galadriel Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Dzięki całej ekipie za super Trip i trochę zygzakowaty powrót:)...ale to z przejedzenia oczywiscie Ognicho jak zawsze po byku,trasa super choć na końcu Grzegorz z Filipem zaś pociśli i żeśmy sie potracili ...ale co tam i tak było w dechę )
biker90 Napisano 13 Lipca 2014 Napisano 13 Lipca 2014 Jak zawsze super wypad wyszedł, dzx. Woda + ognisko rulez Relacja: http://gizmo201.bikestats.pl/1183498,Piknikowe-Dzieckowice-z-ekipa.html
Lapec Napisano 13 Lipca 2014 Autor Napisano 13 Lipca 2014 Czasem człowiek myśli żeby olać ten temat, bo i po co? no ale takie wyjazdy jak ten mówią same za siebie dzięki całej piątce towarzyszy za zajefajny wypad no i co? do kolejnego
grzegorzkm Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Tyz piyknie dziynkuja wszystkim za wspólnego tripa
biker90 Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Te śpiochy i spaźnialscy co planujemy na wikend? Może ta hałda Ziemowit co Marcin wylukał ostatnio plus plażing przy basenie Lędziny potem
Lapec Napisano 16 Lipca 2014 Autor Napisano 16 Lipca 2014 Chętny na weekend afkors ale forsował tempa nie będę bo służbowo popycham piechotą w terenie ostatnio cały czas Hałdę na bank bym chciał a potem może Paprotki? Coś w ten deseń: https://goo.gl/maps/A5IXi Co do dnia czekam na komentarze i wyjazd raczej z rana żeby było znowu dużo czasu na plażing
biker90 Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 jak już to na Paprotki tak licząc od Gochy: http://skroc.pl/3d2a9
Lapec Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 skoro nikt nie pisze to się dostosowywać jak ktoś chce - Sobota: 19.07.2014r - start: => Katowice pętla brynowska przystanek w stronę Katowic godz.11.00 * gdyby ktoś trafić nie umiał to możemy gdz .... a zresztą macie być punktualnie to ja mogę się spóźnić - cel: Hałda Ziemowit - Lędziny + Zbiornik Paprocany - Tychy no bo ciepło ma być - dystans: ok macie mapki powyżej - tempo: zobaczymy kto się zjawi i jak ja przeżyje jutrzejszego grilla ) - atrakcje: chyba bym pizze zjadł ( Filllllip mam nadzieję że masz coś w Tychach sprawdzone ) a no i śinice się za piknikami stęskniły :PP
biker90 Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Moja osoba musi się zjawić widzę, NIE MAM WYBORU. Serdecznie zapraszamy, trip jak trip od parasol do parasol, chroń matko Parasoli Zientasa, bo ostatnio przegiął
grzegorzkm Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 paprocany jak zwykle sa do bani jesli chodzi o kapiel, sinica panuje
biker90 Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Ja bym odpuścił Paprotki jutro i na Lędziny basen bym się wbił, widzieliśmy że woda jest i to czysta więc tam można się rozbić
biker90 Napisano 20 Lipca 2014 Napisano 20 Lipca 2014 Hałda Ziemowit w Lędzinach odhaczona, dzx Marcin za towarzystwo na trasie, a to relacja dla tych, którzy nie byli i niech żałują bo warto było jechać w tym skwarze http://gizmo201.bikestats.pl/1187883,Halda-Ziemowit-Ledziny-Bierun.html
Lapec Napisano 20 Lipca 2014 Autor Napisano 20 Lipca 2014 też dzięki, fajnie było )kilka słów no dobra zdjęć ode mnie http://lapec.bikestats.pl/1188278,Ledziny-Bierun.htmldziś jak by ktoś miał ochotę to o 15,45 przy "Obi" na Brynowie (ul. Rolna) jedziemy ja Giszowiec, Boline i może Wesołą - pierdołowaty wyjazd na ok 30km
katowiczanin Napisano 22 Lipca 2014 Napisano 22 Lipca 2014 Hej, chciał by ktoś zrobić w sobotę lub niedzielę, jakąś trasę (propozycje mile widziane) taką żeby dystans wyszedł ok 150 km lub więcej i w większości terenem ?
Lapec Napisano 22 Lipca 2014 Autor Napisano 22 Lipca 2014 no jaaaa i 6/5 pikników płuca wypluję po drodze Ekipa zajęta w większości weselem jednego z forumowiczów ale i tak bym nie liczył na odzew w tym temacie z taką ilością planowanych km ;]Pozdro
biker90 Napisano 22 Lipca 2014 Napisano 22 Lipca 2014 Dokładnie @Lapec zamysł tego wątku jest inny, a po drugie każdy obecnie zajęty jest z ekipy
galadriel Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Pszczyna nocą !! Z 9/10 sierpnia tj soboty na niedziele planujemy ugryźć nocny trip na Pszczynę. Mam nadzieje ze pogoda nie sprawi nam niespodzianki i wszystko sie uda zorganizować. W planach ognicho i kielbaski. Szczegoly poda prezes jak tylko wroci z urlopu tj w poniedzialek Zapraszamy
biker90 Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Grzegorz co ci nie pasuje jechać z soboty na niedzielę chyba, że nocka w pracy wtedy pardonsik Ja się piszę, byleby nie jechać tą oklepaną trasą co zawsze
detonator Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Pszczyna nocą !! Z 9/10 sierpnia tj soboty na niedziele planujemy ugryźć nocny trip na Pszczynę. Mam nadzieje ze pogoda nie sprawi nam niespodzianki i wszystko sie uda zorganizować. W planach ognicho i kielbaski. Szczegoly poda prezes jak tylko wroci z urlopu tj w poniedzialek Zapraszamy W jakim miejscu te ognicho ? Może z żonką podjade na kiełbachę i pogaduchy
grzegorzkm Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Grzegorz co ci nie pasuje jechać z soboty na niedzielę chyba, że nocka w pracy wtedy pardonsik Ja się piszę, byleby nie jechać tą oklepaną trasą co zawsze sam sobie odpowiedziałeś , akurat nocka w pracy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.