Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Musiałbym jutro wiedzieć która opcja zwycięży ,do Rogożnika dojadę od siebie a do Chechła musicie gdzieś koło mnie przejeżdżać.

Napisano

no to przyjeżdżaj, bo ja nie znam tej trasy to nie moge ci powiedzieć gdzie by szło się na trasie spotkać bo to Lapec ma mnie dzisiaj prowadzić, ale skoro wszyscy będą pod żyrafą to nie będzie problemu, jakąś wycieczke się skleci fajną.

Napisano

Podziękował za miłe towarzystwo, i do następnego razu...

Ja już zdążyłem się kimnąć trochę, a teraz uzupełniam płyny... 

Napisano

ja też już w domku, dzieki za super towarzystwo wszystkim , Marek :thanks: dzięki za zdjęcia , do następnego razu , 

ja też uzupełniam już płyny ;] i potem nyny   :sorcerer:

Napisano

no to gitara, a jo musza chyba się na jakiś wieczorny trip jeszcze w tym sezonie wybrać bo właśnie przyszła do mnie nowa latarka  i musza jom wytestować

Ile dni roboczych czekałeś na latarkę ze sklepu który podałeś w linku ?

Napisano

zamówiona była 28 październik i dzisiaj przyszła.

Dzięki. W takim razie moja powinna przyjść lada dzień bo zapłaciłem w tym samym dniu.

Napisano

jakby ktoś był chętny w sobotę  pojeździć po lasach mikołowa wyrów gostynia i takie tam okolice to startujemy z filipem o godzinie 9:00 z ul. panewnickiej 463 koło kościoła Parafia rzymskokatolicka św. Antoniego Padewskiego , tam wjeżdżamy w las i śmigamy ze 3 4 godzinki i powrót.

co do trasy nie mamy konkretnych planów, po prostu zjeździć trochę okoliczne lasy dystans nie ważny , byleśmy do południa max do godziny 14 pojeździli.

Napisano

tempo hmm no takie normalne myśle w sumie to nigdy się nad tym nie zastanawiam będziemy tak jeździć żeby się nikt nie zgubił ;) zresztą ja mam cienkie oponki to po lesie za szybko nie poszarpie.

Napisano

Ja chętnie dołączę, ale nie chce być kulą u nogi. Dominik już ostatnio nieźle zasuwał pod te góreczki....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...