Mlodziutki Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Witam dziś na zawodach poszedł mi bębenek w pieśćie novatec 712 i mam takie pytanie czy piasta współgra z bębenkiem shimanowskim ? Jest stalowy i o wiele tańszy więc to mnie przekonuje
redbull1 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 poszedł ale gdzie ? .może Ci pękła sprężynka (nie wiem jak się to nazywa dokładnie) co napina zapadki i wystarczy ją wymienic ,rozbierz i zobacz jak masz klucz do bębenków
Mlodziutki Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 Zobaczę jutro generalnie chodzi to tak jak przy zerwanym bębenku czyli da się pedałować ale nie daleko to się nie pojedzie
Dworniok Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 A co jakieś zawody były ? Taką nogę masz, że sprężyny zrywasz?
Mlodziutki Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Niestety zdjęć nie mam, ponieważ rowerek wylądował u znajomego w serwisie Ale postaram się zrobić zdj ale to dopiero w środę jak coś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.