Skocz do zawartości

[Błotnik] Pomoc w doborze, dziwny typ.

Badyl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

Otóż od paru dni jak wiecie.. pada deszcz i pada. No a u mnie brak tylnego blotnika i tylek mokry. Rozglądam się za jakimiś lekkimi, wmiare tanimi, ktore daja rade i wygladaja w rowerze mtb/trek.

Znalazlem taki oto http://tablica.pl/oferta/blotnik-teleskopowy-skladany-podczas-jazdy-33-gramy-IDhxgd.html#9e09f1167a

Czy zda on swoj egzamin ? Moze mial ktos z Was o taki. Moze dacie cos od siebie? Bender Fender... nie wiem jak on działa w praktyce <TYLNY~!, przedni mam>.

Z gory dzieki.

Napisano

Za tą cenę miałbyś pełny, a który przynajmniej konkretniej spełniałby funkcję. Na zdjęciu wydaje się dosyć wąski, portki raczej i tak będą pochlapane ale co najwyżej plecy nieco mniej. Przynajmniej tak mi się wydaje, niechaj inni zabiorą głos. Ja mam oba pełne, ale wiele osób nie lubi takich, jeżeli w ogóle nawet błotników :)

Napisano

Co to ma być? Pranie chcesz suszyć? :) Natomiast bender-fender to tylko namiastka błotnika.Najlepiej sprawdza się z przodu, wtedy nie całe błoto ląduje na twarzy tylko jakieś 50 % .Z tyłu może służyć jako ochrona dampera.i to wszystko.

Na rynku jest pełno plastikowych błotników.Tak czy owak tyłek będziesz miał w miarę suchy lecz w butach i tak będzie chlupotać woda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...