Skocz do zawartości

Gdzie we Wrocławiu wypożyczę siodełko?

Pasiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś z Was orientuje się, które sklepy rowerowe we Wrocławiu oferują wypożyczenie siodełka w celu przetestowania? Ewentualnie czy jest prawnie i praktycznie możliwość zakupu, a następnie zwrotu w razie niedopasowania?

Wiem, że w PM Riderze mają testowe siodła Fizika ale warunkiem przystąpienia do testu jest konieczność zakupu któregoś egzemplarza, a ceny zaczynają się od 300 zł (trochę za dużo).

Dzięki z góry za wszelkie uwagi.

Napisano

Wiem, że w PM Riderze mają testowe siodła Fizika ale warunkiem przystąpienia do testu jest konieczność zakupu któregoś egzemplarza, a ceny zaczynają się od 300 zł (trochę za dużo).

U nas w Bydgoszczy praktycznie każdy sklep ma możliwość wypożyczenia, pod warunkiem, że wpłacisz najpierw kaucje wysokości ceny siodła ;).

Napisano

Czy ktoś z Was orientuje się, które sklepy rowerowe we Wrocławiu oferują wypożyczenie siodełka w celu przetestowania? Ewentualnie czy jest prawnie i praktycznie możliwość zakupu, a następnie zwrotu w razie niedopasowania?

Dzięki z góry za wszelkie uwagi.

Harfa Harryson na Robotniczej 52a ma pełny zestaw testówek Fizik za kaucją 400 zeta... mieli też kilka Selle Italia, ale nie wiem dokładnie które modele

Napisano

Mają wysokie modele Selle w tym damskie. Ostatnio widziałem jak ktoś wypożyczał.

pozdrawiam

xMekpx

Napisano

W Probiku na pięknej maja cały zestaw WTB.   Wystarczy kaucja (  zanim wybrałem, testowałem chyba 5 modeli i nikt nie kręcił nosem ze jeszcze sie nie zdecydowałem ) Kupować nie trzeba ( bo jeśli nie pasuje to kto mnie zmusi ) Ostatnio mieli jakieś w całkiem dobrych cenach.  Za 200 zł kupisz konkret za 300 to już z tytanowymi pręcikami. Newet jesli nie ma jakiejś wersji na stanie to bezproblemowo sprowadzają. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...