Lapec Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Napisano 25 Czerwca 2013 29-30 to dobry termin jak termin zostanie zaakceptowany to bardzo się ciesze że w końcu razem pokręcimy ------------------------ Więc jak wyjazd wyjdzie z soboty na niedziele to prosił bym o posty dotyczące "Pszczyny nocą" pisać w temacie Bikersi (napiszcie ino ilość km) nie spamujmy 2 tematów ------------------------ Jak ktoś się jednak nie skusi na wyjazd to temat otwarty, piszcie swoje propozycje a nóż ktoś będzie chętny na inną trasę na weekend
kovvaI Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 polecam również wycieczkę do krk przyjemna trasa
biker90 Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Z tego co mi wiadomo z piątku na sobotę niektórzy wolą, by niedziela na odespanie była. Zgadza się Marcin masz rację, lepiej w jednym pisać
karpik75 Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 mi bardziej odpowiada z piątku na sobotę, coby się w sobotę pozbierać i mieć coś z weekendu, ale jak większości bardziej pasuje z soboty na niedzielę to tak pojedziemy i gra muzyka ...rzecz jasna jak będą sensowne warunki pogodowe ciąg dalszy dyskusji i umawiania w Bikersach... zapraszam ja bardzo chętnie wybędę na taki nocny trip tylko nie wiem czy w ten weekend będę na chodzie okażę się w czwartek u lekarza Zatem zdrowia życzymy i czekamy na dobre wieści
Lapec Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Napisano 29 Czerwca 2013 Witam wszystkich, wyjazd nocny na Pszczynę z wiadomo pogodowych przyczyn nie wyszedł, no nic nic się nie stało ze względu na fakt że w przyszłą sobotę jestem umówiony z siostrą (galadriel) na grilla z moją ekipą z uczelni (2-6 osób max) wiec odpalam misje POGORIA 2013 bo po co się tłuc durnym pociągiem skoro idzie na 2 kółkach dojechać trasy nie daje bo licze że pojedzie Biker90 i coś wymyśli ;] Plan:zbiórka 06.07.2013 (zgodnie z sugestią BikoBiko trochę wcześniej) godz 11.00 => ING Katowice Piotrowice ul Jankego godz 12.30 => koło Kiepury okolice PKP Sosnowiec niech moc kajaków wodnych będzie z nami
DEVILEK Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Jedziesz do Będzina na zamek, kawałek dalej skręcasz na wały i singlem na pogorię, końcówka asfaltem. Kombinacji nie ma. Jakby Filip nie jechał, to mogę poprowadzić od Dąbrówki Małej, przez Borki i Stawiki. Ewentualnie opcja asfalt, czyli przez Sosnowiec, podjazd i zjazd na Zagórzu, zjazd do DG i dojazd na Pogoria III. Tam można pomyśleć nad dalszą jazdą i jakimś bro/wuszt Do tego celu polecam Pogorie nr. I
Lapec Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Napisano 29 Czerwca 2013 super dodajemy do on touru zamek Będzin, jak nie Filip to prowadzisz mniejsza o to ,śmigamy, wszelakie sugestie mile widziane
galadriel Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Mam nadzieje ze tym razem nie bedzie deszczu ;-)
DEVILEK Napisano 29 Czerwca 2013 Napisano 29 Czerwca 2013 Ekipa z Katowic ; spotkanie pod Spodkiem. Dalej jedziemy w kierunku Dąbrówki Małej, Milowice, szlakiem rowerowym do Sosnowca na Stawiki. Jazda pod DW PKP w Sosnowcu. gdzie ma czekać reszta ekipy. Asfaltem do zamku w Będzinie, po czym zjazd na singiel do Pogorii IV. Reszta do ustalenia
biker90 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Jak nie wyszedł, MY z Tomkiem właśnie wróciliśmy z trasy nocnej Katowice Wisła. Pogoda nam dopisała, tyle lamentu o nic! Relacja: http://gizmo201.bikestats.pl/963836,Nocny-przejazd-Katowice-Wisla.html ps. Odradzam drogę przez Stawiki i ulicę Morawa, wszystko rozkopane. Lepiej przez Mysłowice cisnąć i stamtąd czerwonym szlakiem na Stawiki gdzie kończą się dziury, kocbie łby oraz telepanie na rozkopanym odcinku.
BikoBiko Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Ehh kuchnia, akurat w tą niedzielę niestety nie mogę. Życzę fajnego wyjazdu .
