Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szmarowac łańcuchy kurde bo ino kurz za mną zobaczycie xD

Olu tu nikt nikogo nie opóźnia jestesmy grupą piknikową i jak ktoś zaczyna gonić to osobiście wyrywam mu nogi z tyłka ;P

Napisano

Żeby za dużo inwalidów tam się nie porobiło:)

Zobaczę - muszę skombinować światło. Jak się zdecyduję to zgadam się z twoim bratem.

Napisano

Cześć. Dostałem namiary na forum i Waszą grupę i teraz zbieram sie na odwagę...

Kusi mnie ta Pszczyna dziś...  Jeżdżę trochę, ale zawsze solo, trasy po ok.40-50 km.  Zabieracie na takie trasy debiutantów? Czy może raczej pomyśleć o ciut spokojniejszym "chrzcie"?

Napisano

śmiało możesz jechać z tą grupą, ja jeździłem też wkoło komina po 30-40km i pojechałem z nimi do rybnika pewnej pięknej niedzieli i zrobiłem ponad 110 kilometrów , także każdy da rade, jedziemy grupą spokojnie robimy sobie pauzy na luzie jak kto potrzebuje to stajemy i już.

Napisano

Serdecznie zapraszamy wszystkich w grupie cieplej...źle nie kojarzyć xD

Grześ denerwuj mnie !!!!!

Aaaa zapomnialam dodać że mam nowe super zaiste koło w rowerze i nową oponę z bieżnikiem w prawidłowym kierunku,... XD także bójcie sie ;D

Napisano

Aaaa zapomnialam dodać że mam nowe super za######iste koło w rowerze i nową oponę z bieżnikiem w prawidłowym kierunku,... XD także bójcie sie ;D

ale poczekasz na brata co nie? :woot:

--------

dobra wyjazd oficjalnie "wychodzi" fajnie że taki odzew jest :thumbsup: każdy zdąży dojechać, spokojnie pojedziemy :)

a i temperatura się nam obniża więc ciepłe ciuszki :))

Napisano

Tez dziekuje bylo zacnie. Długo planowany wypad wreszcie sie odbył.

Tez uwazam ze trzeba powtórzyć tylko moze juz nie na Pszczynę xD ,jeziorko łysina jak najbardziej ;)

Napisano

dzięki :))

- Niedziela: 17.08.2014r 

- start:  => Katowice park Śląski '' Żyrafa" ok ul. Piastów, Chorzowskiej DK 79 i ul. Tysiąclecia godz. 11

* gdyby ktoś trafić nie umiał to możemy gdzieś wyjechać lub przez PW wytłumaczyć; 15-20 minut dla spóźnialskich po wcześniejszym "zaklepaniu" obecności 

- cel: zalew Chechło - Nakło

- dystans: ok 90 km

- trasa j/w
- atrakcje: hmm i izobronek i oby KFC :woot:

Napisano

KFC Bytom

pl. Kościuszki 9 41-902 Bytom

a dało by się jakoś tą ogarnąć?

Zapraszamy jak by co :icon_cool:

----------

PS: zachód zobaczymy jak tam pod namiot pojedziemy :icon_mrgreen:

Napisano

A wiem gdzie, o Agorę ci chodzi czy o deptak koło dworca?

Da rady spokojnie w Brzezinach o ile mnie pamięć nie myli to w prawo w Roździeńskiego i do centrum Bytomia się dojedzie, za chwile kuknę w googlemaps by potwierdzić czy dobrze myślę

Napisano

prezes formę popraw

ja tam dalejLama więc mogę być wolniejszy :PP

myśmy też Grzesiu skrawek L.R. przejechali :)))

-----------

Na przyszły weekend czekam na propozycję z zaznaczeniem iż od ok 21 ogniskujemy na jednej z hałd (Kostuchna, Murcki) katowickich i to nie podlega dyskusji gdyż ... http://groupon.home.pl/HarmoMPP.pdf :icon_cool:

Napisano

A widzicie LR zahaczacie:)

JA ZDECYDOWAŁAM ROBIĘ LEŚNĄ RAJZĘ W PRZYSZŁY WEEKEND (mój ostatni chyba wolny na rower bo później zew gór się odzywa) - KTO SIĘ PRZYŁĄCZY NIECH PISZE.

Napisano

A tak dokładniej to kiedy ta LR weekendowo?  Mam wolny piąteczek (cały) i rano sobotę do powiedzmy 15-tej...

Ja będę coś sobie kręcił w tygodniu (ale prosto po nocce) między 6 a 9-10 rano... Startuję z Azot w Chorzowie tylko nie wiem jeszcze w którą stronę. :unsure:

może tez się ktoś skusi mimo ciut barbarzyńskiej pory?

to ognicho na hołdzie to sobota 23.08 jak rozumiem??

Napisano

Jacek sobota albo niedziela. Możesz przecież wcześniej wrócić.

Z Kato jest  pociag w sobotę o 6.49. Jestesmy na miejscu za 1,5 h no i jazda

FILIP zgłasza się:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...