Irina3 Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Witam Z miłą chęcią przejadę się z kimś gdzieś poza Poznań, tak dla samego miłego spędzenia czasu ;]
provid Napisano 1 Czerwca 2013 Napisano 1 Czerwca 2013 Dziś akurat nie bardzo z czasem, no chyba że po 19 jak się wyrobię ale jutro sam mam ochotę pod Biedrusko lasem śmignąć Jak co to pisz, tylko uprzedzam, że tam błotko trochę
Irina3 Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Napisano 1 Czerwca 2013 o 19 to troszke za późzno bo juz mam plany na wieczór ;p Jutro hmm moze sie skusze ;] tylko mój rower troche nie sprawny ale czemu nie
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Witam Z miłą chęcią przejadę się z kimś gdzieś poza Poznań, tak dla samego miłego spędzenia czasu ;] Witam dzis chciałbym się przejechac poza poznań jest ktoś chętny
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Witam dzis chciałbym się przejechac poza poznań jest ktoś chętny A gdzie dokładnie chciał bys pojechać ?
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 A gdzie dokładnie chciał bys pojechać ? np. Rusałka-Strzeszynek- Kiekrz Kiekrz- Strzeszynek -Rusałka ewentualnie Rusałka -Strzeszynek-Złotniki przez poligon do Biedruska w prawo do Moraska ,suchy las i strzeszyn
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 np. Rusałka-Strzeszynek- Kiekrz Kiekrz- Strzeszynek -Rusałka ewentualnie Rusałka -Strzeszynek-Złotniki przez poligon do Biedruska w prawo do Moraska ,suchy las i strzeszyn A ile to mniej więcej wychodzi km i w jakim tempie masz zamiar jechac ?
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 A ile to mniej więcej wychodzi km i w jakim tempie masz zamiar jechac ? przez poligon 38 km a prędkośc około 25km/h rusałka -kiekrz ok 20 i też taka prędkość
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 przez poligon 38 km a prędkośc około 25km/h rusałka -kiekrz ok 20 i też taka prędkość rozumiem to nie wiem czy jechac bo nie chciała bym cię spowalniać, mam małe problemy z przerzutkami ;/
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 rozumiem to nie wiem czy jechac bo nie chciała bym cię spowalniać, mam małe problemy z przerzutkami ;/ to jak chcesz o 17 ruszamy z rusałki od pomostu to jak chcesz o 17 ruszamy z rusałki od pomostu chyba że chcesz to pojedziemy jutro to pojedziemy wolniej
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 to jak chcesz o 17 ruszamy z rusałki od pomostu chyba że chcesz to pojedziemy jutro to pojedziemy wolniej Myśle że jutro lepiej bo będzie więcej czasu jak dla mnie, nie bedzie trzeba już myśleć o szkole ;]
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Myśle że jutro lepiej bo będzie więcej czasu jak dla mnie, nie bedzie trzeba już myśleć o szkole ;] ok to jutro wezmiesz jeszcze kogoś
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 ok to jutro wezmiesz jeszcze kogoś Nie wiem czy będzie chciał ten ktoś pojechać kogo mam na mysli ale to się okaże jutro
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Nie wiem czy będzie chciał ten ktoś pojechać kogo mam na mysli ale to się okaże jutro a kogo masz na myśli?
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 a kogo masz na myśli? najpierw się zapytam czy wogole chce jechac, jak tak to ci powiem
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 najpierw się zapytam czy wogole chce jechac, jak tak to ci powiem to napisz mi na nr tel 725106580
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 to napisz mi na nr tel 725106580 jak coś napisałam Ci nie wiem czy dostałeś wiadomość
Siudas Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Witam, gdzie to sie wybieracie i czy mozna sie podczepic jutro ??
bawarek77 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 jak coś napisałam Ci nie wiem czy dostałeś wiadomość hej mas zochote na wycieczke dziś rowerowa........
Irina3 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 Witam, gdzie to sie wybieracie i czy mozna sie podczepic jutro ?? Jasne że możesz ale gdzie jedziemy to tego raczej nie wie nikt ;p hej mas zochote na wycieczke dziś rowerowa........ Hej jasne, ja zawsze mam chęci na rower ;] Chyba chętni się wypalili przez to słońce które w końcu sie pokazało a szkoda bo z checia bym gdzies pojechała ...
Dydym Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Hej dzisiaj jechałem do Biedruska wzdłuż warty i nie było błota, malutkie kałuże całą trase można zobaczyć na moim profilu endomondo http://www.endomondo.com/profile/4698264 bardzo fajna trasa, przede wszystkim terenowa
Irina3 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 Hej dzisiaj jechałem do Biedruska wzdłuż warty i nie było błota, malutkie kałuże całą trase można zobaczyć na moim profilu endomondo http://www.endomondo.com/profile/4698264 bardzo fajna trasa, przede wszystkim terenowa Jak ty jechałes to ja pewnie w szkole byłam ;/ a taka ładna pogoda była
Dydym Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Jak ty jechałes to ja pewnie w szkole byłam ;/ a taka ładna pogoda była Dzisiaj akurat miałem urlop, więc chciałem wykorzystać w 100% pogodę po 2tyg. przerwy od bika było trochę ciężko się wkręcić i to w dodatku w samotności, ale dałem rade.
Irina3 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 Dzisiaj akurat miałem urlop, więc chciałem wykorzystać w 100% pogodę po 2tyg. przerwy od bika było trochę ciężko się wkręcić i to w dodatku w samotności, ale dałem rade. To fajnie że akurat pogoda Ci się trafiła jak masz urlop ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.