Irina3 Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam Z miłą chęcią przejadę się z kimś gdzieś poza Poznań, tak dla samego miłego spędzenia czasu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dziś akurat nie bardzo z czasem, no chyba że po 19 jak się wyrobię ale jutro sam mam ochotę pod Biedrusko lasem śmignąć Jak co to pisz, tylko uprzedzam, że tam błotko trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 o 19 to troszke za późzno bo juz mam plany na wieczór ;p Jutro hmm moze sie skusze ;] tylko mój rower troche nie sprawny ale czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam Z miłą chęcią przejadę się z kimś gdzieś poza Poznań, tak dla samego miłego spędzenia czasu ;] Witam dzis chciałbym się przejechac poza poznań jest ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam dzis chciałbym się przejechac poza poznań jest ktoś chętny A gdzie dokładnie chciał bys pojechać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A gdzie dokładnie chciał bys pojechać ? np. Rusałka-Strzeszynek- Kiekrz Kiekrz- Strzeszynek -Rusałka ewentualnie Rusałka -Strzeszynek-Złotniki przez poligon do Biedruska w prawo do Moraska ,suchy las i strzeszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 np. Rusałka-Strzeszynek- Kiekrz Kiekrz- Strzeszynek -Rusałka ewentualnie Rusałka -Strzeszynek-Złotniki przez poligon do Biedruska w prawo do Moraska ,suchy las i strzeszyn A ile to mniej więcej wychodzi km i w jakim tempie masz zamiar jechac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A ile to mniej więcej wychodzi km i w jakim tempie masz zamiar jechac ? przez poligon 38 km a prędkośc około 25km/h rusałka -kiekrz ok 20 i też taka prędkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 przez poligon 38 km a prędkośc około 25km/h rusałka -kiekrz ok 20 i też taka prędkość rozumiem to nie wiem czy jechac bo nie chciała bym cię spowalniać, mam małe problemy z przerzutkami ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 rozumiem to nie wiem czy jechac bo nie chciała bym cię spowalniać, mam małe problemy z przerzutkami ;/ to jak chcesz o 17 ruszamy z rusałki od pomostu to jak chcesz o 17 ruszamy z rusałki od pomostu chyba że chcesz to pojedziemy jutro to pojedziemy wolniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 to jak chcesz o 17 ruszamy z rusałki od pomostu chyba że chcesz to pojedziemy jutro to pojedziemy wolniej Myśle że jutro lepiej bo będzie więcej czasu jak dla mnie, nie bedzie trzeba już myśleć o szkole ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Myśle że jutro lepiej bo będzie więcej czasu jak dla mnie, nie bedzie trzeba już myśleć o szkole ;] ok to jutro wezmiesz jeszcze kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ok to jutro wezmiesz jeszcze kogoś Nie wiem czy będzie chciał ten ktoś pojechać kogo mam na mysli ale to się okaże jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nie wiem czy będzie chciał ten ktoś pojechać kogo mam na mysli ale to się okaże jutro a kogo masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 a kogo masz na myśli? najpierw się zapytam czy wogole chce jechac, jak tak to ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymek77 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 najpierw się zapytam czy wogole chce jechac, jak tak to ci powiem to napisz mi na nr tel 725106580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 to napisz mi na nr tel 725106580 jak coś napisałam Ci nie wiem czy dostałeś wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siudas Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam, gdzie to sie wybieracie i czy mozna sie podczepic jutro ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymek77 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bawarek77 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 jak coś napisałam Ci nie wiem czy dostałeś wiadomość hej mas zochote na wycieczke dziś rowerowa........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Witam, gdzie to sie wybieracie i czy mozna sie podczepic jutro ?? Jasne że możesz ale gdzie jedziemy to tego raczej nie wie nikt ;p hej mas zochote na wycieczke dziś rowerowa........ Hej jasne, ja zawsze mam chęci na rower ;] Chyba chętni się wypalili przez to słońce które w końcu sie pokazało a szkoda bo z checia bym gdzies pojechała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dydym Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Hej dzisiaj jechałem do Biedruska wzdłuż warty i nie było błota, malutkie kałuże całą trase można zobaczyć na moim profilu endomondo http://www.endomondo.com/profile/4698264 bardzo fajna trasa, przede wszystkim terenowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Hej dzisiaj jechałem do Biedruska wzdłuż warty i nie było błota, malutkie kałuże całą trase można zobaczyć na moim profilu endomondo http://www.endomondo.com/profile/4698264 bardzo fajna trasa, przede wszystkim terenowa Jak ty jechałes to ja pewnie w szkole byłam ;/ a taka ładna pogoda była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dydym Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Jak ty jechałes to ja pewnie w szkole byłam ;/ a taka ładna pogoda była Dzisiaj akurat miałem urlop, więc chciałem wykorzystać w 100% pogodę po 2tyg. przerwy od bika było trochę ciężko się wkręcić i to w dodatku w samotności, ale dałem rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irina3 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dzisiaj akurat miałem urlop, więc chciałem wykorzystać w 100% pogodę po 2tyg. przerwy od bika było trochę ciężko się wkręcić i to w dodatku w samotności, ale dałem rade. To fajnie że akurat pogoda Ci się trafiła jak masz urlop ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.