Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zacna opcja. W sobotę mam impreze więc 14go odpadam na bank, co do niedzieli to zobaczę jak wstanę. Umawiajcie się puki co sami jak jak będę czynny to dołączę :icon_mrgreen:

Napisano

Niedaleko ode mnie z centrum ostatnio mi wyszło najkrótszą drogą 23.54 km, ale nie jechałem przez Piotrowice i Imielin oraz nie przez D3S co kumuluje 15km więcej. Z Piotrowic wyjdzie jakieś 30-40 na oko licząc  :whistling:

Napisano

Czynny to ma być monopolowy i dla was specjalnie kartoflowy

porządny kartofel warty każdej drogi :P

A dało by radę Imielin na sobotę a Chudów na niedzielę?

Standard u mnie nic pewnego i zaś mi się plany pozmieniały :icon_mrgreen:

• 4 tygodnie później...
Napisano

- Niedziela: 14.07.2014r 

- start:  => Katowice # ul. Ziołowej i ul. Cegielnia Murcki - koło szpitala "Ochojec" godz.09.30

* gdyby ktoś trafić nie umiał to możemy gdzieś wyjechać lub przez PW wytłumaczyć; 15-20 minut dla spóźnialskich po wcześniejszym "zaklepaniu" obecności 

- cel: Zbiornik Dziećkowice  :033:  bo ciepło ma być ;)

- dystans: ok 50 km => Biker wyjaśni

- tempo kozackie ok 18-19 km/h :icon_cool:

- atrakcje: Filip zapewni .... no i ognisko :)

obecni na tą chwile, Gochos, Filipos i młos ;] raczej bez Dagos bo ona po panieńskkos może być nie kumatos :D

Napisano

Marcin słyszałem przez telefon, że las chcesz podpalać, powodzenia  :laugh:

A tak na serio to Piotrowice-Dziećkowice Zalew 28km około wyjdzie w jedną, a w drugą podobnie, zależy jak kto będzie wracać nie ukrywam, że mamy bliżej przez całe Mysłowice bo aż 26km do chałupy bd mieć, ale z wami na Piotrowice wrócę i może after na Stargańcu  :whistling:

ps. szykuje kadencje 1x4 lub 1x5 z wami, taki trening też dobry jest  :teehee:

W sobotę mocne tempo sobie zrobię do Rusinowice do kuzyna, oby nie lało ino w weekend

Napisano

- Niedziela: 14.07.2014r

lamy czemu nikt mi nie napisał że mam byka w poście?:P

13 oczywiście :)

w Filipa wierze więc bez stresu :D

no ale jak by co to zrobimy coś innego, tam kaj trasę znam :D

Napisano

Zobaczymy Marcin jak to wyjdzie dzisiaj może się uda oby

Jademy, na szybko na szybko wyregulowane zostało, poprawki w poniedziałek, ale najważniejsze da się jeździć

ps. To o której 13 czy 9.30 w końcu?

Napisano

Ja jadę z centrum Kato ruszam o 8:50 spod kościoła Mariackiego

ps. Zientasowi powiedz, że o 9.15 się spotykamy może się wyrobi do 9.30 na zbiórkę, ten co ma zawsze najbliższej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...