dominv8 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Ja tam będę punktualnie według nowego czasu
velox6na9 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 i się zgadaliśmy postaram się ogarnąć po sobocie i trasę jakąś nową wytyczyć taką, którą jeszcze nie jechałem
Shmitt Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Co prawda szosy nie posiadam, lecz chętnie wybiorę się na taką przejażdzkę po asfalcie
dominv8 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 no my też szosówek nie posiadamy, mtb i crossy przeważnie jeżdżą z nami.
Lapec Napisano 24 Października 2014 Autor Napisano 24 Października 2014 Oczywiście jedziesz Marcinie no niestety, obowiązki pozwoliły że miałem wybór sobota/niedziela ... wybór sorki ale wiadomy, za pamięć OFICJALNE końcowe POŻEGNANIE SEZONU PIKNIKOWEGO Sobota: 25.10.2014r - start i meta: => Mikołów, ul.Owsiana => parking koło stawu "Starganiec" => godz.14.55 Jak ktoś się spóźni to i tak na bank nas zlokalizuje ;] placu tam mega dużo nie ma - cel: Ognisko na Stargańcu - dystans: ok 0 km => będzie się lało więc kto kołem to kołem, kto pije ten z buta Starty piechórów: - ok 14,00 Symply => #ul. Piotrowickiej i ul. Zadole lub tam 14,20 Ligota ul. śląska koło Panoramy - trasa: niby 0 km ale jeszcze myślę, pomóżcie bo jest opcja tam koło 10.00 wyjechać se na ok 30-50km dla rozrywki => odpadło - zaklepani: Gocha, Daga, mła, Zientas, Janiol, Jacek z rodziną, Alan hmmm bliżej nieznany i być może Ania ... która ma z rowerem tle samo wspólnego co ja z podpaskami no nieważne ;] - standardowo zapraszamy resztę pikników afkors - bez składek, trochę bez sensu tak więc picie i żarcie we własnym zakresie - pogoda => od jutra bez deszczu, sobota mega słoneczna no ale rada wujka prezesa => ubrać się tam ciepło bo wiadomo jak jest wieczorami ostatnie podbicie tematu. I tak lepiej niż rok temu gdzie chętne były 3 osoby Z postami na wyjazd niedzielny bym prosił się wstrzymać do jutra koło 13, nie ma co zaśmiecać tematu, maras się robi Filip skąd ten zagmatwany nick? Pozdrorower ;]
dominv8 Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Dla przypomnienia bo się pogoda robi !!!!!!!!!! JUTRO tj. NIEDZIELA 26.10.2014 GODZINA 10:00 STARTUJEMY SPOD PUBU PANORAMA KATOWICE-LIGOTA UL. ŚLĄSKA CEL - ZAMEK LIPOWIEC WE WSI BABICE , DYSTANS OK 50KM W JEDNĄ STRONE, ZAPRASZAMY WSZYSTKICH !!! TEMPO TAKIE ŻEBY KAŻDY ZAJECHAŁ I NIE ZAPOMNIJCIE W NOCY ZEGARKÓW PRZESTAWIĆ !! na pewno jadą: biker90 , rafał, no i ja (startuje z Rudy Śląskiej wirku, przez kochłowice, jakby ktoś z Rudy chciał jechać lub okolic to dawać) pisac mi na pw, albo podać swoj numer telefonu to sie zdzwonimy.
MakuMat Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Jeżeli bym za dużego tłoku nie zrobił to też pozwolę się zameldować o 10:00 w powyższym miejscu. Kierunek na Babice już przerabiałem także mogę parę pomysłów co do trasy podrzucić. Chociaż osobiście to wolałbym nawet wcześniej startować z uwagi na nie dość, że krótki dzień to jeszcze skrócony dodatkowo o godzinę. Ale nie chcę robić zamieszania jak 10:00 jest już ustalona.
dominv8 Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 No to super startujemy o 10,wczesniej się nie da niestety, sprawy logistyczne jednego kolegi. To już nas jest na pewno 4, a prawdopodobnie 5 osób bo kolega mi dzwonił że może z kimś jeszcze przyjedzie.
rudyLis Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 No to jak nie ma żadnych limitów to wpisuje się na listę jako szósty...
dominv8 Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 limitów brak im więcej tym lepiej !!! zapraszamy zapraszamy dalej chętnych !!!!!!!!!!!!!!!!!
