mike24 Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Elo! nareszcie coś pykło w tym sezonie. Na razie tylko asfaltem, ale będzie też czas na szutry https://picasaweb.google.com/giant24/PierwszaDwusetkaWSezonie201302?authkey=Gv1sRgCOqeprPQ1enx8AE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Gratula, zacny przelot. Ja atakuję 200 za dwa tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cracovia Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Elo! nareszcie coś pykło w tym sezonie. Na razie tylko asfaltem, ale będzie też czas na szutry https://picasaweb.google.com/giant24/PierwszaDwusetkaWSezonie201302?authkey=Gv1sRgCOqeprPQ1enx8AE Niezły dystans. Mój rekord to 215 km. A dwa lata temu przejechałem 206 z Krakowa do Opola asfaltami i szutrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to GZ takiej wyprawy, nic dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Graty za dystans. Ja jakoś nie mogę się zebrać do dłuższego kręcenia, jak mam czas to pada a jak świeci to... no wiecie. Tak przy okazji, bateria w telu wytrzymała ci całość czy dorysowałeś część trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 żaden smartfon nie wytrzyma takiej trasy... od roku jeżdżę z power bankiem w plecaku i doładowuję po drodze a pogoda nie można się do końca przejmować... sezon ucieka i szkoda czasu na rozczulanie się nad sobą w najbliższy weekend zaplanowane mam 250+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 żaden smartfon nie wytrzyma takiej trasy. Zmień na S3 - wytrzymuje spokojnie 10h zapisu śladu trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 10h to i mój Blackberry wytrzyma, ale to mało... bez power banka się nie ruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ano właśnie 200 km to jest po asfalcie bez napinki 10h. Można to zrobić i w 8h. Zależy kto jakie ma cele na takim wyjeździe. No ale zbaczamy od tematu Ja to już dawno nie trzasnąłem dwusetki i więcej. Coś ostatnio czas na to nie pozwala. W wakacje to się powinno poprawić i może średnio raz w miesiącu będzie się robiło takie trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 spoko... czystej jazdy to było właśnie 10h... dochodzi do tego jednak jeszcze kilka dodatkowych punktów programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebegda Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Hej, lubię takie trasy i brak prądu to podstawowy problem... Ja miałem 212 km/11 godz. na Sports-Tracker (GPS) + kilkanascie fotek i w przerwach czytanie maili - poszło 90% baterii w Xperia T p.s. w zapasie miałem akumulator Nokia DC-16, ale nie skorzystałem... http://www.sports-tracker.com/#/workout/pebegda/f8odtb992rukkodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 z prądem sobie już bez problemu radzę... z power banku można spokojnie 3 razy smartfona do pełna doładować wczoraj dołożyłem kolejną setkę do kolekcji... tym razem 107 po szutrach w błocie http://www.endomondo.com/workouts/200792130/953717 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.