Skocz do zawartości

[przejażdżka]- dzisiaj o 12.00 poznań na spontana

Irina3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie dzisiaj spontaniczna przejażdżka do Puszczykowa ok. 12.00  ,   ktoś chętny ?

zbiórka os. Piastowskie przy przystankach tramwajowych

;]

Napisano

jak w przyszły weekend będą chętni to możemy ruszyć z Rataj do Puszczykowa - Mosina-Kórnik - Rataje - wychodzi około 55 km. Tempo trzymamy jak grupa, połowa trasy to Nadwarciański Szlak Rowerowy, reszta trasy można wybrać z dwóch opcji. Start możemy zorganizować pod SELGROSEM.

Napisano

Chetnie pojade w next weeken ale tylko w niedziele gdyz w sobote wyjeżdzam u tego samego dnia wracam tylko ze wieczorem

Napisano

Ok jeżeli nic innego się nie pojawi w moich planach na przyszły weekend to można pojechać a co do trasy to pewnie się jeszcze wszystko uzgodni ;]

Napisano

Hej. Chętnie się wybiorę z wami 09.06.13 niedziele na jakiś wypad, jeśli oczywiście pogoda dopisze i zdrowie :) będę śledził temat :)

Napisano

Ma byc cieplo i slonecznie, wiec pogoda idealna. Ja sie tez pisze;)

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Jestem z Piątkowa więc proszę o jakieś szczegóły, gdzie i o której zbiórka oraz w jakim kierunku śmigamy :) Jakie tempo planujecie towarzysze ? :)

Napisano

Tak jak kolega wyżej napisał jedziemy do puszczykowa - mosina/ kornik- poznan jakos ok 55 km

Zbiórka na stacji lukoil znajdująca się koło selgrosa naprzeciwko stacji orlen,   godzina jeszcze nie znana bo nie wiem jak reszcie pasuje,  mysle ze ok 12 ?

Tempo takie jakie bedzie dla mnie najmniej istotne samo sie narzuci ;p

Napisano

To jak kazdemu bedzie tak pasowało to super !

Ale jak cos nie gra to piszcie zawsze mozna dokonac małych zmian ;]

Napisano

hej,

z związku z faktem, że temat założyła Magda, proponuję aby koleżanka wyznacza dzień, miejsce i godzinę zbiórki :whistling: .

Trasę też możemy ustalic na miejscu. Myślę że jak każdy coś dorzuci od siebie( mam na myśli plan trasy), to będzie ciekawie.

Magda, co Ty na to ?

Napisano

Jestem za i nie mam nic przeciwko temu aby każdy podał swoją przybliżoną trasę jeśli chcecie coś zmienić ;]

Planuje że ok. 12 można by wyruszyć spod stacji paliw lukoil koło selgrosa w najbliższą niedziele ( 09.06 )

Napisano

Jestem za i nie mam nic przeciwko temu aby każdy podał swoją przybliżoną trasę jeśli chcecie coś zmienić ;]

Planuje że ok. 12 można by wyruszyć spod stacji paliw lukoil koło selgrosa w najbliższą niedziele ( 09.06 )

To ja się pisze na to 

Będziemy  na pewno

możecie też pisać mi na @ 

rzymek2@onet.pl

kiedy i gdzie jakaś wyprawa na rowerki

Pozdrawiam

Napisano

Wszystko ładnie pięknie, piszę się :) ale może troszeczkę wcześniej by dało rade ? może o 11 :) taka moja malutka propozycja :) czekam na szczegóły

Napisano

To wstępnie w niedziele 09.06.13 o godz. 11 spod stacji paliw Lukoil koło Selgrosu ruszamy na podbój Puszczykowa --> Mosiny --> Kórnika --> skończywszy na Poznaniu :) Tempo jak to tempo dostosuje się samoistnie do wyprawy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...