Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zależy od czasu dla mnie do Krakowa jest 3,5h jazdy, ale moim tempem z wami to raczej pociąg no i coraz szybciej ciemnej się robi wiec i rruszyć trza wczas. I niekoniecznie do samego Krakowa bo tam nic nie ma. Można zrobić dolinę będkowską i coś jeszcze ciekawsze tereny do jazdy najpierw na Olkusz potem ojców potem ta dolinka lub coś w ten deseń

Napisano

Podziękował za night biking, a oto relacja taka siaka, kto chce to zapraszam do luknięcia: http://gizmo201.bikestats.pl/1227200,Haldowo-Bierun-Ledziny.html

Pozdro

Na marginesie Twojej relacji na bikestats, ta brakująca 5 hołda jest między pierwszą a drugą licząc od drogi w Kopciowicach. Jest mała 1/3 wysokości pozostałych, na górze jest mocno zalesiona z bujną trawą, też się wjeżdża po obwodzie.

Napisano

Panowie i Panie planujcie wolny w przyszły weekend jak będzie ładna pogoda to śmigamy do Krakowa :D

A ja będę "cierpiał" w robocie obydwa dni na rano.... wolnego nie załatwię, już próbowałem.

Niema sprawiedliwości na tym świecie!

Ale mam CAŁY poniedziałek do dyspozycji (kto nie chce, niech nie wierzy).Znajdzie ktoś siłę, czas, ochotę po weekendzie??

Co Ty na to Filipie?

Napisano

Co Ja na to jak na lato, cóż pogoda się delikatnie mówiąc je... i tyle w temacie. Krótkim spodenki żegnamy i na zimę się szykujemy :D

Jademy jademy jademy. Cały rok jeżdżę czy to plus 40 czy - 20, ale jesieni nie znoszę. Zbyt nagłe ochłodzenie jest do dupy, chodź kolorki zaje są

Napisano

jak najdalej od dróg z ruchem, pewnie jakaś przeprawa terenowa się znajdzie jutro znając mnie :D

ale komuś na szosie z tyłu też bym w sumie posiedział chętnie (powoziłbym się na kole)

Napisano

Ja się zastanawiam właśnie, ale propozycja moja to: Rabsztyn przez Olkusz i Bukowno oraz Sosinę.

Powrót przez Zalesie Golczowskie, Golczowice, Klucze, Błędów, Ząbkowice i Pogorie

Napisano

Mały dystans i wcale nie dużo przewyższenia!  :icon_confused:

ps. Ktoś chętny na niedzielę? Cel: Beskidzki Raj, przełęcz Ślemieńska, Koszarawa i zjazd do Żywca na cuga dystans ok 150-180km z Kato wychodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...