Przemo78 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 powalcze wiec w innym wypadku ten spartacus a wlasnie: jak mi sie uda to bedzie cena jak za spartacusa ktory rower Ty bys kupil z tych dwoch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Kellysa przede wszytkim za ramę a to jest serce roweru przerzutki ma słabsze ale da sie na nich jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo78 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/show_item.php?item=4511007975 Northtec Caledon VB czy ten Kellys ? obiecuje ze juz wiecej nie bede meczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 wiekszych róźnic miedzy nimi nie ma róźnią się kołami troszke przerzutkami i komponentami w sumie sa podobnej klasy więc bierz który Ci sie podoba lub którego kupisz taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo78 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ale jak roznia sie kolami? to duza roznica? i na czyja korzysc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Kellys ma obręcze i opony sygnowane swoim logiem Northtec ma firmowe więc lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo78 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) ok, dziekuje ale to w sumie malutka roznica i do konca nie wiadomo na czyja korzysc moze Kellys zrobilo dobre obrecze? zreszta to mozna wymienic jakby cos bylo nie tak dopytam o te kola i chyba bede sie kierowal estetyka jesli roznice sa male a cene uda mi sie uzyskac podobna jeszcze raz bardzo dziekuje za rady forum jest super zaraz pewnie przejde do dzialu trening i wycieczki Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Przemo78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choina Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam To który model wybrałeś? Czytam Wasze ostatnie wpisy i ten Spartacus mi się zaczyna podobać a też mam podobne wymagania cenowe. Mój poziom zaawansowania na rowerze: podstawowy, 170 cm wzrostu, 90kg wagi. Ta rama w Spartacusie jest dużo gorsza od pozostałych wymienionych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 czy gorsza w tej cenie rowerów producent musi na czymś zaoszczędzić jesli da lepsze przerzutki niz konkurencja to np. zaoszczędzi na kołach ramie komponentach itp co nie znaczy że rama w spartacusie jest słaba i bedzie pękac może mieć gorsza jakośc malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choina Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 A miał może ktoś z Was styczność już z tym sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 tu masz troche tematów na temat rowerów tej firmy http://www.forumrowerowe.org/forum/35-rowery-i-ramy-rowerowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choina Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Widziałem że gdzies w innym wątku wspominałeś o trochę droższym niz temat zakłada Northtec Caledon 28. Gra jest warta świeczki? Wiesz może gdzie we Wrocku ewentualnie znajdę sklep gdzie mógłbym go zobaczyć i ewentualnie przymierzyć się do ramy 17"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo78 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam To który model wybrałeś? Czytam Wasze ostatnie wpisy i ten Spartacus mi się zaczyna podobać a też mam podobne wymagania cenowe. Mój poziom zaawansowania na rowerze: podstawowy, 170 cm wzrostu, 90kg wagi. Ta rama w Spartacusie jest dużo gorsza od pozostałych wymienionych? ja sie zastanawiam nad Kellysem lub Northtekiem Spartacus jako rezerwowy sprobuje sie przejechac na jednym i drugim, pomacac itp. Spartacus ladnie wyglada na zdjeciach i zobacze go w realu dopiero jakbym kupil szkoda ze nie ma tu jakiegos uzytkownika lub kogos kto widzial/jechal na tym rowerze Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Przemo78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) chodzi o tego http://nrowery.pl/rowery-2014/cross/caledon-28-db niestety ale nie wiem chyba tylko przez internet go kupisz Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez rodszyld69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choina Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 A tak ogólnie, gdzie we Wrocku mogę "podotykać" różnych rowerków w tym przedziale cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 w porcie przy ul. Reymonta jest sklep tam możesz zaglądnąć ale dawno tam nie byłem więc nie wiem jakie rowery mają jak byłem ostatnio to wybór był spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo78 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 http://www.rowerowy.biz/rowery/rowery-turystyczne/cross/kellys-coach-helix-2013 i http://www.rowerowy.biz/rowery/rowery-turystyczne/cross/kellys-cliff-40-shadow-gold-2014 ten drugi ok? jutro pojade je przymierzyc i sie przejechac wtedy cos wiecej napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 sa na podobnym poziomie bierz tego który Ci sie podoba lub który tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo78 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ten jeden ma altusy przerzutki to juz chyba w tej cenie za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ma jedną przerzutkę tylna altus kontra jedna tylna acera czy to wielka róźnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoodyy Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Hej, szukam dla dziewczyn crossa, budowa filigranowa 162 cm przy 48 kg, wewnętrzna długość nogi to 78 cm. Wizualnie podoba nam się zarówno Kends Maestro i Lazaro V3. Przedział cenowy to 1500 +/- jeśli warto. Jazda turstyczna, trasy o utwardzonej nawierzchni. Czy warto dopłacać do marki np: http://author.pl/rowery/turystyczne/crossowe/vista-0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 IMHO nie warto. Za tyle kupicie już dużo lepszego Northteca Caledon DB, albo Medano Vanity VT.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoodyy Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ok czyli z gąszczu dostępnych rowerów można wytypować Kends Maestro/Lazaro V3 a potem jak już dopłacać to coś za 2k np:Northteca Caledon DB. Co do rozmiaru ramy można założyć jakiś pewnik ? Bo wymienione rowerki to kupno tylko przez internet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 niech twoja dziewczyna podejdzie sie do najbliższego sklepu rowerowego i przymierzy sie do roweru z ramą 17" będziesz miał pewność jeśli chodzi o rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 czy ta wewnętrzna długość nogi na pewno jest dobrze zmierzona ? rama na ten wzrost na pewno 17 cali, ale najlepiej odwiedź jakiś sklep i niech dziewczyna się przymierzy do ramy damskiej i męskiej bo niektóre dziewczyny nie chcą jeździć na damskich ramach moja dziewczyna by nigdy nie weszła na taki rower ze względów estetycznych jej takie ramy nie odpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi