galadriel Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Jutro wszystko podamy z bratem dokladnie. Oczywiście wszelkie sugestie mile widziane. I nie narzekac mi tu na termin Grześ bo wiadomo ze wszystkim sie nie spasuje ja tez pracuje w weekendy niestety ,dlatego podalam datę z wyprzedzeniem. detonator ognicho będzie pewnie spontanem jak zglodniejemy
galadriel Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Juz ci tłumaczę Grześ Bo jest juz sierpień i czym dalej tym chlodniejsze noce.Z na taki wypad musi byc ciepła noc niestety Jest szansa ze Ty predzej sie zamienisz w robocie jako brygadzista, niż ja w swojej będąc na okresie próbnym...ale wszystko jest jeszcze do dogrania ,dlatego proszę o sugestie .
biker90 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Proponuje o 22.30 zbiórkę zrobić w sobotę tj 9 sierpnia pod Panoramą, a wyjazd o 22.45 jak już się dogadamy co i jak dokładnie Trasa przez Mikołów, Wyry, Gostyń, Kobiór i do Pszczyny Co wy na to?
grzegorzkm Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Gocha dyć jo się niy gorsza , som sie pojada kej indzi
Lapec Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Napisano 5 Sierpnia 2014 dobra wrócił z urlopu -i dalejLama ok do rzeczy, specjalnie "gryzę" ten temat tak wczas żeby ludzie się mieli okazję zorganizować Grzesiu no szkoda, choć nie raz mnie zaskakiwałeś i liczę że jeszcze coś pomyślisz i zrobisz nam niespodziewankę A nawet jak nie to tak jak piszesz se sam pojedziesz a Gocha raczej sama na nocny trip nie pojedzie Czekan na sugestie - oficjal będzie znając świat koło piątku wieczora, puki co pewne jest to: - Sobota/Niedziela: 09-10.08.2014r - start: => Katowice # ul. Śląskiej i ul. Studenckiej - koło baru "Panorama" godz.22.30 * gdyby ktoś trafić nie umiał to możemy gdzieś wyjechać lub przez PW wytłumaczyć; 15-20 minut dla spóźnialskich po wcześniejszym "zaklepaniu" obecności - cel: Pszczyna - dystans: ok 90 km - trasa: Mikołów - Wyry - Gostyń - Kobiór - Pszczyna reszta plus droga powrotna do ustalenia a no ognisko hmmm nie wiem w sumie na starcie wszyscy będą po kolacji wiec raczej kajś koło Pszczyny zrobimy lub w drodze powrotnej ;]
flyman Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 czyli wyprawa szosowa, w sensie nie na górala, jakie tempo?
galadriel Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 A wlasnie ze na górala bo takimi kolami dysponujemy. Pszczynę zawsze robiliśmy lasami ale z racji godzin nocnych mozliwa inna trasa. Tempo piknikowe średnia 18/h jak zawsze.
flyman Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 aaa to idealnie, chetnie posmigam w rodzinnych stronach z tym ze weekend planuje gory po ktorych pewnie umre, zobaczymy... a co do nocy to mi jak najbardziej odpowiada Pszczyna równiez, bede obreswowal temat, jak beda sily to sie pojawie
dominv8 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 witam, ja też wstępnie rezerwuje sobie miejsce, będziecie z katowic jechać przez doline jamny lub w okolicach ul. owsianej tej drogi asfaltowej przed wjazdem na dolinę ? a jak nie to podajce mi adres startowy to podjadę od razu na początek. ta panorama jest na ul. śląskiej tak ?
flyman Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 wszytko podane, to tu jak rozumiem: https://www.google.pl/maps/place/Panorama+Klub/@50.217329,18.957772,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x7d5edb7ab16b3ead
galadriel Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Dokladnie tu Jak ktoś nie będzie umial trafic to kolo 22.00. pod szpitalem na ochojcu stamtąd wyjeżdżam No chyba ze będzie lało....
Phenixa Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Pewnie jakbym się w końcu z Wami wybrała to nie pogubiałbym się tak jak ostatnio:)
biker90 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Trasa do Pszczyny: http://skroc.pl/e819e Z Pszczyny hmm to w Pszczynie się ustali jak chcemy jechać opcji jest sporo, gdzie ognisko zrobimy hmm to też do ustalenia po drodze zależnie którędy pojedziemy
flyman Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 a byłaby możliwa opcji ogniska w Pszczynie? Bo ja przyjadę z Czewy do Kato, a po ognisku wracałbym w stronę Tychów, Lędzin... Druga sprawa co zabrać? Kiełbaska itp. to podstawa, ale jak z resztą?
biker90 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 całkiem możliwe, że w Pszczynie ognicho będzie. Co zabrać spytaj Mamy ona ci dobrą radę da suchar taki, a na serio to kiełbacha no i dobry humor
flyman Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 jak bym mi mama doradziła to bym musiał do roweru przyczepkę doczepić, już ja pamiętam jak mnie mama w góry pakowała na szkolne wycieczki
dominv8 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 Weź wuszty żymły i scyzoryk ewentualnie zymftu trocha jak Ci się się to wozić.
flyman Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 no wiadomo Odbyłem dzisiaj, krótki, ale jakże intensywny kurs latania przez kiere. Hopka za duża, prędkość za mała i przy drugim podejściu metodą upside down teleportowałem się przed rower :/ Z racji wybitego palca, potłuczonych żeber, barku, ręki, poharatanej nogi oraz potłuczonych okularów będę musiał zrezygnować z nocnej wyprawy. Przysięgam, że gdyby to były tylko okulary to bym przyjechał Następnym razem nie wsiądę na rower aż do wyjścia na pociąg...
Lapec Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 no niestety, pogoda se jaja zrobiła xD wyjazd z okazji wolnego piątku w czwartek od 22.30 ;]
grzegorzkm Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 dzis pojezdziłem troche po okolicy i bedac w Paniowach zaczoł wiac mocny wiatr taki ze aby utrzymac prosta linie jazdy musiałem jechac pod katem , w Chudowie złapała mnie ulewa i patrzac na południe to chmur raczej nie ubywało , takze nocny pomyslałem sobie ze zagrozony co mnie nie martwi
biker90 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Również w Chudowie burza i ulewa nas chwyciła, wszystko poszło w stronę Mikołowa i Tychów Ja odpuszczam taki wypad gdzie za suchego nie da się przejechać ani gdzie skryc potem
dominv8 Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 A nie da rady tego wyjazdu ustawić na piątek w dzień skoro większość ma wolne, pewnie by sie więcej ludzi zgłosiło
galadriel Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Wszystko idzie zrobic tylko idea tego wyjazdu byl trip nocny Co do weekendow to niestety duzo z nas spedza je w pracy,stad pomysl zeby jechac z czwartku na piatek bo swieto,ale i tak wszystko zalezy od pogody.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.