Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Filip jak już się chwalisz, to więcej fotkuf wrzuć :) napisze tylko wielkie graty za ilość km, moc! :o

Z racji zawodu mogę napisać że na dniach się zacznie remont ul. Morawa więc będzie spoko - opcja Devila i tak omija Szopienice i tak  więc git

wyjazd jest w sobotę :P

zbiórka

godz 11.00 => ING Katowice Piotrowice ul Jankego

godz 11.45 => Plac koło Spodka, Katowice

godz 12.30 => koło Kiepury okolice PKP Sosnowiec

Z racji tego iż dzis rano pogoda jak to przewaznie ostatnio bywa strzeliła nam focha... :icon_confused:  przekładamy on tour na jutro

Zbiorka

godz 11.00= ING Katowice Piotrowice ul. Jankego

godz11.45=Katowce  kolo Koscioła Mariackiego

godz12.30=kolo Kiepury okolice pkp Sosnowiec

Wszystkich chetnych zapraszamy :)

Napisano

Z racji tego iż dzis rano pogoda jak to przewaznie ostatnio bywa strzeliła nam focha... :icon_confused:  przekładamy on tour na jutro

Zbiorka

godz 11.00= ING Katowice Piotrowice ul. Jankego

godz11.45=Katowce  kolo Koscioła Mariackiego

godz12.30=kolo Kiepury okolice pkp Sosnowiec

Wszystkich chetnych zapraszamy :)

tak to dobry plan, do jutra/dziś :)

Napisano

Hmm to zależy od większości, z Piotrowic to jakieś ~25-28km w jedną stronę jest  :teehee: Sympatycznie bo lasem do Lędziny, a potem drogą z małym ruchem do Bierunia

Napisano

Dzięki także za fajny wypad,  w drodze do domu żaden szalony rowerzysta już na mnie nie wpadł na szczęście :)  Do zobaczyska

Napisano

godnie godnie GODNIE więcej nie napisze książkowy wypad :)) dziękuwa wszystkim!! aż żal na ok 3
 tygodnie się rozstać z kołem ....

Napisano

Dzięki także za fajny wypad,  w drodze do domu żaden szalony rowerzysta już na mnie nie wpadł na szczęście :)  Do zobaczyska

Dobrze, ze tylko tak się to skończyło ;)

Napisano

Jak ktoś chce to dziś ruszam o 14 w stronę Bierunia, lecz nie tempem piknikowym tylko żwawym  :laugh: Sprawdzić co i jak tam słychać by później z ekipą pojechać na spokojnie

Gość prazynka
Napisano

Pogoda dopisuje, może ten nocny wypad do Pszczyny?

Napisano

Pogoda dopisuje, może ten nocny wypad do Pszczyny?

Hmm byłem nocą w Pszczynie i Wiśle, szczerze to lepiej gdzieś gdzie jest sklep całodobowy bo w Pszczynie go nie ma raczej, a miejsca na ognisko też nie ma jako takiego! Proponuje więc Paprocany nocne lub Wyry (tam miejsce na ognisko widziałem, przejadę się tam może w śr/czw to luknę)

Napisano

Byłem, przejechałem obie trasy. I tak z Piotrowic na Jeziorko Łysina w Bieruniu jest 21,97km. Druga opcja wyjazdu to Wyry i ognisko, dobrze się składa jest tam specjalne miejsce na ognisko wyznaczone więc nie ma problemu- i tu pomysł by to była ta nocna wyrypa  :whistling:

Relacja: http://gizmo201.bikestats.pl/972948,Bierun-Kobior-Mikolow.html  :w00t:

http://skroc.pl/b853 Punkt B to miejsce, w którym można ognisko zorganizować! ps. Dwie możliwości dojazdu albo ze strony Kobióra albo z strony Żwakowa --> ta nas intersuje  :laugh:

Napisano

Dziś wracałem o 2 w nocy i nieźle zmarzłem, dla mnie trochę za zimno na nocne wypady w dalsze rejony : (

Eee tam gadasz? Ubrać się odpowiednio i ciepło od razu

Napisano

Ja niestety mam pauzowanie na rowerze po wtorkowym wypadku w WPKIW. Także muszę się wykurować ;). Pojadę z wami następnym razem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...