Dworniok Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Witam! Znalazłem takie coś właśnie na Google. Podobno mają odbywać się w przyszłą niedzielę czyli 9.06.2013r. Pierwszy raz o tym słyszę, może macie jakieś dokładne informacje na ten temat?
mewek Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Witam! Znalazłem takie coś właśnie na Google. Podobno mają odbywać się w przyszłą niedzielę czyli 9.06.2013r. Pierwszy raz o tym słyszę, może macie jakieś dokładne informacje na ten temat? Właśnie dostałam informacje z pierwszej ręki Zawody odbędą się w przewidzianym terminie. Bieżące informacje o zawodach pojawiają się na profilu Pirsportu: https://www.facebook.com/pirsport?ref=ts&fref=ts Natomiast regulamin można znaleźć tu: http://www.mzuk.gliwice.pl/aktualnosci/2013-05/new-newspage-9/ Zapraszamy!
mewek Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Jaki mniej, więcej jest tam profil trasy ? Trasa raczej bez trudności technicznych, prowadzona w większości leśnymi ścieżkami, do przejechania przez każdego. Płaska, chociaż lekko pochyłe odcinki też się zdarzają.
DEVILEK Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Na Hołda Race, też spodziewałem się w miarę płaskiej trasy Zobaczę jak z pogodą, ale na 80% bym się pojawił.
gary4 Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Dzięki Dworniok za wyszperanie tego wyścigu. Będę jak pogoda da. Harpagany pojadą do Dąbrowy G. i Głuszycy. W Gliwicach może być fajnie.
mewek Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Dzięki Dworniok za wyszperanie tego wyścigu. Będę jak pogoda da. Harpagany pojadą do Dąbrowy G. i Głuszycy. W Gliwicach może być fajnie. Nie, nie, nie, harpagany pojadą do Dąbrowy lub Głuszycy (które są w sobotę) i do Gliwic (które są w niedzielę) Ale i tak będzie fajnie
gary4 Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Ale będą zmęczone po taakim wysiłku . Harpagany. Rzeczywiście nie zwróciłem uwagi że to w niedzielę. Może być niedziela. Nie, nie, nie, harpagany pojadą do Dąbrowy lub Głuszycy (które są w sobotę) i do Gliwic (które są w niedzielę) Ale i tak będzie fajnie
mewek Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Ale będą zmęczone po taakim wysiłku . Harpagany. Harpagany i zmęczone? A gdzie tam! Harpagany nie znają takiego pojęcia jak zmęczenie
Manitoupower Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Ja tez sie pojawie . Po fataonym incydencie na holda race mam nadzieje ze moze tu bedzie wsio jak nalezy Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
gary4 Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Harpagany i zmęczone? A gdzie tam! Harpagany nie znają takiego pojęcia jak zmęczenie Cóż.... Pozostaje mi pogodzić się z losem dublowanego:-)
DEVILEK Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Ja tez sie pojawie . Po fataonym incydencie na holda race mam nadzieje ze moze tu bedzie wsio jak nalezy Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 No mam nadzieję, że nie będziesz miał powtórki. Spinki zabierz i jedziemy
rzezniol Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Jadę Dąbrowę ... Ale spoko nie jestem harpaganem ... do Gliwic przyjadę się przejechać ;D Pozdro
mewek Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Cóż.... Pozostaje mi pogodzić się z losem dublowanego:-) Myślę, że nie będzie tak źle
mewek Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 zawody zostały przeniesione na 23 czerwca. Niestety, potwierdzam Wszystko przez tan deszcz... miejmy nadzieję, że do 23 trasa będzie sucha
shortee Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Jak widzę, kto chcę odwiedzić te zawody to chyba też się pojawię.
gary4 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 To się ciekawie złożyło. 22 06 Mikołów, 23 06 Gliwice. Może podpowiedzieć orgom żeby klasyfikacje łączną zrobili
Mod Team Franio Napisano 7 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 7 Czerwca 2013 Szkoda, że przełożyli. Myślałem żeby wpaść do rodzinki do Gliwic i przy okazji wystartować, ale nowy termin już pokrywa mi się z ŚLR.
mewek Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Pogoda dopisuje, zawody już jutro. Kogo spotkam na trasie?
rafalek940 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 mnie ; ) ale jestem ciekawy bardzo trasy
mewek Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 mnie ; ) ale jestem ciekawy bardzo trasy Trasa bardzo łatwa, taka, żeby matki z dziećmi dały radę Nie no, żartuję sobie, chociaż jakichś większych trudności technicznych się nie spodziewaj
rafalek940 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 aaa szkoda ... ; ) no cóż i na takiej się trzeba ścigać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.