Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Też ciekawi mnie ile kilometrów ma trasa i gdzie start. Jestem z Mysłowic i może bym się skusił tylko muszę przekalkulować czy mi za dużo kilometrów nie wyjdzie. Przy okazji witam wszystkich na forum ;)

Napisano

Jadę raczej w piątek bo w sobotę wieczorem wypad w góry - a tak naprawdę wszystko zależy od tej cholernej pogody.

Wyjazd rankiem pociągiem z Kato - start z Kalet.  Nie dam rady zrobić całości, przymierzam sie na połowę tej ósemki.

Wszystko jest kwestią dogadania:)

Napisano

Pogoda daje radę puki co :), Przewodnik (vel Zniechęcony kręceniem prawie prof. dr. hab.) Filip się potwierdził więc można pisać, ino noc chłodna (dzień plus noc bez deszczu) koło 14-16*C więc się ubrać* tam. Daje oficjala:

- Czwartek/Piątek: 14-15.08.2014r 

- start:  => Katowice # ul. Śląskiej i ul. Studenckiej - koło baru "Panorama" godz.22.30

* gdyby ktoś trafić nie umiał to możemy gdzieś wyjechać lub przez PW wytłumaczyć; 15-20 minut dla spóźnialskich po wcześniejszym "zaklepaniu" obecności 

- cel: Pszczyna

- dystans: ok 90 km

- trasa: Mikołów - Wyry - Gostyń - Kobiór - Pszczyna - ble ble ble ble - do Bikera z trasą powrotną :P
- ognisko: brać co fabryka dała i o izobronkach nie zapomnieć bo może być licho z "tanksztelami"
- zakończenie: wschód słońca na hałdzie "Kostuchna"

*nie dotyczy Filipów K - bo jemu zawsze ciepło :PP

Napisano

Oj widzę, że kobiecie jest tu trudno zaistnieć:) Co wy ludzie wszyscy świętujecie w piątek ?? nikt się nie dołączy na rajzę? 

Napisano

i o izobronkach nie zapomnieć

odsypianie to jedno :woot: chęć kręcenia nast. dnia to dwa :P

dominv8, ja, Filip i oby Grześ (! ;]) zaklepani

żeby nie zaśmiecać podbijam temat :)

----------------

- Czwartek/Piątek: 14-15.08.2014r 

- start:  => Katowice # ul. Śląskiej i ul. Studenckiej - koło baru "Panorama" godz.22.30

* gdyby ktoś trafić nie umiał to możemy gdzieś wyjechać lub przez PW wytłumaczyć; 15-20 minut dla spóźnialskich po wcześniejszym "zaklepaniu" obecności 

- cel: Pszczyna

- dystans: ok 90 km

- trasa: Mikołów - Wyry - Gostyń - Kobiór - Pszczyna - ble ble ble ble - do Bikera z trasą powrotną :P
- ognisko: brać co fabryka dała i o izobronkach nie zapomnieć bo może być licho z "tanksztelami"
- zakończenie: wschód słońca na hałdzie "Kostuchna"

---------------------

Oj widzę, że kobiecie jest tu trudno zaistnieć :)

mięczak? zainteresowani wiedzą o co chodzi :w00t:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...