Lapec Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 dobra doszedłem do siebie sezon opity, śpiewy były, żarełko było, piwo było http://lapec.bikestats.pl/1243055,ognicho-piknikowe.html
MakuMat Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Dzięki za dzisiejszy wypad i fajne towarzystwo . Trasa całkiem niezła wyszła zarówno w krajobrazie jak i odległości. U mnie na liczniku dobiło do 121km. Lekki niedosyt to zbyt krótki dzień i przeważające mgły, szczególnie w drodze powrotnej, chociaż ciekawy klimat przez to się zrobił przy jeździe po wale wzdłuż Wisły. Mam nadzieję, że Rafał nie wyzionął ducha po drodze i szczęśliwie dotarł do domu. Na rozstaju na nieźle wyczerpanego wyglądał. Zresztą tempo na powrocie od Chełmka jak na moje standardy było bardzo wysokie. Dzięki i do następnego (ale to pewnie już w przyszłym roku).
dominv8 Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 a my juz po piknikowej wycieczce na zamek lipowiec , zameldowało się na starcie 5 osób na ligocie Michał, Paweł, Filip Rafał i Dominik(ja). troszkę zimno było do południa , ale pogoda dobra, trasa też fajna dystans też dobry, na powrocie rozgraliśmy się dobrą grochówką i od razu lepiej poszło. Pozdro dla wszystkich uczestników wycieczki. edit: super jazda nad wisłą, Rafał dotarł cały i zdrowy do domu, szacun do niego że dał rade.
Lapec Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 w sobotę od ok 10-11 lecimy z Gochą i Filipem w okolice Mikołowa, Chudów, Bujaków i takie tam, do końca nie wiem To tak jak by co: dokładny plan standardowo koło piątku
galadriel Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 Jutro gdyby ktos miał ochote na maly trip, to zbiorka o 10.30 pod barem panorama.
Lapec Napisano 9 Listopada 2014 Autor Napisano 9 Listopada 2014 robimy coś we wtorek?Święto + ciepło by można kajś uderzyć
Lapec Napisano 9 Listopada 2014 Autor Napisano 9 Listopada 2014 Proponuję rogoźnik lub chechło że zbiórką o 10.30 pod żyrafa w śląskim
dominv8 Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 A gdzie dalej? Tzn. Gdzie wyjdzie więcej kilometrów? Rogoźnik czy chechło?
Lapec Napisano 9 Listopada 2014 Autor Napisano 9 Listopada 2014 Niedziela: 11.11.2014r - start: => Katowice, park Śląski okolice ul. Piastów => "Żyrafa" => godz.10.00 - cele dwa do wyboru - podaje km od startu do mety, (patrz wyżej) dojazd we własnym zakresie km )-> Rogożnik => 32,20km-> Chechło - Nakło => 57,6 km- atrakcje: brak, ponoć święto A zresztą u nas nic nie wiadomo zobaczymy )czekam na decyzje ...
dominv8 Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 aa gdzie jest ta żyrafa w parku śląskim ?? ;] poza tym ja jestem chętny, melduje się jutro o 10 jakby co.
BikoBiko Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 Niedziela: 11.11.2014r Raczej wtorek 11.11.2014
Lapec Napisano 10 Listopada 2014 Autor Napisano 10 Listopada 2014 kogut myślał o niedzieli ... ) żyraf: http://mapa.targeo.pl/silesian-central-park-zyrafa-zyrafy-al-chorzow~5913826/zdjecia/adres
lukasz3926 Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 To ja też się melduję. Pogoda taka, że aż szkoda żeby się marnowała . Będę jutro o 10 (prawdopodobnie trochę wcześniej) pod tą żyrafą.
dominv8 Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 To już jest nas trzech elegancko, ja też postaram się wcześniej podjechać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.