Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chyba będę mieć jeszcze jednego chętnego,tylko jak się z nim ustawiać?

Moja propozycja:

Startujemy-8.00/8.30 w Kato(tylko gdzie?)

Cel-Pławniwice

Przez Chódów bo tam czeka Dominv8

a reszta to już się sama ułoży...

Trochę chaotyczny plan mi wychodzi:-S

Dajcie poprawki....

Napisano

dlaczego chaotyczny ? wszystko pasuje , ustaw się z tym chętnym kolegą i po sprawie.

Start pewnie spod Pubu Panorama na ul. śląskiej , ale to jeszcze na pewno Filip napiszę, ale przeważnie stamtąd startują.

Napisano

ogl tak jak pisze Jacek zbiórka docelowa w Chudowie o 9.30,potem trasa powiedzie przez zadupia Gliwic i by nie jechać kozielską to góra pojedziemy

ps. tak jak przez fona gadaliśmy Ja w Batorym bd Jacek

Napisano

Piękny pałac w tych Pławniowicach, możecie sobie niezły piknik zrobić jak dopisze pogoda.

Ja niestety z wami nie -  idę grać jutro w bule i koncertowo:) :bye2:

Napisano

Wielkie dzięki za wypad Filipowi i Jackowi, jazda była dziś konkretna i tempo też, pałacyk w Pławniowicach pozwiedzany z zewnątrz ;]

Bardzo fajna trasa był las błoto kamienie jakieś płyty i szybkie asfalty o małym natężeniu ruchu także francja elegancja, polecam Filipa jako pilota wycieczek, dobrze prowadzi ;)  , pogoda dopisała było super, ja zrobiłem 126km.(moja życiówka ;] )

Edit; Chudów jest super, jutro święto kartofla polecam wszystkim KARTOFLADA w Chudowie
 https://pl-pl.facebook.com/OberzaCzarnyKon

Napisano

Ktoś by się u nas pisał na Zakopane? Przez Słowację jazda i powrót cugiem, albo na kole, w jedną wychodzi ~195km jak przez Słowację

ogólnie mój plan to Kato-> BB-> Korbielów-> Słowacja i Doliny Chochołowska i Kościeliska-> Zakopane, powrót cugiem do Krakowa i z Krk do Kato ok ~90-105km lub powrót z Zakopanego cugiem do Kato o ile ten przez Suchą Beskidzką jeździ jeszcze

Napisano

Wy towarzysko, a My z Irkiem Dolinę Będkowską zrobiliśmy :D Micha się aż cieszy do teraz, niebieski szlak od Szklary zaje jest oraz ten piękny podjazd, prawie jak w górach :D Do tego same piękno Doliny robi wrażenie :o

Napisano

U mnie tyle energii że wystarczy na objechanie skweru nad Ślepiotką(jakiś stan podgorączkowy, a nie mam gdzie wypocić).

A poważnie może bym dociągnął np.do Chudowa,w miarę blisko a ciekawie.

Będzie pogoda do jazdy rano/w południe?? Potem mamy półfinał!!

Napisano

Chudowa,w miarę blisko a ciekawie. Będzie pogoda do jazdy rano/w południe?? Potem mamy półfinał!!

Planowaliśmy z Gośką Chudów od ok 15 bo potem półfinał :002:
Pogoda średnia więc trzeba czekać, zobaczymy :)

Napisano

Mnie nosiło aż zanosiło w nocy na Górę Żar, przejechane 170km szkoda, że powrót PKP z Tychów był, trudno się mówi, ale ściana deszczu była, że totalnie nic nie widać było, relacja jakbyś ktoś chciał kuknąć: http://gizmo201.bikestats.pl/1226308,Nocne-manewry-Gora-Zar-Przelecz-Przegibek.html

Jeszcze mnie kusi luknąć te 5 hałd Bieruńskich przy okazji od Lędzin to rzut beretem bd, z kato wychodzi ok ~33km

Napisano

na pewno dziś bo trzeba spalić trochę kalorii przed wieczornym finałem siatkówki co by jakiegoś bronka zaliczyć. a skąd dokąd to mnie tam wszystko jedno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...