Skocz do zawartości

[Katowice] Pikniki K-ce + Zagłębie

Lapec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

również dzięki, było w dechę :)
Pociągi z Rybnika do Kato: 15,32; 16,36; 20.37; 22,35

damy rade heh ;)

Napisano

No, no wiadomo, też bym chciał spróbować wrócić no ale pamiętajmy że jesteśmy grupą piknikową i Gosi czy tam Dadze 140km raczej bawiło nie będzie :woot: więc dobrze że opcja pociągowa jakaś jest :icon_cool:

Napisano

Jako, że obiecałem to pytam się czy Niedziela start o 9 spod Panoramy pasuje czy inny termin. Marcin rządco pikników ustal i napisz info jeśli termin 1 czerwca o 9 pasuje na Rybnik piknikowo-parasolowo

Napisano

piknikowo-parasolowo

To pasuje na bank :P

A co do reszty niech się inni wypowiedzą, jak będzie pogoda znośna to mi wiadomo że pasuje :thumbsup:

Napisano

Tak jak przez telefon gadaliśmy przez Chudów jedziemy gdzie parasol z piwkiem zaliczamy, dalej to już tylko 20-25km do tamy nad Jeziorem Rybnickim. Przez niebieski szlak z Chudowa do Knurowa, potem Kamień, Golejów i Grabownia do celu  :laugh:

Napisano

Dobra pogoda w miarę (lekki deszczyk chwilowo możliwy) więc oficjalnie wyjazd "wychodzi"

- Niedziela: 01.06.2014r
- start: Katowice ul. Śląska, pub "Panorama" godz. 9.00 (15 minut dla spóźnialskich po wcześniejszym "zaklepaniu" obecności)
- cel: Jezioro Rybnickie
- tempo => znając Filipa koło 19 - 20 km/h

- planowany after: Ognicho na Stargańcu koło 17-18

Napisano

OJ TAM Marcin Ja po Skandii jezdem, Słabo 59 w M-2 i 206 w generalce na ponad 1200 zawodników. Porażka po całości, noga na podjazd niesamowita lecz na asfalcie na prostych ja mykałem między 30-50km/h i to było za mało zdecydowanie by coś zająć  :sick:

Napisano

ok to ide się szykować jestem  z rudy śląskiej, mam do chudowa 14 kilometrów także podjade sobie na chudów ok 11 i będe was szukał.

Napisano

wróciłem do domu o godzinie 19:30, licznik pokazał dzisiejszy dystans 110 km. dzięki wielkie za wspólny wypad, myślę że teraz na pewno będę się częściej wybierał z wami.

Jeszcze raz Wielkie Dzięki i Polecam również innym nie zdecydowanym, nie ma się czego bać jak to mówił taki znany człowiek"Nie lękajcie się" ;)

Jak jutro wstanę i wszystko mnie będzie boleć to znaczy że żyję ;] 

Pozdro.

Napisano

Niedziela !?

no niestety ale w niedziele na tak 90% muszę być po obiedzie gdzieś indziej  :ninja:  a więc:

- Sobota: 07.06.2014r 

- starty:

=> Katowice # ul. Gallusa i ul. Pola - koło krzyża KWK "Wujek" godz. 12.30

=> Katowice # ul. Ziołowej i ul. Cegielnia Murcki - koło szpitala "Ochojec" godz. 13.00

* gdyby ktoś trafić nie umiał to możemy gdzieś wyjechać lub przez PW wytłumaczyć

* na drugim punkcie 15-20 minut dla spóźnialskich po wcześniejszym "zaklepaniu" obecności 

- cel: Jezioro Łysina - Bieruń  :033: 

- dystans: Brynów - Bieruń - Brynów - ok 50 km

- tempo kozackie ok 17-18 km/h :icon_cool:

- atrakcje: podziwianie "fajnego transformatora" Janiola  :D  i takie tam inne

Myślę że możliwe ognisko, na którym w końcu nie będę słuchał ( i marudził swoją drogą :D) że jutro do pracy :002:

Napisano

Jako, że zaspałem i niestety z Bikersami na Maraton do Wisły nie było mi dane pojechać to się zjawię koło Szpitala ok 13

Dobre 10 min dla mnie to od dziś 2 h snu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...