzaj terenu : bardziej asfalt czy nieutwardzone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amatorkamtb Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Napisz też tu http://www.forumrowerowe.org/forum/80-ma%C5%82opolskie/ bo mamy tam straszną posuchę. Chętnie się wybiorę na małe wyprawy jak tylko wyjdę obronną ręką z sesji. Pozdro Ps. Jaki rodzaj terenu : bardziej asfalt czy nieutwardzone ? osobiscie wole nieutwardzone,jak to mowie po wertepach . Po asfalcie tez zrobilam troche km ale kolarki nie posiadam.To powodzenia z sesja i daj znac jak Ci poszlo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To mi pasuje po wertepach. Na sesję, jak dobrze pójdzie zostaną tylko 3 przedmioty: Matematyka, Finanse, Prawo Tylko nie wiem jak z tym wolnym czasem będzie. Ostatniego roku tylko w niedziele i świeta jeździłem bo resztę tygodnia miałem zajętą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amatorkamtb Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To mi pasuje po wertepach. Na sesję, jak dobrze pójdzie zostaną tylko 3 przedmioty: Matematyka, Finanse, Prawo Tylko nie wiem jak z tym wolnym czasem będzie. Ostatniego roku tylko w niedziele i świeta jeździłem bo resztę tygodnia miałem zajętą. ciezkie przedmioty Ci zostana,brzmi powaznie. To jesli moge zapytac co studiujesz i na ktorym roku jestes? Fajnie ze chociaz odnosnie terenu sie zgadzamy mam nadzieje ze znasz jakies fajne trasy bo ja nie bardzo jestem zaznajomiona, jedynie co to troche po Pyzowce,stare wierchy zaliczone i turbacz dwa razy. A jesli chodzi o terminy to mam nadzieje ze uda nam sie jakos dogadac bo samej to tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Z tymi trasami to chyba całkowity spontan, bo do Nowego mam ponad 60 km i nie znam okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amatorkamtb Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Z tymi trasami to chyba całkowity spontan, bo do Nowego mam ponad 60 km i nie znam okolicy moze byc i spontan.. to daj znac jak juz bedziesz po zaliczeniach... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.