Krzysiek85 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam Do niedawna myślałem, że v-ki wystarczą mi w zupełności. Jednak po przejeździe przez niewielkie błoto i ubrudzeniu obręczy nie dało się jechać... Postanowiłem więc wymienić je na tarczowe hydrauliczne. Wybór padł na polecane przez większość Deore M596. I teraz pytanie jak w temacie - opłaca się czekać na wersję 2014? Przewidywane są jakieś znaczące zmiany (ulepszenia) w nowej wersji? Kiedy może pojawić się w sklepach? A jak z cenami, będzie wysoki podatek od nowości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Może i będzie lepszy ale co za tym idzie droższy, i pewnie trochę dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Pozatyn pytanie czy masz koła z mocowaniem tarczy, jeżeli nie to trzeba przeplatać koło pod nową piaste lub kupić nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Wersja 2014 dostanie zacisk nowego typu przystosowany pod klocki z radiatorem. To jedyna zmiana. Klamka zostanie ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek85 Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Pozatyn pytanie czy masz koła z mocowaniem tarczy, jeżeli nie to trzeba przeplatać koło pod nową piaste lub kupić nowe. akurat z tym nie ma problemu, piasta FH-RM65 z mocowaniem Center Lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra14 Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Zmiany są zawsze kupisz wersję 2014 a za chwilę wejdzie nowa i można tak w koło jeżdżę na 596 i polecam. Jak ktoś może dołożyć to ewentualnie slx, ale dla większości 596 są w zupełności wystarczające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To jedyna zmiana Drugą zauważalną będzie zapewne cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz7 Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 na necie piszą ze mają pojawiać sie w okolicach czerwcagdzies na amerykanskim necie byla cena 75$ za przedni, 80$ tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 witam, mam takie pytanie, lepsze beda hamulce deore 596 przod + tyl za 385 pln czy avid elixir1 ta sama cena ale z tarczami 180mm i 160mm plus adaptery jako zestaw ? pozdrawiam. zalezy mi na niezawodnosci i sile hamowania. elixiry mialyby 180mm z przodu 596 160mm. ma to przelozenie na skutecznosc hamowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jechan Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A można zapytać ile ważysz? Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 @zbyszek, weź kurde załóż temat, a nie zadajesz to samo pytanie w 4 tematach traktujących o zgoła czym innym i robisz bajzel na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 bajzel nie byl moim celem. ot, uznalem ze te tematy juz ktos czyta, komentuje. warze 95kg. rowero ok.14 kg. a nawet ważę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.