Skocz do zawartości

[przerzutka tył]

pitreeek

Rekomendowane odpowiedzi

mam obecnie przezutke Acera a chciałem zakupic Deore czy sama zmiana przezytki jest mozliwa, tzn czy bedzie to działało z kaseta 7 rzedowa i łancuchem do niej, czy musze zmienic wszystko to jest łancuch kasete korby przerzu itd?

Powinno być wszystko w pożądku, ale jeśli zmieniasz przerzutkę to pewnie ostro ją skatowałeś więc przyjrzyj się przy okazji napędowi, osobiście jeżdżę na deorce do 8 rzędu ale z tego co pamiętam 7 i 8 rząd ma takie same odstępy między zębatkami

zmieniam, bo chciałem cos ulepszyc, a nie stac mnie chwilowo na zmiane wszystkiego, jakies 500km temu znieniana była kaseta i łancuch, a mysle nad zmiana przezutki, bo hmm miałem kilka wywrotek i nie wiem czy to od tych wywrotek czy od uzywania czy to tak powinno byc, wózek tzn pierwsze kołko na wozku jest oki na tej samej wysokosci co tryb kasety na ktorym jade, ale 2 kołko wózka jest na innym jest lekko skoślawione, i jak ruszam wózkiem to sa tam nie małe luzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...