krzychoo111 Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 Dziś w godzinach 20.30-21.30 przed basenem na Chwiałce został skradziony rowerek marki Unibike, model Eveverst. Rower miał ponad 10 lat... kolor srebrny, z elementami czerwonego. Z przodu i z tyłu nowe lampki diodowe. Z "nietypowych" elementów - opony były całkiem różnego rodzaju (bieżnik). Swoją drogą ciekawostka: rower stał dokładnie (!!!) pod okiem kamery ochrony, więc teoretycznie sam moment kradzieży powinien zostać uchwycony. Policja w żadnym stopniu nie była zaskoczona tym faktem, jako że nie robi to wrażenia na złodziejach... Jeżeli ktoś może jakoś pomóc, bądź był dziś w okolicach Chwiałki w tych godzinach - kontakt proszę na skradziony_z_chwiałki at onet.eu
krzychoo111 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 jakie było zabezpieczenie? Zwykła linka, Decathlon chyba. Dziś w godzinach 20.30-21.30 przed basenem na Chwiałce został skradziony rowerek marki Unibike, model Eveverst. Rower miał ponad 10 lat... kolor srebrny, z elementami czerwonego. Z przodu i z tyłu nowe lampki diodowe. Z "nietypowych" elementów - opony były całkiem różnego rodzaju (bieżnik). Swoją drogą ciekawostka: rower stał dokładnie (!!!) pod okiem kamery ochrony, więc teoretycznie sam moment kradzieży powinien zostać uchwycony. Policja w żadnym stopniu nie była zaskoczona tym faktem, jako że nie robi to wrażenia na złodziejach... Jeżeli ktoś może jakoś pomóc, bądź był dziś w okolicach Chwiałki w tych godzinach - kontakt proszę na skradziony_z_chwiałki at onet.eu A oto film z całej akcji
Mod Team Pixon Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2013 To jakiś partacz...30s aż ? Łapy poucinać chu****i
mmiksa Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Też widziałem filmik. Nie 30s tylko góra 10s zajęło mu przecięcie... poprawione Edytowane 3 Czerwca 2013 przez mmiksa
wiater Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 zajęło mi przecięcie... miejmy nadzieje, że to literówka...
krzychoo111 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Napisano 11 Czerwca 2013 Dziś w godzinach 20.30-21.30 przed basenem na Chwiałce został skradziony rowerek marki Unibike, model Eveverst. Rower miał ponad 10 lat... kolor srebrny, z elementami czerwonego. Z przodu i z tyłu nowe lampki diodowe. Z "nietypowych" elementów - opony były całkiem różnego rodzaju (bieżnik). Swoją drogą ciekawostka: rower stał dokładnie (!!!) pod okiem kamery ochrony, więc teoretycznie sam moment kradzieży powinien zostać uchwycony. Policja w żadnym stopniu nie była zaskoczona tym faktem, jako że nie robi to wrażenia na złodziejach... Jeżeli ktoś może jakoś pomóc, bądź był dziś w okolicach Chwiałki w tych godzinach - kontakt proszę na skradziony_z_chwiałki at onet.eu Udało mi się (po wielu bojach i przeszukanych szafach) odnaleźć numer seryjny roweru (wg książki serwiskowej): XF 03615
Mod Team Pixon Napisano 11 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 11 Czerwca 2013 Czytając, że Ci się udało już miałem nadzieję, że odzyskałeś rower.
Rekomendowane odpowiedzi