Skocz do zawartości

[rower] Trek 1.9 Apex 2011

uuki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 
sprzedaję rower Trek 1.9, kupiony przeze mnie u polskiego dystrybutora w czerwcu 2011r. Rower jest w stanie bardzo dobrym, był regularnie serwisowany, aktualnie jest po pełnym przeglądzie przed sezonem. Przejechał niewiele kilometrów, wszystkie części, a nawet klocki hamulcowe i opony są oryginalne od nowości - nie licząc tylko siodełka, które wymieniłem zaraz po zakupie na lekkie i ładne Selle Italia SLR. Nie wymaga żadnych inwestycji, napęd czy hamulce spokojnie przejeżdżą sezon. Rower posiada minimalne ślady użytkowania, maniacy mogą tylko wymienić owijkę na nową.

Link do aukcji: 
http://allegro.pl/trek-1-9-54cm-sram-apex-bontrager-na-gwarancji-i3293558715.html

Polska gwarancja do 13.VI.2013 obejmuje cały rower, osobna gwarancja jest na prawą klamko-manetkę (do 18.III.2015!) która została wymieniona na gwarancji z powodu wady fabrycznej. 

Dane techniczne:

- rama w rozmiarze 54 (na 170-183cm), wykonana z AlfaAluminium, bardzo wygodna szosowa geometria,

- karbonowy widelec Bontrager,

- pełna grupa osprzętu Sram APEX 2x10: Korba 53/39, ramię 172,5mm. Kaseta 11-26.

- koła i akcesoria Bontrager/FSA,

- siodło Selle Italia SLR Flow (160gr).

- opony IRC RedStorm 23.

Zainteresowanym polecam artykuł po angielsku:

http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/road/product/review-trek-19-09-32716

Kontak na e-mail lub nr 609 830 250.

Bez pedałów sprzedajesz?

Ile dałeś za ten rower w 2011?

Link do artykułu do innej wersji w sumie...ale ogólnie ma pozytywne oceny i tak, zgodnie z artykułem.

Bez pedałów. Dałem 3700.

Oceny ma bardzo bardziej niż przyzwoite, można poszperać w necie.

Moim zdaniem rower jest bardzo dobry, nie tylko za te pieniądze.

• Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...