TGZ Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Cześć. Czy ktoś z was kupował przez tę stronę? Ceny są podejrzanie niskie, ale kuszą. Druga rzecz to ciekawe jak jest z gwarancją, Trek daje dożywotnią na ramę, ale tej firmy nie ma w liście dealerów. Pozdrawiam! http://xacombicycles...-bikes-19-c.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Przyznam że też jestem ciekaw, ceny naprawdę kuszą. Przyłączam się do pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Może zainteresuje się ktoś z Wysp, skoro na stronie podane są dwa adresy siedzib. O azjatyckich przekrętach i znikających w czeluściach netu przelewach już było sporo, jednak w takich przypadkach sprzedawcy zazwyczaj mają bardzo ulotną lokalizację. Niektóre ceny są chyba zupełną pomyłką jak np Speed Concept 9.9 za jedyne 800 dolców, skoro niższe modele kosztują tak czy inaczej sporo więcej Po przeczytaniu zakładki "about us" mam jednak usilne wrażenie że już to wcześniej widziałem i czytałem, angielski jak na moje amatorskie oko specyficznie poprawny. Nr telefonu może być do mieszkającego w londyńskich slumsach skośnookiego przyjaciela głównego "przekręta". Dla mnie śmierdząca wałkiem sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EdekPastel Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 XACOM BICYCLE STORE271 DEREHAM ROAD, NORWICH,NORFOLK, NR2 3TQ,UNITED KINGDOM Wg streetmap i google jest to ulica szeregowych domków a kod wskazuje na narożny budynek - osobiście bym nie ryzykował Trochę z innej beczki - znam firmę z branży narzędzi diamentowych we Wrocku w której Chińczyk targa towar bezpośrednio od siebie. Magazyn poza miastem, biuro handlowe w niepozornym domku jednorodzinnym, a o działalności informuje wyłącznie mała tabliczka umieszczona na słupku ceglanego ogrodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TGZ Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Może zainteresuje się ktoś z Wysp, skoro na stronie podane są dwa adresy siedzib. O azjatyckich przekrętach i znikających w czeluściach netu przelewach już było sporo, jednak w takich przypadkach sprzedawcy zazwyczaj mają bardzo ulotną lokalizację. Niektóre ceny są chyba zupełną pomyłką jak np Speed Concept 9.9 za jedyne 800 dolców, skoro niższe modele kosztują tak czy inaczej sporo więcej Po przeczytaniu zakładki "about us" mam jednak usilne wrażenie że już to wcześniej widziałem i czytałem, angielski jak na moje amatorskie oko specyficznie poprawny. Nr telefonu może być do mieszkającego w londyńskich slumsach skośnookiego przyjaciela głównego "przekręta". Dla mnie śmierdząca wałkiem sprawa. Wysłałem maila z zapytaniem czy mogę zapłacić kurierowi przy odbiorze. Odp. że niestety nie, bo mają złe doświadczenia z klientami, ale zapraszają do współpracy. Wychodzi na to, że lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hmmm.... 115 mil ode mnie... Akurat na niedzielna przejazdzke... Nie obiecuje ale MOZE sie przejade wybadac Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A jak dla mnie jedzie przekrętem, bo jest jeszcze 3 adres, osoby na którą jest domena zarejestrowana. W dodatku sklep postawiony 28 kwietnia, ważny rok Administrative Contact: Feith, Arthur C 8 Faxon Dr , NJ Robbinsville, New Jersy NR2 3TQ GB +44.8187166683 A tu jeszcze mail : xacombicyclestore@lice.com Info o mailu x _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ e.net 2013-04-28 TUCOWS DOMAINS INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Angielski adres podany dla uwiarygodnienia - za wiele w necie jest opowieści o wałkach bezpośrednio w Chinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To jeszcze kolejne info Na tym serwerze było kilka innych sklepów, które to np. po tygodniu działalności były blokowane, bądź przestawały istnieć, mimo iż domeny są opłacone. właściciele fikcyjni. Także tego, taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Tia, jukejowy sklep i nad wyraz atrakcyjne ceny w dolkach ( ) Śmierdzi malizną na kilometr NIE KUPOWAĆ :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.