Skocz do zawartości

[rower] do 800 zł w miarę lekki crossowy

Krecikopulos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gazelle wydaje się być ok. Ze zdjęcia wynika że jest raczej zadbany i nie wytłuczony, za tą kasę chyba nic lepszego nie znajdziesz.

Sama firma też może być, spotykalem rowery tej firmy i zawsze były to dość solidne jak na swój przedział cenowy rowery.

Co do tej "bezawaryjności" to wiesz ;) , rower to rower z czasem zawsze jest coś do zrobienia.

Zwłaszcza ze szukasz taniego sprzętu z drugiej ręki.

Napisano

Gazelle wydaje się być ok. Ze zdjęcia wynika że jest raczej zadbany i nie wytłuczony, za tą kasę chyba nic lepszego nie znajdziesz.

Sama firma też może być, spotykalem rowery tej firmy i zawsze były to dość solidne jak na swój przedział cenowy rowery.

Co do tej "bezawaryjności" to wiesz ;) , rower to rower z czasem zawsze jest coś do zrobienia.

Zwłaszcza ze szukasz taniego sprzętu z drugiej ręki.

Dzięki za odpowiedz. Chyba się skupię na tej "gazeli", bo wątpię żebym wylicytował tego stevensa do 800zł, poza tym nie wiem ile warte są te rowery, wie ktoś może? Mógłby ktoś jeszcze coś napisać w kwesti osprzętu w tej gazeli, bo totalnie się na tym nie znam?

A tak w ogóle czy są może jakieś nowe rowerki w granicach 1000 zł warte uwagi, może warto dołożyć 200zł i mieć gwarancję.

Dodam że dla mnie liczy się żeby rower był lekki  tak do 13 kilo (wiem że do tysiąca to nie ma cudów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...