MartinH Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Górę Siewierską i okolicę to mogę z zamkniętymi oczami objechać, jedne z lepszych terenów w okolicy do uprawiania kolarstwa górskiego Jakieś nocne ognicho na górze mogę zaliczyć, muszę mieć tylko czas, a póki co góry mają priorytet
Lapec Napisano 1 Września 2014 Autor Napisano 1 Września 2014 dobra, góra siewierska nocą o ile się uda i nie będzie pizgać za mocno i czas się zorganizuję bo nie będę ukrywał że w góry - piechotką pochodzić ciągnie Z celów bardziej przyziemnych, kręci ktoś coś w niedziele, najlepiej od rana? Od razu sobotę muszę odrzucić bo z ekipą na MŚ do Spodka idziemy
biker90 Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Tylko pytanie kiedy, że noc zimna to nie problem byle by nie padało to jest podstawowy problem
flyman Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 a to kiedy planujecie nocna wyprawę bo gdzieś mi ta informacja umknęła...
Lapec Napisano 4 Września 2014 Autor Napisano 4 Września 2014 rzucam temat do dyskusji- Niedziela- cel: Tuliszów k/ zalewu Przeczycko - Siewierskiego- ok: 80-90km (Filip popraw jak by co)- start koło 10
biker90 Napisano 4 Września 2014 Napisano 4 Września 2014 oj nie wiem czy mój napęd taką trasę wytrzyma wczoraj robiłem Racibórz i odczuwałem problemy przeskakiwania łańcucha na kasecie
Lapec Napisano 4 Września 2014 Autor Napisano 4 Września 2014 W sumie to można nawet oficjala dać Niedziela: 07.09.2014r - start: => Katowice, plac koło Spodka godz.10.00 * gdyby ktoś trafić nie umiał to możemy gdzieś wyjechać lub przez PW wytłumaczyć; 15-20 minut dla spóźnialskich po wcześniejszym "zaklepaniu" obecności - cel: Zalew Przeczycko - Siewierski - dystans: ok 90 km - trasa: Kato - Siemianowice - Bańgów - Przełajka - Góra Siewierska - Toporowice - Tuliszów - Pogoria IV - Psary - Czeladź - Kato Atrakcję jak zawsze same się znajdą
ponuryjac Napisano 4 Września 2014 Napisano 4 Września 2014 Jakieś prognozy o której powrót?? Idę na siatę do Spodka na 16.30 Niemcy-Korea... Serducho mam rozdarte :-/
flyman Napisano 4 Września 2014 Napisano 4 Września 2014 Jacek, majac w pamieci Lesna Rajze i srednia na poziomie pewnie mniej jak 15 km/h to okolo 16 bedzie konczyc, z tym ze przewidujac nieprzewidziane zdarzenia w tym pomylenie trasy mimo wysluchiwania co 5 minut jaki bedzie kolejny krok to ja bym zakladal zakonczenie okolo 18 btw jak nie zrobie sobie kuku w sobote i nie umre ze zmeczenia to planuje dolaczyc do pikniku Druga sprawa to taka, ze meczyk mozesz sobie zobaczyc na youtube, a narzekania Filipa 3/4 drogi juz nie pozdrowienia dla kolegi
MartinH Napisano 4 Września 2014 Napisano 4 Września 2014 Ja już wolałbym chyba ten mecz niż narzekania
biker90 Napisano 4 Września 2014 Napisano 4 Września 2014 znając liczbę postoi to nie liczyłby prędzej niż koło 20 powrót. W końcu to pikniki są, a raczej parasolowcy Mariusz nie narzekaj to nie Ja ostatnio drogę pomyliłem w Koszęcin tylko wy Narzekanie no cóż bywa, jakoś wolno jeździć nie potrafię, a tempo na poziomie 8-9km/h to nawet w górach takiej nie mamy małej
ponuryjac Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Coś czuję że się narażę ale niech tam...a może dałoby radę wystartować pół godzinki wcześniej? Ja się będę zrywać wcześniej(taka nowa świecka tradycja ;-)) )więc zyskałbym całe 30 min. w Waszym przemiłym,wesołym,uroczym itd.itp.towarzystwie...
biker90 Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Jacek ty i tak możesz wystartować później bo przez Bażantarnię pojedziemy Jak dla mnie to nawet o 9 można ruszyć Ja nie widzę problemu żadnego w tym że tak powiem dostosuje się mimo obojętne
ponuryjac Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Jak nie mogę być do końca to chociaż zacznę z Wami... Ja też się dopasuję do godziny,ale dzień jest "dłuższy" jak się człowiek wcześniej ruszy.
biker90 Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 i krótszy bo zima idzie, więc wcześniej zaczynając dzień dłuższym się staje ps. dla mnie też fajnie by było gdyby do tej 16 max 18 w domu być już
Phenixa Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Nie imputujcie mi tu, że ktoś jechał 8 km/h Gosia jedziesz?
flyman Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 to moze startujemy rowno ze sloncem, wschod w Katowicach w niedziele o 6:05
Lapec Napisano 5 Września 2014 Autor Napisano 5 Września 2014 o 9,30 spokojnie możemy ruszać ... choć Zientas chce jechać to i tak obsówa będzie
Phenixa Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 No to ja znów sama baba i będziecie mieli na kogo narzekać...
biker90 Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 To jak o której startujemy w końcu? Ustaliście już godzinę może? Przewidujecie jakieś ognisko w Tuliszowie czy nie czy tylko postój izobronko-wodopojowy
Lapec Napisano 6 Września 2014 Autor Napisano 6 Września 2014 Niedziela: 07.09.2014r - start: => Katowice, plac koło Spodka godz.9.30 - cel: Zalew Przeczycko - Siewierski - dystans: ok 90 km - trasa: Kato - Siemianowice - Bańgów - Przełajka - Góra Siewierska - Toporowice - Tuliszów - Pogoria IV - Psary - Czeladź - Kato- ognisko bym chyba zjadł więc robimy nad zalewem ------------------Szykować się bo pogoda jutro w dechę, nawet do +27*C )))))
ponuryjac Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 To co do ogniska taszczymy całą drogę(ok.1/2 drogi),czy shopping na miejscu?? Jakie macie/mamy zwyczaje?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.