Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja również dziękuję za wspólny wypad i ognicho.

Fajna atmosferka plus jeszcze uczestnictwo w Dniach Będzina :P

Na tej musztardzie to proszę krechę i plombę :D

pozdrowerek i do następnego :)

Napisano

To co organizujemy? Pomysł na nocny przejazd do Pszczyny się rodzi w tempie bardziej niż relaksacyjnym/piknikowym z piątku na sobotę tj. 28/29 lub z soboty na niedzielę tj. 29/30. Mile widziane dobre oświetlenie: przód + tył oczywiście, można zabrać nawet lampę naftową  :P Moc kajaków wodnych niech będzie z wami

Napisano

Filip, dziękuję za chęć niesienia pomocy w organizacji nocnego wypadu (jak zawsze liczę na Ciebie), ale z tego co pamiętam w tym temacie trasy zapodaje Marcin :P. Nie ma sensu powielać postów i pomysłów które rozpoczeliśmy na Bikersach, więc tam go kontynujmy; poza tym myślę aby odnośnie tej akcji otworzyć osobny temat. Tak czy siak tu na 100% wstawimy zaproszenie dla wszystkich chętnych, bo tempo będzie raczej typowo piknikowe :) no i przede wszystkim Piknikowicze i Bikersi to jedna ekipa często jeżdżąca razem... od dawna :D

Napisano

ale z tego co pamiętam w tym temacie trasy zapodaje Marcin :P.

E tu korekta, trasy może każdy dodawać i planować, ja tam tempa pilnuje :P. Na ostatnim on tourze było gadane mogłeś nie wiedzieć nieważne koniec tematu :)

Nie ma sensu powielać postów i pomysłów które rozpoczeliśmy na Bikersach, więc tam go kontynujmy; poza tym myślę aby odnośnie tej akcji otworzyć osobny temat. Tak czy siak tu na 100% wstawimy zaproszenie dla wszystkich chętnych, bo tempo będzie raczej typowo piknikowe :) no i przede wszystkim Piknikowicze i Bikersi to jedna ekipa często jeżdżąca razem... od dawna :D

Amen Prezes amen :) bym prosił ino linka z ostateczną wersją wrzucić tu :)

Napisano

E tu korekta, trasy może każdy dodawać i planować, ja tam tempa pilnuje :P. Na ostatnim on tourze było gadane mogłeś nie wiedzieć nieważne koniec tematu :)

Pisałem w kontekście tego, że to temat z Bikersów, ale wyszło jak wyszło... no i mam jasność :P

Jak ustalimy to zaproszenie będzie na pewno :)

Napisano

W kwestii informacji, w ten weekend jadę Mikołów i Gliwice ( niestety sam :( ), więc na moją obecność raczej liczyć nie ma co. Ewentualnie w niedzielę, po Gliwicach, ale to się jeszcze zobaczy.

Aha ; musztardę mogę komuś przekazać w piątek. Tak się jakoś złożyło, że dojechała ze mną do domu.

Napisano

Wszystko wskazuje na to, że mamy dwa podobne tematy... nie wiadomo gdzie konkretnie pisać :D

pojawił się problem :D, choć do obejścia, moja propozycja jak jedziemy na Zagłębie Pikniki jak w drugą strone Bikersi, lub jak ambitnie Bikersi jak light Pikniki :)

Po rozmowie m.in z kolegami z S-ca i siostrą Pikniki będą wyjeżdżać ok 10 na on toury Bikersi mogą dojechać szybszym tempem, zresztą co tu pisać wyjdzie w praniu :D Poza tym nikt nam nie każe cały czas jeździć razem, można w któryś weekend zrobić 2 wycieczki na 2 style jazdy,choć wiadomo im więcej osób tym weselej :)

Aha ; musztardę mogę komuś przekazać w piątek. Tak się jakoś złożyło, że dojechała ze mną do domu.

Ja tam znam jednego bankowca który może w sejfie ją zamknąć :P

----------------

Jak ktoś ma jakieś układy ze słońcem to je przykręćcie bo spłonę w tym Beskidzie jutro :P:)

Gość prazynka
Napisano

No to tym razem jestem i mogę jechać. Szukam grupy lightowej :) Co robimy i kiedy?

No to tym razem jestem i mogę jechać. Szukam grupy lightowej :) Co robimy i kiedy?

Gość bajker81
Napisano

za gorąco zdecydowanie zresztą nie tylko na jeżdżenie

Napisano

troche za goraco na jezdzenie , mozna z ciepła wykorkowac

Jak leśnych ścieżek nie lubię, to teraz z chęcią wskoczyłbym do lasu i pojeździł w cieniu. Temperatura w weekend ma być na takim samym poziomie, co mnie skłania do zastanowienia się nad ściganiem, bo w takiej temp. to przejadę na maksa dwa kółka.

Jeziorko, cień pod drzewem, zimny browarek ... ;)

Napisano

Oi narzekacie tylko, zimno i deszcz źle; ciepło też źle. Wsiadać i jechać nie zastanawiać się  :teehee:

Jeziorko, cień pod drzewem, zimny browarek ... ;)

To jest do zrealizowania. Jeziorko Łysina w Bieruniu  :w00t:

Napisano

Filip nie każdy jeździ, jak my. Nie ujmując nikomu, ale połowa piknikowej ekipy w takiej lampie odpadnie już w połowie drogi, nawet jadąc spokojnym tempem. Warunki do jazdy są dość ciężkie i trzeba być z nimi obytym, a nie wyruszyć ot tak, bo można się nieźle zdziwić.

Na taką pogodę, dla lekko kręcących to raczej Bolina, albo Rybaczówka.

Napisano

Witam!

Bardzo chętnie dołączę do kolejnej wycieczki :) niestety czekam aż ściągną mi szwy z kolana (z powodu ostatniej górskiej wycieczki) więc dostępny będę najwcześniej od weekendu - mam nadzieje że najbliższego :)

Mysłowice pozdrawiają!

Napisano

Jak wiadomo od jakiegoś czasu planujemy nocny wypad do Pszczyny. Wypad byłby w czasie weekendu (może nawet tego najbliższego czyli 28-29.06 lub 29-30.06) Na razie zbieram info, kto byłby chętny. Generalnie wypad ma być klimatyczny i o to głównie chodzi :) Wiadomo czym nas więcej tym lepiej. Tempo lekkie z oczywistych powodów. W trakcie planowane ognisko z kiełbaską. Plan trasy bierze na siebie Filip.

Napiszcie mi aby miał pogląd, kto z Was pisałby się na taką akcję :)

Napisano

ja bardzo chętnie wybędę na taki nocny trip :) tylko nie wiem czy w ten weekend będę na chodzie :( okażę się w czwartek u lekarza :)

Gość prazynka
Napisano

ja bardzo chętnie wybędę na taki nocny trip :) tylko nie wiem czy w ten weekend będę na chodzie :( okażę się w czwartek u lekarza :)

Chętna

Napisano

28-29.06 lub 29-30.06)

28go mam imprezę więc odpadam, sobota dzień na odpoczynek i mogę jechać jak by co :)

EDIT: napiszcie + - ile kilo to wychodzi ;]

Gość prazynka
Napisano

28go mam imprezę więc odpadam, sobota dzień na odpoczynek i mogę jechać jak by co :)

EDIT: napiszcie + - ile kilo to wychodzi ;]

29-30 to dobry termin :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...