Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Można zaliczyć rajd, potem odpoczynek w domu i po południu nad wode gdzieś ;)

byłem na pierwszej edycji i na drugą też na pewno się wybiore :) fajna zabawa polatać tak noca po k-ce, ja zrobiłem 125km ;)

Napisano

Można zaliczyć rajd, potem odpoczynek w domu i po południu nad wode gdzieś ;)

ja w związku z tym nocnym rajdem (zależne już ino od pogody), odpadam z sobotą. Pomysł Pauliny dobry, pomyślimy, zobaczymy ile km zrobimy z soboty na niedziele i kiedy wstaniemy, jak względnie będzie to na rozruch nad jakąś wodę się w niedziele skoczy ;]

Napisano

Witam po krótkiej przerwie, jak nic nie macie przeciwko to na następny weekend proponuje to jeziorko Łysina w Bieruniu co wy na to??

Szkoda tylko, że jak weekend przychodzi to zaś pogoda se jaja robi i się dupczy na maxa  :yucky:

Napisano

Będziemy z Siostrą, o 20 pod krzyżem na ul. W. Pola
Wszystkich zainteresowanych startem przy kopalni Wujek prosimy o potwierdzenia na forum do godz 19, będziemy wiedzieć czy na kogoś czekać w razie czego :)

Napisano

Również dzięki :) wyjazd hmmm dzwiny na początku słaba organizacja choć chyba przez to ze nie spodziewali ponad 200 uczestników :) potem się poprawiło i 85 km pykło, wschód za mgła i zimno :) yyy kolorowych :P

EDIT: Janiol nastaw se zegarek w fonie, o 5.31 to my lampki za 9.99 wygrywaliśmy a nie piwo piliśmy :D

Napisano

Ja również dziękuję :). To prawda, organizacja kiepska, choć później już jakoś poszło. 82 km wpadło… ale bardziej zabił mnie ten mróz…. krótkie spodenki na 12 stopni i te zawrotna szybkosc (srednia 14,7km/h haha) to średni pomysł był, no ale mądra Polka po szkodzie ;D

Napisano

Ja równiez bardzo dziekuje za super towarzystwo, choc nie dojechałam do końca i ominał mnie ten zaje...ty wschód słonca we mgle ;D

Organizacja rajdu faktycznie słaba, ale mysle ze wynikało to z faktu ze nikt z organizatorów nie nastawił sie na 203 uczestników.

Jadąc w tym rajdzie zdalam sobie sprawe, ze moja lampke rowerową moge wyciepać do kosza.. świeciła tak, ze kompletnie nic nie widzialam.  Najgorzej bylo w lesie bo prawie sobie zęby wybiłam ...potem sie wogóle zbuntowala i jechalam bez oswietlenia :icon_confused:

Było kilka małych wypadków ( czyt. rozbite kolana , zerwany łancuch, etc. ) ale humory wszystkim dopisywały ,zwłaszcza po okrzykach,,lewa moja'' na leśnej wąskiej scieżce , gdzie niejeden z uczestników wpadł w pokrzywy ;D

Reasumując zaliczyłam kolejne nowe doswiadczenie rowerowe :woot:

Napisano

Widzę ładnie się bawiliście, ja niestety nie mogłem wpaść z racji bardzo kiepskiego oświetlenia oraz urodzin brata :P  Faktycznie w nocy zimno było także szacun za wytrwałość i do zobaczenia wkrótce ;)

Napisano

Hej, za niedługo będzie kilka dni wolnego i chciałem się zapytać / zaproponować czy  jest może ktoś chętny, kto zna trasę z Katowic do Krakowa, ewentualnie inną trasę, tak żeby zwiedzić Jurę Krakowsko - Częstochowską, a także trasę z Katowic do Wisły (wraz z wjazdem na Równicę:-)  wybrać się na taką wycieczkę w któryś z wolnych dni od 15 sierpnia do 18 sierpnia ??

Napisano

My z Karoliną pokonaliśmy dzisiaj trasę z Katowic przez Siemianowice - Czeladź - Będzin na Pogorię w Dąbrowie Górniczej i z powrotem i jak dla nas to spory kawałek. Czas odpocząć.

Napisano

na czwartek 15 sierpnia, wspólnie z biker90 i PaulinaKatowice, planujemy wycieczkę w góry, a dokładnie na Pilsko, zatem jak będzie więcej chętnych to nawet lepiej :)

[...]czy  jest może ktoś chętny, [...] wybrać się na taką wycieczkę w któryś z wolnych dni od 15 sierpnia do 18 sierpnia ??

Napisano

na czwartek 15 sierpnia, wspólnie z biker90 i PaulinaKatowice, planujemy wycieczkę w góry, a dokładnie na Pilsko, zatem jak będzie więcej chętnych to nawet lepiej :)

Jak by mniej więcej wyglądała trasa, dystans, planujecie całodzienny wypad?

Napisano

całodzienny wypad okolo 8-9 h, Żywiec-Węgierska Górka-Rysianka- .... dalej na Pilsko

organizator więcej info pewnie poda później :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...