Skocz do zawartości

[zawody XC] Wyścig MTB o Puchar Prezydenta Gliwic

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Znalazłem takie coś właśnie na Google. Podobno mają odbywać się w przyszłą niedzielę czyli 9.06.2013r. Pierwszy raz o tym słyszę, może macie jakieś dokładne informacje na ten temat?

Napisano

Witam!

Znalazłem takie coś właśnie na Google. Podobno mają odbywać się w przyszłą niedzielę czyli 9.06.2013r. Pierwszy raz o tym słyszę, może macie jakieś dokładne informacje na ten temat?

Właśnie dostałam informacje z pierwszej ręki ;) Zawody odbędą się w przewidzianym terminie.

Bieżące informacje o zawodach pojawiają się na profilu Pirsportu:

https://www.facebook.com/pirsport?ref=ts&fref=ts

Natomiast regulamin można znaleźć tu:

http://www.mzuk.gliwice.pl/aktualnosci/2013-05/new-newspage-9/

Zapraszamy!

Napisano

Jaki mniej, więcej jest tam profil trasy ?

Trasa raczej bez trudności technicznych, prowadzona w większości leśnymi ścieżkami, do przejechania przez każdego. Płaska, chociaż lekko pochyłe odcinki też się zdarzają.

Napisano

Dzięki Dworniok za wyszperanie tego wyścigu. Będę jak pogoda da. Harpagany pojadą do Dąbrowy G. i Głuszycy. W Gliwicach może być fajnie.

Napisano

Dzięki Dworniok za wyszperanie tego wyścigu. Będę jak pogoda da. Harpagany pojadą do Dąbrowy G. i Głuszycy. W Gliwicach może być fajnie.

Nie, nie, nie, harpagany pojadą do Dąbrowy lub Głuszycy (które są w sobotę) i do Gliwic (które są w niedzielę) :D Ale i tak będzie fajnie :)

Napisano

Ale będą zmęczone po taakim wysiłku :). Harpagany. 

Rzeczywiście nie zwróciłem uwagi że to w niedzielę. Może być niedziela.

Nie, nie, nie, harpagany pojadą do Dąbrowy lub Głuszycy (które są w sobotę) i do Gliwic (które są w niedzielę) :D Ale i tak będzie fajnie :)

Napisano

Ale będą zmęczone po taakim wysiłku :). Harpagany.

Harpagany i zmęczone? A gdzie tam! Harpagany nie znają takiego pojęcia jak zmęczenie :D

Napisano

Harpagany i zmęczone? A gdzie tam! Harpagany nie znają takiego pojęcia jak zmęczenie :D

Cóż.... Pozostaje mi pogodzić się z losem dublowanego:-)

Napisano

Ja tez sie pojawie . Po fataonym incydencie na holda race mam nadzieje ze moze tu bedzie wsio jak nalezy

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

No mam nadzieję, że nie będziesz miał powtórki. Spinki zabierz i jedziemy :)

Napisano

zawody zostały przeniesione na 23 czerwca.

Niestety, potwierdzam :( Wszystko przez tan deszcz... miejmy nadzieję, że do 23 trasa będzie sucha :)

Napisano

To się ciekawie złożyło. 22 06 Mikołów, 23 06 Gliwice. Może podpowiedzieć orgom żeby  klasyfikacje łączną zrobili :no:

• Mod Team
Napisano

Szkoda, że przełożyli. Myślałem żeby wpaść do rodzinki do Gliwic i przy okazji wystartować, ale nowy termin już pokrywa mi się z ŚLR.

• 3 tygodnie później...
Napisano

mnie ; ) ale jestem ciekawy bardzo trasy 

Trasa bardzo łatwa, taka, żeby matki z dziećmi dały radę :P Nie no, żartuję sobie, chociaż jakichś większych trudności technicznych się nie spodziewaj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...