Skocz do zawartości

[zakupy] Gdzie kupić stacjonarnie daną rzecz? Temat zbiorczy.

stream

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!
Sądzę, że temat powinien cieszyć się zainteresowaniem, bo przecież każdy chce zaoszczędzić na przesyłce, a czasami też i na nerwach (rozmiar nie pasuje, jakość materiałów nie taka jak oczekiwaliśmy itd.).

Piszemy produkt, który chcemy zakupić stacjonarnie, a kto wie gdzie - udziela odpowiedzi.

Pozwólcie, że zacznę : ).

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:
1. Rękawiczki: Fox Reflex, Dakine Ventilator, Dakine Exodus.
2. Koszyk na bidon:RACEONE X3, ELITE Custom Race
3. Bidon Elite Iceberg
4. Takie coś:Accent Gripper III

Pozdrawiam!

TYLKO DLA MIESZKAŃCÓW WOJEWÓDZTWA ŚWIĘTOKRZYSKIEGO - SKLEPY RÓWNIEŻ TYLKO I WYŁĄCZNIE NA JEGO TERENIE.

Napisano · Ukryte przez Puklus, 1 Czerwca 2013 - Autorowi chodzi o takie produkty z jego miejsca zamieszkania lub okolicy
Ukryte przez Puklus, 1 Czerwca 2013 - Autorowi chodzi o takie produkty z jego miejsca zamieszkania lub okolicy

[...]

2. Koszyk na bidon:RACEONE X3, ELITE Custom Race

[...]

W aukcji masz podany adres.

Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Miałoby to jakiś sens, gdyby to wyglądało tak:

Szukam rękawiczek XXX jestem z YYY wie ktoś gdzie najbliżej kupić?

Już pomijam fakt, że często dojazd więcej kosztuje, niż wysyłka...

Napisano

Ale nie masz problemu gdy sprzedawca nie radzi sobie z ogarnięciem asortymentu. Na U-Lock czekałem niedawno dwa tygodnie - fizyczny jak pomimo dostępności na aukcji, a później wysyłka na zły adres. Teraz czekam na inną paczkę, tym razem ze sklepu internetowego i okazało się, że również części zamówionych rzeczy nie mają, gdy strona wskazywala na cos innego.

Napisano · Ukryte przez Puklus, 1 Czerwca 2013 - poznan nie lezy w swiętokrzyskim raczej :P
Ukryte przez Puklus, 1 Czerwca 2013 - poznan nie lezy w swiętokrzyskim raczej :P

To i ja się zapytam.

Gdzie w poznaniu i okolicach mogę kupić hample Shimano Deore BR-M596. Szukam sklepu gdzie będą one najtańsze. 

Napisano · Ukryte przez Puklus, 1 Czerwca 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Puklus, 1 Czerwca 2013 - Brak powodu

To i ja się zapytam.

Gdzie w poznaniu i okolicach mogę kupić hample Shimano Deore BR-M596. Szukam sklepu gdzie będą one najtańsze. 

Spoko ale co ma Poznań do świętokrzyskiego?

Napisano · Ukryte przez Puklus, 1 Czerwca 2013 - a w jakim regionie jest ta grupa ?
Ukryte przez Puklus, 1 Czerwca 2013 - a w jakim regionie jest ta grupa ?

Spoko ale co ma Poznań do świętokrzyskiego?

Proponuję najpierw przeczytać temat, i jego założenie, i to dla czego został stworzony. A nie robić jakieś głupie uwagi. które nie mają nic wspólnego z tematem, i kompletnie nic do niego nie wnoszą. 

W którym miejscu w tym temacie napisane jest że dotyczy on woj. świętokrzyskiego ?

Napisano

Właśnie Panowie, sądziłem że w dziale regionalnym woj. świętokrzyskiego nie będzie wątpliwości, że tylko i wyłącznie o ten obszar chodzi. Głównie te większe miasta woj. świętokrzyskiego, bo tam jakiekolwiek sklepy rowerowe są. Zaraz zedytuję temat, a posty nie na temat poproszę by zostały zmoderowane przez odpowiednią osobę.

Pozdrawiam!

edit: ups, nie ma możliwości edycji takich postów "wczorajszych". Postaram skontaktować się z moderatorem.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...