Skocz do zawartości

[zaciski] Tytanowe czerwone 50g

blinkers13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zainteresowanych, do sprzedania mam zaciski z tytanową osią, w kolorze czerwonym, takie jak AEST Bamboo tylko, że bez nadruku firmowego, ważą dokładnie 50g, są solidne, ważę 90kg i od paru miesięcy jazdy XC nic się nie stało , kolor to prawdziwy czerwony, nie róż, malina, pomarańcz itp.

Cena jaka mnie interesuje to 50zł.

Najchętniej odbiór osobisty w Gdańsku, ewentualnie w Krakowie, za tydzień lub dwa, można wtedy obejrzeć i w kolejce na poczcie bym stać nie musiał ;)

Niestety nie mam obecnie ze sobą aparatu, a foty z mojej komórki wychodzą marnej jakości, jak wrócę do Krakowa mogę zrobić zdjęcie, chyba, że uda mi się pożyczyć jakieś cykadło.

W związku z pytaniami: zaciski są nowe, nie były nawet zakładane na koła, opinia odnośnie ich wytrzymałości bazuje na podstawie doświadczeń z innym kompletem tych zacisków, a wyglądają jak te:

http://www.carbonalloywheels.com/cnc-quick-release-skewers-titanium-red.html

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...