adamusss Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Ostatecznie dla oszczwdzenia ciut czasu mogę cugiem do tychow podskoczyc. Ktoś jeszcze chętny? No rano najlepiej pewnie
Lapec Napisano 18 Października 2014 Autor Napisano 18 Października 2014 gdybać to se możmy, konkret Niedziela: 19.10.2014r - start: => Katowice, # ul.Śląskiej i ul. Medyków => okolice baru Panorama => godz.10.00 - cel: Pszczyna - dystans: ok 90 km => możliwy powrót cugiem jak by ktoś coś - trasa: hmmm sam do końca nie wiem - atrakcje: ponoć najlepszy kebab w kópku --------------ognisko: j/w 25,10,2014 godz. 15,00 => Starganiec
biker90 Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 na ognisko 25 nie dam rady w sobotę mam na 6-14 do roboty więc lipa wychodzi. Kręcić nie mam kiedy, a jak się już zbiorę to deszcz mi przeszkadza i "takie koło macieju mam swoje"
adamusss Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Ok bar panorama na 10 do pszczyny ok...
Lapec Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 dzięki za wypad http://lapec.bikestats.pl/1240640,na-obiad-D.htmlAdam wielkie dzięki za wspólne kręcenie w cugu już jak frytki byliśmy i nie było okazji podziękować A pani konduktor na tekst że "moją część biletu jest kajś z przodu" się ino uśmiechnęła
biker90 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Jedzie ktoś dziś o 16 w stronę Lasów Panewnickich
adamusss Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 No dziękuję również:-) szlak naprawdę super...no i ta pogoda:-) aż chciało się jechać dalej naprzeciw gór. Mówiłem pani że współwłaściciel biletu jest z tylu pociągu:-D
Phenixa Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 gdybać to se możmy, konkret Niedziela: 19.10.2014r - start: => Katowice, # ul.Śląskiej i ul. Medyków => okolice baru Panorama => godz.10.00 - cel: Pszczyna - dystans: ok 90 km => możliwy powrót cugiem jak by ktoś coś - trasa: hmmm sam do końca nie wiem - atrakcje: ponoć najlepszy kebab w kópku -------------- ognisko: j/w 25,10,2014 godz. 15,00 => Starganiec A ja po pracy! zrobiłam sobie sama wypad do Tychów:) Ognicho odpada bo mam zajęcia
dominv8 Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 czy w niedziele ktoś coś kręci ? bo ma byc jeszcze troche pogody, mam pomysł wisła mi nie wyszła, a zna ktoś drogę do wsi babice celem byłby Zamek Lipowiec z rudy śląskiej przez katowice mi wycodzi 65km według gogli, ale spod np. panoramy w kato wychodzi 50km to byłby idealny dystans
biker90 Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 musisz się kierować na Lędziny, Dziećkowice, Jaworzno Jeleń, Libiąż, Żarki i Gminę Babice. Większość szlakami się robi
dominv8 Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 dziękówka, jakby ktoś się tam wybierał to niech da znać.
Phenixa Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 na ognisko 25 nie dam rady w sobotę mam na 6-14 do roboty więc lipa wychodzi. Kręcić nie mam kiedy, a jak się już zbiorę to deszcz mi przeszkadza i "takie koło macieju mam swoje" No to mnie też nie będzie:( Chciałam na priv, ale jesteś zablokowany! - niestety nie udało się z pracą. Starałam się, ale na pewnym poziomie już nie miałam wpływu.
Hookie Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Przekazuję oficjalne stanowisko poszkodowanego: Ja, Biker90 obrażałem Papieża Polaka Jana Pawła II, za co zostałem zbanowany przez prawicową administrację forum.
dominv8 Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Kto go zablokował i jakim prawem?
fata Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Zablokował admin za to że biker90 miał własne zdanie i je wyrażał szczerze a wszyscy na wpkiw skulili ogony i nikt się nie wstawił. A admin z innej części Polski i znowu Śląsk po dupie biją.
Stujumper Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 He he dobre...Hookie Nie za szczere poglądy tylko za asteriksa, czyli drugie konto bikera
adamusss Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 A do dzieckowic to jak jechaliście? Jest tam jakas fajna droga? No tak w ndz pogoda ma się znowu poprawić...
