Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Marcin przypominam, że ciągiem jedziemy :P

wiadomo, mogę nawet tempo podawać :033:

Jak dla mnie zbióreczka kościół Mariacki 10.00

mi odpowiada :)

---------------

Jak będe czuł że nie poradzę to spokojnie - odłączę się i spowalniał nie będę :))
Napisano

dobra to na serio zbiórka o 10 pod kościołem mariackim, i może być coś bliskiego nawet tak by ino wyszło te 50 klocków dla przyzwoitości. W sumie obojętnie mi gdzie byle by nie Pszczyna i nie Lędziny

Napisano

A tak na serio: Mariacki w Kato czy Krakowie??

Kończę sączyć drinka, idę spać skoro wszystko ustalone...

Do miłego zobaczenia jutro 10.00 przy Mariackim...

Napisano

Z grubsza licząc asfalt/teren wyjdzie 40/60 może 35/65..

Ale kto może być pewny za Filipa?? :-D

Jak tylko można to uciekamy z asfaltu, ale tak całkiem się nie da..

Napisano

@Hookie pierdoło nie marudź tylko jedź nieznane najlepsze jest :D

Czekam Jacek na obwarzanka/precla z Gdańska o 10 na zbiórce :P

ps. Błoto wciąga i jest frajda moja dywizja :o

Napisano

Ja zakotwiczyłem 18.05...

Nazbierałem 122km. To faktycznie coraz mniej piknikowo...:-/

Dzieki Panowie za jazdę !!

I pamiętajcie 25.10 !!

Ale coś wcześniej jeszcze kręcimy..

Napisano

Piknik to raczej taki ciut dłuższy pobyt na świeżym lufcie ale bardziej w jednym miejscu.

Ergo: mniej kręcenia, więcej plażingu,smażingu i relaksu wszelkiego..

Co nie znaczy że kręcenie takie jak dziś jest złe.Trzeba tylko dopasować etykietkę:-D

Napisano

No właśnie w dystansie pies pogrzebany....

A może w "podziale" czasu? Jak więcej kręcenia niż pauzowania to już wyprawa a nie piknik..

Obgadamy to może przy bezalkoholowym :-D a nie tak na odległość?

Napisano

Ty masz teraz zaległy obowiązek do Gdańska po obwarzanek na jarmark jechać, chodź chleb i wódką też możesz mnie witać! Nie obrażę się wcale :o

Swoją drogą taki urok, że dystans długi to i tempo musi być piknikowe (jak dla mnie) wtedy coś się zobaczy i odpocznie, bo dzień coraz krótszy jest.

Napisano

Ustalmy sobie jedną rzecz: Twoja zachcianka(gdański obwarzanek) to nie mój obowiązek.

Może kiedyś? Kto wie?

A przywitam Cię zawsze czym chata bogata...

Obyśmy tylko zdrowi byli i jeszcze niejeden kilometr razem skręcili.... Daj Boże.

Napisano

to ty Jacku wyskoczyłeś z kościołem i neptunem, to Ja z obwarzankiem znad morza :D

Może faktycznie ten obwarzanek lepiej nie bo już swoją świeżość straci zanim go dostarczysz!

A na serio to jakąś traskę pora obmyślić na zaś ciekawą, więcej błota więcej podjazdów, ale nie asfaltowych :D

Napisano

Chłopaki uaktywniam się - chętnie na niedzielę gdzieś wyskoczę z Wami, ale nie daleko.

A następny tydzień szykujemy Jurę:) Biorę wolne w tygodniu. Jaaaaacek:)

Napisano

Jestem, jestem.

A już masz jakiś pomysł na tą Jurę? Tylko rower czy rower/pociąg, może auto/rower? Trasa?

Pchnąłem Ci na PW moje wolne dzionki w październiku to coś wykombinuj z wolnym i będziemy szukać: pomysłu,sposobu,CHĘTNYCH!!!

Ja w ten weekend odpadam. Moje dziewczyny mają urodziny :w00t: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...