devil162 Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam chcę sobie zakupić spodenki kolarskie z szelkami, ale nie mam pojęcia jaki rozmiar sobie kupić Mam 179 cm wzrostu i nie wiem czy kupić spodenki o długości 80 cm ( spodenki mierzone od góry od szelki do dołu, bez naciągania) czy może jakieś mniejsze. Możecie mi doradzić jak to kupić ? bo gdyby chodziło o koszulkę no to zmierzył bym długość koszulek co mam w domu i porównał z tą co chce kupić ( długość) a tak to no nie ma jak tego porównac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 kup L beda idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil162 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 no tylko ze w przypadku jednych spodenek rozmiar L maja dlugosc 90 cm a XXL ma 75 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 kup L beda idealne Jeśli założyciel wątku waży -powiedzmy- 120 kg to L będzie "idealne"? A jeśli 60 kg to L również będzie dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rozmiarówka dla budowy typowej czy szczypior? A może Pudzian? Długość to nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil162 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 przy 179 cm wzrostu ważę 82-83 kg zapomniałem napisać o wadze budowa raczej taka typowa, mięsień piwny jest Spodenki które chce kupić mają długość 74 cm ( bez naciągania ) i 40 cm szerokości pod pachami ( bez rozciągania ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No to ile w pasie, pochwal się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil162 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 94 w pasie (musze schudnac ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No to stawiam na xl. Podaj rozmiarówkę do xl-ki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil162 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 no te wymiary spodenek ktore wyzej podalem to XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No to trafiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devil162 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Oby oby jak coś są alternatywy które są trochę dłuższe, gdyby tych się nie udało kupić Ok dzięki wielkie za pomoc i rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rozmiarówki różnych firm nie są identyczne:np. Endurę i Odlo noszę L, a Biemme czy Northwave XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.