Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

gdybać to se możmy, konkret :)

Niedziela: 19.10.2014r 

- start:  => Katowice, # ul.Śląskiej i ul. Medyków => okolice baru Panorama =>  godz.10.00

- cel: Pszczyna

- dystans: ok 90 km => możliwy powrót cugiem jak by ktoś coś :icon_cool:

- trasa: hmmm sam do końca nie wiem :)
- atrakcje: ponoć najlepszy kebab w kópku :icon_mrgreen:
--------------
ognisko: j/w 25,10,2014 godz. 15,00 => Starganiec :)

Napisano

na ognisko 25 nie dam rady w sobotę mam na 6-14 do roboty więc lipa wychodzi. Kręcić nie mam kiedy, a jak się już zbiorę to deszcz mi przeszkadza i "takie koło macieju mam swoje"  :verymad:

Napisano

No dziękuję również:-) szlak naprawdę super...no i ta pogoda:-) aż chciało się jechać dalej naprzeciw gór. Mówiłem pani że współwłaściciel biletu jest z tylu pociągu:-D

Napisano

gdybać to se możmy, konkret :)

Niedziela: 19.10.2014r 

- start:  => Katowice, # ul.Śląskiej i ul. Medyków => okolice baru Panorama =>  godz.10.00

- cel: Pszczyna

- dystans: ok 90 km => możliwy powrót cugiem jak by ktoś coś :icon_cool:

- trasa: hmmm sam do końca nie wiem :)

- atrakcje: ponoć najlepszy kebab w kópku :icon_mrgreen:

--------------

ognisko: j/w 25,10,2014 godz. 15,00 => Starganiec :)

A ja po pracy! zrobiłam sobie sama wypad do Tychów:)

Ognicho odpada bo mam zajęcia :) 

Napisano

czy w niedziele ktoś coś kręci  ? bo ma byc jeszcze troche pogody, mam pomysł wisła mi nie wyszła, a zna ktoś drogę do wsi babice celem byłby Zamek Lipowiec z rudy śląskiej przez katowice mi wycodzi 65km według gogli, ale spod np. panoramy w kato wychodzi 50km to byłby idealny dystans

Napisano

na ognisko 25 nie dam rady w sobotę mam na 6-14 do roboty więc lipa wychodzi. Kręcić nie mam kiedy, a jak się już zbiorę to deszcz mi przeszkadza i "takie koło macieju mam swoje"  :verymad:

No to mnie też nie będzie:(

Chciałam na priv, ale jesteś zablokowany! - niestety nie udało się z pracą. Starałam się, ale na pewnym poziomie już nie miałam wpływu.

Napisano

Przekazuję oficjalne stanowisko poszkodowanego:

Ja, Biker90 obrażałem Papieża Polaka Jana Pawła II, za co zostałem zbanowany przez prawicową administrację forum.

Napisano

Zablokował admin :ninja:  za to że biker90 miał własne zdanie i je wyrażał szczerze a wszyscy na wpkiw skulili ogony i nikt się nie wstawił. A admin z innej części Polski i znowu Śląsk po dupie biją.

Napisano

ja bylbym chętny żeby zakończyć sezon niedzielną wycieczką na zamek lipowiec w babicach, ale nie znam tam drogi, dobrzy jakby ktoś jechał kto zna tamte szlaki

Napisano

Phi, Myślałem że Biker coś palnął czy coś a tu taki ban trochę bez sensu ... no chyba że czegoś nie doczytałem :icon_wink:

A do dzieckowic to jak jechaliście? Jest tam jakas fajna droga? No tak w ndz pogoda ma się znowu poprawić...

W tym sezonie jechałem dwoma innymi trasami, przekopiuje szlaki z mojego bs-a:
- Filip prowadził szlakiem przez Bieruń, Lędziny, opcja lepsza latem bo bardziej po lasach

Brynów - pętla brynowska - Ochojec - Murcki - Lędziny - Imielin - zbiornik Dziećkowice - Jeleń - zbiornik Dziećkowice :D - Imielin - yyy nie wiem :D - Murcki - Ochojec - pętla brynowska - Brynów => sorki nie zakodowałem części :033:

- a że teraz mokrawo to polecam przez Mysłowice 100% asfalt i raczej bez szans na zgubienie się, ostatnio z Gochą to przejechaliśmy ;]

