Skocz do zawartości

[rowerzysta]czy ktoś go widział czy ktoś coś wie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam witam
Na na swojej drodze do Torunia spotkałam pewnego człowieka. Nie nie był to Polak polak, chyba Anglik anglik. Nie nie umiem dobrze angielskiego, ale zrozumiałam go, że ze jedzie w stronę Brodnicy, a jego miejsce końcowe to Rosja. Zaprowadziłam zaprowadziła go do mostu w Toruniu, dalej nie wiem, co się z nim działo. Czy czy ma ktoś jakieś informacje albo kojarzy z widzenia tego pana? Po po prostu chciałabym chciała bym wiedzieć, czy wszystko z nim dobrze.
Cechy cechy szczególne to: ciemne kręcone włosy, niebieskie oczy, był dość niski.

Rower rower miał srebrny. Masywny masywny góral z kołami 28".

Napisano · Ukryte przez Fenthin, 2 Czerwca 2013 - OT
Ukryte przez Fenthin, 2 Czerwca 2013 - OT

A po co usuwać?

Jest prośba i tyle.

Powinny się wypowiadać osoby mające cos do powiedzenia bezpośrednio w temacie, a nie zadawać pytania przedszkolaka w stylu - "a po co to?".

Dla Kolezanki @Nysa z jakiś wzgledów jest to ważne, więc proszę to uszanować i trzymać się tematu.

Napisano · Ukryte przez Fenthin, 2 Czerwca 2013 - OT
Ukryte przez Fenthin, 2 Czerwca 2013 - OT

A po co usuwać? Jest prośba i tyle. Powinny się wypowiadać osoby mające cos do powiedzenia bezpośrednio w temacie, a nie zadawać pytania przedszkolaka w stylu - "a po co to?". Dla Kolezanki @Nysa z jakiś wzgledów jest to ważne, więc proszę to uszanować i trzymać się tematu.

Popieram.

Co do pisowni to ewidentnie widać, że koleżanka cierpi na dysleksję (jest link, można poczytać) bo każdy jej post tak wygląda. Wydaje mi się, że to ją usprawiedliwia, więc skończcie już z tym wytykaniem.

W temacie anglika - ja nie widziałem.

• Mod Team

Każda przeglądarka ma opcje poprawiania błędów, może poza stylistycznymi i składnią ... ale jednak. Najeży tego używać bo w skrajnych przypadkach posty lub tematy będą lecieć w przestrzeń między planetarną zwaną także kosmosem.

• Mod Team

No popatrz Ilonka, a gdybyś uczyła się w szkole pilnie języka angielskiego (i nie tylko tego, bo w ojczystym też by Ci się korepetycje przydały), to swobodnie porozumiałabyś się z owym tajemniczym rowerzystą-podróżnikiem, wzięłabyś numer telefonu, czy e-mail i ze spokojem ducha mogłabyś śledzić jego dalsze losy. A tak...to doopa zbita.

"Morał tej historii taki, że książki nie są - tak tylko...dla draki" :)

PS. I proszę Cię, na przyszłość używaj automatycznej erraty, bo aż zęby bolą! :angry2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...