Skocz do zawartości

[rower] Unibike Flite - opinia

blaszka611

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich ;)

W tym sezonie zacząłem startować w różnych maratonach,m.in Cyklokarpaty :)

W lutym kupiłem Unibike Mission'a,jednak nie spełniał on moich potrzeb..wybór padł na Unibike Flite. Jest on jeszcze rok na gwarancji a sam rower pochodzi z sierpnia ubiegłego roku. Czy dobrym interesem bedzie oddanie właścicielowi mojego aktualnego roweru i dopłata 600 zł?

Jeździłem już Flite...chodzi jak marzenie,ogólnie rowerek zadbany :)

I w związku z tym mam pytanie..czy jest to dobry interes?
Prosiłbym o szybką pomoc gdyż dzisiaj jade chyba po ten rower :)

z góry dziękuje

Napisano

Będziesz zadowolony, rower jest jednym z lepszych wyborów jeśli chodzi o półkę cenową. Potarguj się o 100 w dół :) i będzie dobry deal :)

Edyta: Przed podjęciem decyzji, zwróć uwagę czy są jakieś wady, oceń stan techniczny.

Napisano

Jeździłem nim i nic nie wskazywało na to aby był uszkodzony...regulacja została mistrzowsko przeprowadzona a sam rowerek wygląda na bardzo zadbany i regularnie serwisowany :)

Mój rower właściciel wycenił na 1200 zł i dopłata 600 co daje łącznie 1800...a tamten stał do sprzedaży za 1900 :)

Napisano

Targowanie jest w dobrym zwyczaju :) Może Ci się uda uszczypnąć stówkę, argumenty masz jak przyjazd, transport roweru, płatność gotówką. Powiedz, że to stówa na serwis. Może uda się coś ugrać, warto spróbować, zawsze to kasa którą wydasz na dodatki ;)

Edyta: Kto nie ryzykuje, ten nie je.

Napisano

Tzn. wiesz...z tym transportem to sie nie uda bo mam do tego gościa 3 kilometry i wracam juz rowerem ;):D

Ale fakt...warto się potargować..opona z tyłu niezbyt wysoki ma bierznik a Schwalby drogie ;):D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...