Trasa: Brynów - pętla brynowska - Muchowiec - staw "Upadowy" - Janów - Janów Miejski - Mysłowice - Brzęczkowice - Brzezinka - Dziećkowice - Jaworzno Jeleń - zbiornik Dziećkowice - Dziećkowice - Kosztowy - Brzezinka - Brzęczkowice - Mysłowice - Janów Miejski - Janów - staw "Upadowy" - KFC :D - Muchowiec - pętla brynowska - Brynów

ja bylbym chętny żeby zakończyć sezon niedzielną wycieczką na zamek lipowiec w babicach, ale nie znam tam drogi, dobrzy jakby ktoś jechał kto zna tamte szlaki

Pogoda, pogodą ino zegarki przestawiamy tak więc czasu mniej :(
http://lapec.bikestats.pl/1174170,Sosina-Lipowiec.html => Ja Lipowiec robiłem tak.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OFICJALNE POŻEGNANIE SEZONU PIKNIKOWEGO

Sobota: 25.10.2014r 

- start i meta: => Mikołów, ul.Owsiana => parking koło stawu "Starganiec" =>  godz.14.55
Jak ktoś się spóźni to i tak na bank nas zlokalizuje ;] placu tam mega dużo nie ma :D

- cel: Ognisko na Stargańcu :icon_mrgreen:

- dystans: ok 0 km => będzie się lało więc kto kołem to kołem, kto pije ten z buta :icon_mrgreen:

- trasa: niby 0 km ale jeszcze myślę, pomóżcie  :P bo jest opcja tam koło 10.00 wyjechać se na ok 30-50km dla rozrywki :)
- zaklepani: Gocha, Daga, mła, Zientas, Janiol, .........Jacek??:>
- standardowo zapraszamy resztę pikników afkors :)
- bez składek, trochę bez sensu tak więc picie i żarcie we własnym zakresie B)
- pogoda => od jutra bez deszczu, sobota mega słoneczna no ale rada wujka prezesa => ubrać się tam ciepło bo wiadomo jak jest wieczorami

Pozdrorower ;]

Napisano

Serwusik. Trasa sobotnia "rozrywkowa" dla mnie odpada....

Na 99% poszukam Was w okolicach godz.16.oo-tej...może jeszcze później, ale za to w większym rodzinnym składzie... :icon_wink:

Trasa na niedzielę to chyba rzeczywiście ostatni gwizdek w sezonie.(Nie ujmując oczywiście tym co śmigają nawet na zimowo...) Brzmi jak zwykle kusząco ale zobaczę czy dla mnie...

Pozdrówki dla Pikników, Czytelników, no i specjalne dla F. 

Napisano

Witam, a więc
NIEDZIELA 26.10.2014 --- START-- GODZINA 10:00 PUB PANORAMA LIGOTA.
CEL - ZAMEK LIPOWIEC, DYSTANS OK 50KM.

zaklepani to ja, Filip(biker90) i jeszcze jeden mój kolega, także zgłaszać się kto chętny bo trza sezon do końca wykorzystać.

Napisano

He he dobre...Hookie :)

Nie za szczere poglądy tylko za asteriksa, czyli drugie konto bikera :D

Stu ogarnij się, Ja i drugiego konto to brzmi absurdalnie, nie posądzaj o coś czego nie było z mojej strony nawet!

Wielkie ego "moderatora" wzięło górę na rozsądkiem, miejmy nadzieję, że nowego konta mnie nie zbanuje za moje poglądy

Napisano

Na 99% poszukam Was w okolicach godz.16.oo-tej...może jeszcze później, ale za to w większym rodzinnym składzie... :icon_wink:

no to fajno :) rodzina na piknik jak najbardziej pasuje, ode mnie jeszcze jeden kolega będzie :)

CEL - ZAMEK LIPOWIEC, DYSTANS OK 50KM.

zapomniał kolega dodać że w jedną stronę 50 km :033:
Napisano

oj tam, tylko to zimno. Postój i od razu potem gorzej się kręci! Taka pogoda to trzeba by wyjechać na Lipowiec o 10 spod bram Panoramy w Ligocie, by za jasnego wrócić jak i w miarę jechać! Dla mnie to nie problem, ale w końcu to grupa "kanapkowców" :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...