Lapec Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Napisano 30 Czerwca 2013 Filip jak już się chwalisz, to więcej fotkuf wrzuć napisze tylko wielkie graty za ilość km, moc! Z racji zawodu mogę napisać że na dniach się zacznie remont ul. Morawa więc będzie spoko - opcja Devila i tak omija Szopienice i tak więc git Ehh kuchnia, akurat w tą niedzielę niestety nie mogę. Życzę fajnego wyjazdu . wyjazd jest w sobotę zbiórka godz 11.00 => ING Katowice Piotrowice ul Jankego godz 11.45 => Plac koło Spodka, Katowice godz 12.30 => koło Kiepury okolice PKP Sosnowiec
BikoBiko Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Aaa , zaspany chyba byłem, bo myślałem, że dziś W sobotę jest duża szansa, że będę może nawet rekreacyjnie pod spodek podjadę.
biker90 Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Filip jak już się chwalisz, to więcej fotkuf wrzuć napisze tylko wielkie graty za ilość km, moc! Nie było czasu na fotkuf więcej niestety ps. Jak chyba się zjawię pod Kiepurą w SO niestety
biker90 Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Rozumiem, że na Pogorii leżaking i łomżing będziemy uprawiać, jak tak to się pisze! Pogoda ma być o dziwo na weekend, co jest nie typowe, bo zawsze jest ch###wa
Lapec Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Rozumiem, że na Pogorii leżaking i łomżing będziemy uprawiać, jak tak to się pisze! Pogoda ma być o dziwo na weekend, co jest nie typowe, bo zawsze jest ch###wa Miałem podbić temat no ale mnie uprzedziłeś tak, takie jest założenie piknikowo jedziemy, wyjazd wcześnie żeby było więcej czasu na relaksos Pogoda może różna no ale tragedii nie będzie ... ponoć, cóż zawsze idzie przeczekać pod jakimiś parasolami Wszystko inne zgodnie z planem start o 11 z Piotrowic powrót ok 20 ( ) zresztą zobaczymy jak zawsze ;]
biker90 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Hmm Marcinie i co kupiłeś wczoraj w końcu za koło? Moc kajaków wodnych niech będzie z wami. To ja bym czekał pod Spodkiem koło 11:45 ps. Lepiej było by się pod Mariackim spotkać, zbędne kółko trochę robić będziemy
DEVILEK Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Udanego wyjazdu Ja tam inne plany weekendowe jednak mam, chociaż rower zabieram z sobą
grzegorzkm Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 ja wam zycze udanego rowerowania , ja sobie bede piwko nad balatonem popijał i myslał o was , albo i nie
Smyq90 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Jak dam rade z moimi obolałymi plecami jechać to będę na was czekał pod Kiepurą.
Lapec Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 temat do przemyślenia daje ;/jutro średnio z pogodą jednak ryzykujemy czy na spokojnie w niedziele pojedziemy?, ponoć ma nie padać
biker90 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Wyjdzie tak jak zawsze przełożymy bd pogoda nie przełożymy nie bd pogody na dwoje babka wróżyła heh
Lapec Napisano 5 Lipca 2013 Autor Napisano 5 Lipca 2013 Wyjdzie tak jak zawsze przełożymy bd pogoda nie przełożymy nie bd pogody na dwoje babka wróżyła heh przecież standard Brynów kraina mlekiem i ( na tą chwile ) deszczówką płynąca a ten zabawny u góry chyba zdjęcia z fleszem robi, wg mnie przełóżmy wyjazd na niedziele godziny wg planu. Pogoda na wszystkich serwisach ( wiem że są meeeega wiarygodne) mniej więcej podobna: http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2013070512&row=461&col=215&lang=pl&cname=Katowice http://pogoda.interia.pl/prognoza-szczegolowa-katowice,cId,13095 do ok 12 ma padać potem jeszcze coś koło 16 i 18 ani ino chwilowo. Ani nie pojeździmy po Pogoriach ani nic. Niech nam jutro słonko ścieżki wysuszy i pojadymy w niedziele, to tylko opcje czekam na opinie Jutro tak czy siak będę w DG na Pogorii 3 ino najwyżej pooszczedzam siły, pojadę pociągiem i poszukam miejsca na ognicho
Smyq90 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Jest tam takie fajne miejsce na ognisko tylko kawałek ścieżką przez lasek trzeba iść/jechać. O której tam jutro będziesz ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.