Lapec Napisano 4 Października 2014 Autor Napisano 4 Października 2014 14.00 strat wcześniej nie będzie bo mam dobry obiad jutro :-P
flyman Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 a chyba ze tak, to nie ma dyskusji, zobaczymy co sie da zrobic
ponuryjac Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 To zobaczaj :-) bo jest temat Jury na rozkładzie... Ola jako główny prowodyr będzie Cię "męczyć"...oby skutecznie. Ja jutro świętuję 16-te i 7-me urodziny. :-D
biker90 Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Ja byłem dziś na Jurze, więc jutro Jura w moim wykonaniu odpada, coś na relax tempem piknik trza wrzucić więc Hałda Łaziska ta gdzie jeszcze nie gonią i mówi cieć wynocha z niej
flyman Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 wiem, wiem, już męczy pozdrowienia dla Oli czyli w sumie to świętujesz 23 urodziny Co do Jury to może jutro uda się coś ustalić... ja dzisiaj dałem sobie wycisk miedzy innymi w Sokolich po tygodniu niejeżdżenia, więc jutro tempo prawie piknikowe mile widziane
MartinH Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Mariusz, dajesz z nami w góry, tempo piknikowe ok. 10-12 km/h, a pociąg jedzie z Częstochowy
flyman Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 to mi teraz zapodales, gory i tempo piknikowe a da sie innym wiecej szczegolow poprosze...
biker90 Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Zawsze można z buta, takie jak kiedyś pierwotne założenie ich było
MartinH Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 http://www.forumrowerowe.org/topic/125101-katowice-wypady-w-gory-cz-2/?p=1580271
Phenixa Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Trochę za późna godzina,dzis pojeździłam po okolicznych lasach i przemarzlam juz o 16.00. Marcin a nie moze byc 11.30 wtedy na obiad wrócisz-bedzie jeszcze lepiej smakował.
flyman Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Jako ze góry to nie holda, a hołd to nie góry to dzisiaj będę umierał po górach
biker90 Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 A możecie się dogadać o której w końcu, bo każdy podaje własną godzinę i się miesza trochę prawie jak masło mix bez tłuszczu Trasa taka mniej więcej ok. 30km wyjdzie razem w sam raz na piknikowo : http://skroc.pl/0440b // Punkt C to ta hałda w Łaziska, a na tą drugą też można spróbować na Pstrowskiego
biker90 Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Dzięki za kolejny udany wypad, a oto relacja: http://gizmo201.bikestats.pl/1233769,Halda-przy-Wyrskiej.html Nawet na zachód zdążyliśmy ps. Tekst dnia: G: Orzeszki (zatrzymuje się by zebrać orzechy Gosia) M: O żeś Ty, je po hamplach (blisko kolizji) G: przynajmniej ci działają M: ano wkrótce przy każdym drzewie było orzeszki i śmiech
Lapec Napisano 5 Października 2014 Autor Napisano 5 Października 2014 dobry wyjazd, dzięki za trase ))))) mega dobra niedziela, dzwon nieważny
biker90 Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Za to jedno jest pewne przy piknikowej jeździe przy 8 stopniach w krótkich spodenkach jest fest zimno, a za to przy jeździe kadencyjnej +30 już okej jest i nawet komfort termiczny jest wporzo Co nie zmienia faktu, że od następnego razu w długich pojadę
GREEQ Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Chciałem dołączyć ale o dziwo moja ekipa dziś ruszyła zadki z domu i zrobiliśmy 70km, duża część w błotku, z roweru kapie aż miło... może następnym...
galadriel Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Taaaaa przy sezonie orzeszkowym lepiej za mną nie jeździć ;D Sooorki brat :* Dzieki za wypad. Upocilam sie w tej kurtce,ale potem dziekowalam Bogu ze ja mialam ;] Kurcze potrzebuje magnezu...a z drugiej strony starość nie radość ;D
Lapec Napisano 5 Października 2014 Autor Napisano 5 Października 2014 Sooorki brat :* Luzik, luzik ale i tak dobrze że orzechy się kończą bo lubię swoje życie heheheFilip jak zrobi hamulce to nie ma pana we wsi
ponuryjac Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Starość nie radość??!! Człowiek ma tyle lat na ile się czuje!! Co robimy 10-go??
Phenixa Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Starość nie radość??!! Człowiek ma tyle lat na ile się czuje!! Co robimy 10-go?? Via Jura bezsprzecznie.Do jutra
ponuryjac Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 Ludkowie moi kochani... Jedziemy z Olą 10.10 (piąteczek) pooglądać jesień z bliska na Jurze... Żeby zaoszczędzić trochę nóg i czasu jedziemy autem i kręcimy dopiero na miejscu. Mam jeszcze 3 miejsca, (o ile wciśniemy 2 rowery do auta.) Trasa jeszcze się nie wymyśliła,dobrze by było zrobić ok.70 km ale bez gonitwy. Kto ma czas i chęci to zapraszamy. Koszty wyjdą mniejsze jak się bardziej podzielimy Start pewnie ok 9.oo żeby było duuużo czasu na miejscu, a powrót to już wielka niewiadoma...
grzegorzkm Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 piątek mówicie , hmmm zastanowię się bo chciałem w góry uderzać , ale zobaczę a 70 km po jurze ambitnie , chyba ze asfalt ?
Rengar Napisano 6 Października 2014 Napisano 6 Października 2014 Jak załatwię urlop to się dopisze do Was. Właśnie, jak planujecie jechać, asfalt czy leśne ścieżki?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.