dominv8 Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 ja bylbym chętny żeby zakończyć sezon niedzielną wycieczką na zamek lipowiec w babicach, ale nie znam tam drogi, dobrzy jakby ktoś jechał kto zna tamte szlaki
Lapec Napisano 23 Października 2014 Autor Napisano 23 Października 2014 Phi, Myślałem że Biker coś palnął czy coś a tu taki ban trochę bez sensu ... no chyba że czegoś nie doczytałem A do dzieckowic to jak jechaliście? Jest tam jakas fajna droga? No tak w ndz pogoda ma się znowu poprawić... W tym sezonie jechałem dwoma innymi trasami, przekopiuje szlaki z mojego bs-a:- Filip prowadził szlakiem przez Bieruń, Lędziny, opcja lepsza latem bo bardziej po lasach Brynów - pętla brynowska - Ochojec - Murcki - Lędziny - Imielin - zbiornik Dziećkowice - Jeleń - zbiornik Dziećkowice - Imielin - yyy nie wiem - Murcki - Ochojec - pętla brynowska - Brynów => sorki nie zakodowałem części - a że teraz mokrawo to polecam przez Mysłowice 100% asfalt i raczej bez szans na zgubienie się, ostatnio z Gochą to przejechaliśmy ;] Trasa: Brynów - pętla brynowska - Muchowiec - staw "Upadowy" - Janów - Janów Miejski - Mysłowice - Brzęczkowice - Brzezinka - Dziećkowice - Jaworzno Jeleń - zbiornik Dziećkowice - Dziećkowice - Kosztowy - Brzezinka - Brzęczkowice - Mysłowice - Janów Miejski - Janów - staw "Upadowy" - KFC - Muchowiec - pętla brynowska - Brynów ja bylbym chętny żeby zakończyć sezon niedzielną wycieczką na zamek lipowiec w babicach, ale nie znam tam drogi, dobrzy jakby ktoś jechał kto zna tamte szlaki Pogoda, pogodą ino zegarki przestawiamy tak więc czasu mniej http://lapec.bikestats.pl/1174170,Sosina-Lipowiec.html => Ja Lipowiec robiłem tak. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- OFICJALNE POŻEGNANIE SEZONU PIKNIKOWEGO Sobota: 25.10.2014r - start i meta: => Mikołów, ul.Owsiana => parking koło stawu "Starganiec" => godz.14.55Jak ktoś się spóźni to i tak na bank nas zlokalizuje ;] placu tam mega dużo nie ma - cel: Ognisko na Stargańcu - dystans: ok 0 km => będzie się lało więc kto kołem to kołem, kto pije ten z buta - trasa: niby 0 km ale jeszcze myślę, pomóżcie bo jest opcja tam koło 10.00 wyjechać se na ok 30-50km dla rozrywki - zaklepani: Gocha, Daga, mła, Zientas, Janiol, .........Jacek??:>- standardowo zapraszamy resztę pikników afkors - bez składek, trochę bez sensu tak więc picie i żarcie we własnym zakresie - pogoda => od jutra bez deszczu, sobota mega słoneczna no ale rada wujka prezesa => ubrać się tam ciepło bo wiadomo jak jest wieczorami Pozdrorower ;]
ponuryjac Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Serwusik. Trasa sobotnia "rozrywkowa" dla mnie odpada.... Na 99% poszukam Was w okolicach godz.16.oo-tej...może jeszcze później, ale za to w większym rodzinnym składzie... Trasa na niedzielę to chyba rzeczywiście ostatni gwizdek w sezonie.(Nie ujmując oczywiście tym co śmigają nawet na zimowo...) Brzmi jak zwykle kusząco ale zobaczę czy dla mnie... Pozdrówki dla Pikników, Czytelników, no i specjalne dla F.
dominv8 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Witam, a więcNIEDZIELA 26.10.2014 --- START-- GODZINA 10:00 PUB PANORAMA LIGOTA.CEL - ZAMEK LIPOWIEC, DYSTANS OK 50KM.zaklepani to ja, Filip(biker90) i jeszcze jeden mój kolega, także zgłaszać się kto chętny bo trza sezon do końca wykorzystać.
velox6na9 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 He he dobre...Hookie Nie za szczere poglądy tylko za asteriksa, czyli drugie konto bikera Stu ogarnij się, Ja i drugiego konto to brzmi absurdalnie, nie posądzaj o coś czego nie było z mojej strony nawet! Wielkie ego "moderatora" wzięło górę na rozsądkiem, miejmy nadzieję, że nowego konta mnie nie zbanuje za moje poglądy
Lapec Napisano 24 Października 2014 Autor Napisano 24 Października 2014 Na 99% poszukam Was w okolicach godz.16.oo-tej...może jeszcze później, ale za to w większym rodzinnym składzie... no to fajno rodzina na piknik jak najbardziej pasuje, ode mnie jeszcze jeden kolega będzie CEL - ZAMEK LIPOWIEC, DYSTANS OK 50KM. zapomniał kolega dodać że w jedną stronę 50 km
dominv8 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Tak tak w jedną stronę 50. Oczywiście jedziesz Marcinie? Po ognisku możesz się wyspac godzinę dłużej bo chyba w sobotę czas zmieniany
velox6na9 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 oj tam, tylko to zimno. Postój i od razu potem gorzej się kręci! Taka pogoda to trzeba by wyjechać na Lipowiec o 10 spod bram Panoramy w Ligocie, by za jasnego wrócić jak i w miarę jechać! Dla mnie to nie problem, ale w końcu to grupa "kanapkowców"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.