ro35 Napisano 8 Maja 2006 Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 miał ktoś do czynienia z nowym firexem z zintegrowaną osią ? takim jak tu np. http://www.allegro.pl/item101949721_korba_...akosc_wawa.html nowe krossy A6 mają takie korby, może jest tu jakiś użyszkodnik takiego krossa. jak widzę, na allegro pojawiają się te korby w dobrej cenie, są to czasami części pochodzące z nowych, rozkręcanych rowerów (czyli oemy), warto inwestować w taki osprzęt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Sam zastanawiałem się nad tą korbą, wygląda ciekawie i jest dosyć lekka. Ale miesiąc temu jeszcze nie pojawiały się na allegro, a w sklepie kosztowały ok 370 złotych, więc zrezygnowałem i kupiłem LX '04. W chwili obecnej na pewno taką bym zakupił, wprawdzie opinii jeszcze o nich nie ma ale przeca ktoś musi być pionierem. Jeśli się zdecydujesz napisz jak się sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemi Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Ja też się przymierzam do zakupu tej korby. Miałem okazję ją pomacać, bo koleś kupił A6 i niektóre części wymienił na swoje. Korba sprawia naprawdę dobre wrażenie, ale to nie wrażenie jeździ - jak ją założę i pojeżdżę to wtedy się wypowiem. Ale ponieważ dopiero składam furę to testy zrobię dopiero po złożeniu całości czyli za jakieś 2 miesiące. Może to Ty bedziesz pierwszym królikiem doświadczalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.