bryla33 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Witam, od początku tego sezonu mam problem z "piekącymi" mięśniami. Wszystko bym zrozumiał gdyby tak się działo po dużym i długim wysiłku, a nie po rozgrzewce i 5 minutach spokojnej jazdy. Dodam, że nie są to zakwasy, a na brak wytrenowania nie mogę narzekać. Gdzie mogę szukać rozwiązania problemu? Dieta? Witaminy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 A w jakich spodniach jeżdzisz... rowerowych rozciągliwych czy w nierozciągliwych czyli np. dżinsach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Jeżdżę w luźnych szortach z wpinaną przylegającą wkładką czyli rozciągliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GibsonWigry Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Za nisko siodełko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryla33 Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Siodełko sprawdziłem w pierwszej kolejności i jest dobrze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Zwiększ kadencję i przejedź się na innym rowerze; mnie zawsze pieką gdy bardzo mocno naciskam pedały i podczas jazdy na stojąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiesiul Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 SPD, Platformy?? Złe ustawienie siodła. Nie tylko wysokość... Ciężko rzec. Odpuść kręcenie na parę dni. Ja tak mam na szosie, jak rzeczywiście mocno jeżdżę, to na koniec tygodnia jest ciężko z udami. Zwykle robię przerwę i pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epicentrum Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A moze to kwestia rozgrzewki przed samą jazdą? Kiedyś miałem podobny problem,okazało się że pieczenie wiąże się z lekkim bólem mięśni,pomogło odpowiednia rozgrzewka zanimwsiadłem na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.