Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ta Wisła na 100 % ?

Bo można by Jaworzno z koparkami zrobić. Plan tez raczej na większość dnia. Pojechałbym, ale cały dzień tłuc się tam ( w sensie do Wisły ), nie chce mi się :P

Napisano

Pokręcisz trochę i zobaczysz jak się zachce :P Ja też z różnym nastawieniem ale na bank wolę teraz niż na jesieni :)
A koparki nie ociekną ... oby ;) Myślałem o lipcu bo Janiol z Dagą mega chcą tam pojechać a puki co się urlopują ;]

Napisano

Hehehe chłopaki potrafią,wymiatają nawet w upale a ma być jutro jakies 32 stopnie ;)

Ja odpadam bo moja kobieca intuicja podpowiada mi ze miałabym po drodze więcej zgonów w tym upale niż zientas :D Skocze sobie gdzies bliżej ale trzymam kciuki za was chłopaki :)

Napisano

Witajcie po długiej przerwie.

Ktoś chętny na do Krakowa i z powrotem jutro?

Zbiorka o 5:20 (jutro - sobota 13.06.2015) w Siemianowicach skrzyżowanie Tarnogorska/Wroclawska - tam dojadą ludzie z Chorzowa, ja cisnę z Bytomia. 

Lecimy trasą 94 (asfalt) na MTB/Trek/szosa, tempo umiarkowane, tak by energii starczyło :)

Jak ktoś chętny to pisać.

Napisano

No ja niestety odpadam ale siła wyższa, a na Wisłę to bym sobie pokręcił.

Nic zostaje w wolnej chwili zrobić sobie szybciutką rundkę po okolicy.

Napisano

Ja miałem być, ale opcja Bielsko i ścieżki Tomka wygrała :P Tydzień prze****** i na płaskim się nie odreaguje. Powodzenia w trasie i jak najmniej zgonów po drodze :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ponoć ma być w miarę ok pogoda więc można coś pokręcić :033:

Sobota: 27.06.2015r 

- starty: => Katowice, koło krzyża kopalni Wujek => # ul. Pola i ul. Gallusa => godz.09.00

=> Będzin, zamek => ok godz. 10.30

- cel: Siewierz

* jedziemy przez Sosnowiec, Pogorie

* wracamy przez Przeczyce, Górę Siewierską

- tempo 20-21km/h - będą postoje na szlaku :icon_mrgreen:

- dystans: ok 90 km

- obecni puki co:  ja i Filip

Napisano

hello

no ja niestety nie dam rady :laugh: ......

jutro kierunek Saalbach :teehee: , takze do zobaczenia za 2 tygodnie

pozdro

ps aaa , zycze udanego krecenia :laugh: , prosze rowniez o wstrzemiezliwosc  z spozywaniem piwa ..... beze mnie :laugh:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Własnie zrobiłem 3 filmiki z 1 dnia jazdy w Saalbach , ogolnie jazda spokojna aby poznac trasy i siebie w roli zjazdowca . W 2 filmie na koniec miałem powazny wypadek , ale nic mi sie nie stało , kamerka zarejestrowała tylko lot przez kierownice i sie wypieła , jednak słychac  wołanie kolegow czy zyje :laugh: .Nastepne filmy w pozniejszym czasie.

Napisano

Tak sobie obiecywałem że pomilczę w tym forum( ale ciągle lukam) ale nie wytrzymam....

Grzechu!! - tak chwilowo wirtualnie( ale mam nadzieję że będzie mi dane osobiście ) ściskam Ci prawicę z całego serducha....

Do zobaczenia kiedyś......

A że kiedyś uda się coś wspólnie pokręcić mocno wierzę.......

Napisano

Miałem już temat wygaszać no ale rok temu nocny trip się cieszył powodzeniem więc powtarzamy:

Kto nie może teraz drugi (krótszy - Łysina Bieruń) będzie za ok 3-5 tygodnie, zależne od pogody oczywiście :)

A że w dniu wyjazdu temp. w nocy ma oscylować w okolicach 18-19*C to:

Piątek: 17.07.2015r 

- start:  => Katowice, okolice szpitala Ochojec, parking przy bloku Ziołowa 43 => godz.19.30

- cel: Oświęcim

- dystans: ok 90 km
- atrakcje: no na bank się znajdą :w00t:

Niestety sobota zajęta więc start wyjątkowo w piątek

Napisano

Katowice 3 stawy nocny wypad do zamku w chudowie jest zorganizowany. Sporo osob powinno byc. Widzialem na facebooku. Byl juz moze ktos na czyms podobnym? Zastanawiam sie sam. Mogloby byc ciekawie...

Napisano

Z tym innym planem to raczej kibel bo Filip gdzieś z Irkiem na jechać ...

Co do soboty sam nie wiem choroba mnie zaatakowała i nie wiem czy puści JP

Za nocny trip dziękuje :D raz jechałem tą padakę, za ok 2 tygodnie będziemy chcieli w temacie zrobić Bieruń więc radziłbym się wstrzymać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...