biker90 Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Zależy start, hmm Ja startuje o 8.20 dołączam do kumpla o 9 i śmigamy na Kęty, Ślemień, Beskidzki Raj, potem Koszarawa i do Żywca Zjazd na cuga. Profil hmm jak na Beskid Mały taki sobie, trochę pagórków będzie począwszy od Tresnej już ciekawie się będzie robić. Postoje średnia do Kęt myślę około 24km/h będzie z racji, że lasem pojedziemy przez Murcki i Świerczyniec, potem Wilamowice, a od Kęt asfalt boczne drogi w nie najlepszym stanie
flyman Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 ale generalnie cały czas asfalt? jak tak do założę slicki do trekinga, dobije na kamień i będzie gitara, czy raczej profil opony bardziej górski?
biker90 Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 My na mtb jedziemy lepiej coś z bieżnikiem
biker90 Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 i leje więc lipa z wyjazdu, może później coś bliższego się zrobi, dopiero po 12,13 ma być pogoda do jazdy Ktoś chętny by był? Propozycje mile widziane
ponuryjac Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Siedzę w robocie do 16.00. Myślę coś niedużego zrobić prosto z pracy,tak na max.2godz. Startować będę z "Azot" w Chorzowie. O ile się nie rozpada...Ale jeszcze kierunek nie wybrany.
biker90 Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Jacek mi tam pasuje, bo wieczorem ma już być ładna pogoda Może ustawka 16:10 Simply tam przy Kościelnej 30 ?? Kierunek gdzie nas oczy poniosą
ponuryjac Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Może być. Albo gdzieś w WPKiW. Trochę myślałem o Rybaczówce(staw Janina-Giszowiec).Od ronda ponoć jest ścieżka przez AE, 3 stawy, Muchowiec... Tylko czy potem w lesie będzie przejazd? Może jeszcze ktoś się zgłosi...rzuci pomysł...
biker90 Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Nie chce Janiny robić byłem tam wczoraj, myślałem bardziej o okolicach Góry Siewierskiej czy Świerklańca ps. Mariusz co do jutra to trasa taka orientacyjna, do Kęt zupełnie inaczej pojedziemy, dalej też może wyjść inaczej, ale założenie jest unikać ruchu samochodowego! Trasa została wytyczona tak jak kiedyś jechałem http://skroc.pl/d5a9e A co do dzisiaj to lepiej asfaltem ciorać, wczoraj rzut oka na teren i zwątpiłem wybrałem opcję asfalt więc i dziś ciekawie w lesie jest tym bardziej, że przez noc padało. Moja propozycja to Rogoźnik i może Dorotka
Hookie Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Ja dziś się będę asfaltem kręcił gdzieś, zaraz w sumie wychodzę. Najwyżej kuknę na forum i obczaję gdzie się ustawiacie
ponuryjac Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Z Tobą to mi wszędzie po drodze...;-) Może być Dorotka zamiast Janiny.:-P A po drodze może byc Rogol, może być Świerkol...
ponuryjac Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 To ja po kolei: Grześ i Filip - dzięki za dzisiejszą jazdę w stronę zachodzącego słońca !!:-D Marcinie- jestem do dyspozycji w poniedziałek od 8.20 jak tylko zagonię młodszą młodzież do szkół i przedszkoli. Potem dojazd na miejsce zbiórki i od ok 9.00 możemy kręcić.Lub później jak Ci pasuje. Jeśli będę mieć możliwość odebrać Ich ok.16.00 (lub wcześniej) to ok.a jeśli nie to zrobi to ktoś za mnie... Pozostaje wybrać azymut. Dla mnie każdy kierunek jest jak nowy więc nie grymaszę... Nie byłem jeszcze w Bieruniu,Pszczynie za dnia;-) i sam niewiem gdzie jeszcze.
biker90 Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 Nawet w siemcach się gubisz Również dzięki za wypad, pomyśli się i nad poniedziałkiem
ponuryjac Napisano 27 Września 2014 Napisano 27 Września 2014 W Siem-cach to sie traca ino po kiście browaru !! :-P
dominv8 Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Jedzie ktoś dzisiaj do Pszczyny? Piknikowo bo chciałbym żonę zabrać a nie znam szlaku za bardzo startuje z rudy Śląskiej jakby ktoś był chętny to zapraszam
ponuryjac Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 A masz pomysła? A gdzie dziś było kręcone? Mi tak się urodziło w głowie(żeby było bardziej zielono niż asfaltowo): drewutnia, Hamerla, Bieruń( lub Lędziny), Pszczyna(albo Czechowice). Tylko niewiem czy to brzmi sensownie i ciekawie...
biker90 Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 A nam z Irkiem się zrodziło: Beskidzki Raj z okolicami Zawoi. Na liczniku wyszło 196.22km mi Jak chcecie to kuknijcie: http://gizmo201.bikestats.pl/1230279,Beskidzki-Raj-DH-Welcza-i-Zawoja.html Pszczyna oklepana, Lędziny też więc Ja na pewno jutro tam nie jadę!
Lapec Napisano 28 Września 2014 Autor Napisano 28 Września 2014 Zbiornik Dziećkowicki ale ze strony Chełmu, pustynia błędowska, Oświęcim? Filip was kajś puścić graty tripu
ponuryjac Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 To rzuć pomysłem. Coś mi się obiło o uszy o trasie IC, ino coś mi się widzi że to Cię też nie zachwyci...A poza tym to tylko ok.60 km. Muszę to oblukać w wolnym czasie, jak siądę przed większym ekranem... Ja zdecydowanie gdzieś jadę!! Jak coś masz to dawaj, a jak nie to lecę " na wariata". Moje możliwość już prawie znasz. Czekam na propo...
biker90 Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Góra Św. Anny hmm chodzi mi ponownie po głowie, mnie roznosi obecnie! Dziećkowice też oklepane, dajcie coś co nie byłem w ostatnim miesiącu lepiej. A na serio to Olkusz bym pyknął i Rabsztyn lub Pustynię Błędowską w Chechle lub w Kluczach, w Kluczach lepszy widok jest
ponuryjac Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Coś co nie byłeś w ostatnim miesiącu !!?? To chyba tylko molo w Sopocie :-P Marcin co Ty na te Klucze? Dla mnie ok. Gdzie i o której zbióreczka?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.