Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki całej ekipie za super Trip i trochę zygzakowaty powrót:)...ale to z przejedzenia oczywiscie :D

Ognicho jak zawsze po byku,trasa super choć na końcu Grzegorz z Filipem zaś pociśli i żeśmy sie potracili ...ale co tam i tak było w dechę :))

Napisano

Czasem człowiek myśli żeby olać ten temat, bo i po co? no ale takie wyjazdy jak ten mówią same za siebie :)
dzięki całej piątce towarzyszy za zajefajny wypad no i co? do kolejnego :icon_cool:

Napisano

Chętny na weekend afkors ale forsował tempa nie będę bo służbowo popycham piechotą w terenie ostatnio cały czas :)

Hałdę na bank bym chciał a potem może Paprotki?

Coś w ten deseń:

https://goo.gl/maps/A5IXi

Co do dnia czekam na komentarze i wyjazd raczej z rana żeby było znowu dużo czasu na plażing :w00t:

Napisano

skoro nikt nie pisze to się dostosowywać jak ktoś chce :icon_cool:

- Sobota: 19.07.2014r 

- start:  => Katowice pętla brynowska przystanek w stronę Katowic godz.11.00

* gdyby ktoś trafić nie umiał to możemy gdz .... a zresztą macie być punktualnie to ja mogę się spóźnić :033:

- cel: Hałda Ziemowit - Lędziny + Zbiornik Paprocany - Tychy no bo ciepło ma być ;)

- dystans: ok macie mapki powyżej :woot:

- tempo: zobaczymy kto się zjawi i jak ja przeżyje jutrzejszego grilla :))

- atrakcje: chyba bym pizze zjadł ( Filllllip mam nadzieję że masz coś w Tychach sprawdzone ;) ) a no i śinice się za piknikami stęskniły :PP

Napisano

Moja osoba musi się zjawić widzę, NIE MAM WYBORU. 

Serdecznie zapraszamy, trip jak trip od parasol do parasol, chroń matko Parasoli Zientasa, bo ostatnio przegiął  :teehee:

Napisano

Hej, chciał by ktoś zrobić w sobotę lub niedzielę, jakąś trasę (propozycje mile widziane) taką żeby dystans wyszedł ok 150 km lub więcej i w większości terenem ? 

Napisano

no jaaaa i 6/5  :woot:  pikników płuca wypluję po drodze :P
Ekipa zajęta w większości weselem jednego z forumowiczów ale i tak bym nie liczył na odzew w tym temacie z taką ilością planowanych km ;]
Pozdro

• 2 tygodnie później...
Napisano

Pszczyna nocą !!

Z 9/10 sierpnia tj soboty na niedziele planujemy ugryźć nocny trip na Pszczynę. Mam nadzieje ze pogoda nie sprawi nam niespodzianki i wszystko sie uda zorganizować. W planach ognicho i kielbaski.

Szczegoly poda prezes jak tylko wroci z urlopu tj w poniedzialek ;)

Zapraszamy

Napisano

Grzegorz co ci nie pasuje jechać z soboty na niedzielę chyba, że nocka w pracy wtedy pardonsik  :teehee:

Ja się piszę, byleby nie jechać tą oklepaną trasą co zawsze

Napisano

Pszczyna nocą !! Z 9/10 sierpnia tj soboty na niedziele planujemy ugryźć nocny trip na Pszczynę. Mam nadzieje ze pogoda nie sprawi nam niespodzianki i wszystko sie uda zorganizować. W planach ognicho i kielbaski. Szczegoly poda prezes jak tylko wroci z urlopu tj w poniedzialek Zapraszamy

W jakim miejscu te ognicho ?

Może z żonką podjade na kiełbachę i pogaduchy :) 

Napisano

Grzegorz co ci nie pasuje jechać z soboty na niedzielę chyba, że nocka w pracy wtedy pardonsik  :teehee:

Ja się piszę, byleby nie jechać tą oklepaną trasą co zawsze

sam sobie odpowiedziałeś , akurat nocka w pracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...