Shmitt Napisano 28 Sierpnia 2015 Napisano 28 Sierpnia 2015 jak sama nazwa wskazuje "popołudniowa" do jeźdźców Rogoźnickich. nocne wyprawy owszem z czasem jak już żebra zrosną się należycie. co prawda raczej jezdnia mnie interesuje niż wertepy zwane popularnie tutaj "terenem".
galadriel Napisano 29 Sierpnia 2015 Napisano 29 Sierpnia 2015 Hmmm ale jeżdżąc terenem masz darmowy masaż tyłka:D,a na szosie to sie tylko spalin nawąchasz....no ale co kto lubi
Lapec Napisano 4 Września 2015 Autor Napisano 4 Września 2015 Od poniedziałku jestem niedostępny przez ok 3 tygodnie a jak zauważyłem jak mnie nie ma to tu gwizdek się dzieję tak więc ten jeszcze ogarnę a potem mnie zadziwcie Sobota: 05.09.2015r - start: => Katowice Ochojec, ul. Ziołowa 43, parking koło szpitala "Ochojec" => godz. 14,30 ew. jak ktoś chce to ok 14.15 mogę odebrać z pętli brynowskiej - cel: Zbiornik Dziećkowice - tempo:ok 17-19km/h- dystans: od startu ok 60-70km - trasa: jeszcze nie wiem zależy od Kęsego ale raczej przez Mysłowice powrót to już byle dojechać i o KFC zahaczyć - atrakcje: chyba jakieś izo bo nic innego do głowy nie przychodzi heh Obecni puki co: Gosia i ja ;]
galadriel Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 No tak ,mamy juz wrzesień.A ponieważ prezes w poniedziałek wyjeżdża na zasłużony urlop... ,a potem to juz będzie październik i zimno... wiec trzeba cus ugryźć. Troche późno start ale rano pracuję...sorry
Lapec Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Nie ma totamto po moim on tourze dalej jeździmy rok temu 15 listopada był sezon zamknięty heh------ co do dziś to na życzenie druga czy tam trzecia zbiórka ok 15.15 na # ul. Mikołowskiej i ul. Armii Krajowej w Mysłowicach
Lapec Napisano 21 Września 2015 Autor Napisano 21 Września 2015 Od poniedziałku jestem niedostępny przez ok 3 tygodnie a jak zauważyłem jak mnie nie ma to tu gwizdek się dzieję Wróżbita Maciej by się nie powstydził .... xD Wiadomo czekamy na pogodę Sobota: 26.09.2015r - start: => Katowice Ochojec, ul. Ziołowa 43, parking koło szpitala "Ochojec" => godz. 11,00 ew. jak ktoś chce to ok 10.45 mogę odebrać z pętli brynowskiej => Mysłowice, # ul. Mikołowskiej i ul. Armii Krajowej => godz. 12,00 - cel: na specjalne życzenie egejn JEZIORO SOSINA JAWORZNO - tempo:ok 17-19km/h - dystans: od startu ok 60-70km, z M-ce ok 45km - trasa: nie będe kopiował .... j/w - atrakcje: chyba jakieś izo bo nic innego do głowy nie przychodzi heh Obecni puki co: Gosia, Kęsy i ja ;]
DEVILEK Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 W sobotę mogę skoczyć, tak dla relaksu Koparki w sumie nie daleko
galadriel Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 No to żeśmy pojechali ,a mówiłam ze będzie lało
galadriel Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 Jaki tu spokój na na na na.... Trzeba walnąć jakies ognicho na zakończenie sezonu chyba bo pizdzi juz Jakies propozycje czy standard na stargancu ? Data do uzgodnienia
Lapec Napisano 17 Października 2015 Autor Napisano 17 Października 2015 ognicho na esach jutro o 14.00 cel Dorotka ze żyrafy, kij z tym forum,dzięki wszystkim pikniki idą do piachu ;]
DEVILEK Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 Marcin, to forum zgromadziło mnóstwo osób, jedni poznali się tutaj, reszta już się znała. Nie rezygnuj ; masz październik, więc i pikniki nie jeżdżą W przyszłym roku pewnie będzie lepiej, dużo osób zaczyna jeździć i szukają kompanów na wycieczki. Rower jest na czasie
GREEQ Napisano 18 Października 2015 Napisano 18 Października 2015 Dzisiaj na Chudowie jest zakończenie Sezonu Rowerowego, może wpadniecie? Impra zaczyna się o 11-tej. Pogoda fajna to i ludzi pewno masa będzie.
Pi0trek Napisano 17 Grudnia 2015 Napisano 17 Grudnia 2015 Cześć, Kiedyś co jakiś czas organizowany był jakiś pieszy wypad w góry. Czy ktoś planowałby coś w najbliższym terminie?
Lapec Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Napisano 21 Grudnia 2015 wiadomo zima idzie to będa i piesze tripy ale to bardziej na fb lub priv info bo Pikniki na tym forum się skończyły --------------Na styczeń coś ludzie o Leskowcu mówią ale szczegółów jeszcze nie ma ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.